3 lahjavinkkiä isänpäivään

*yhteistyössä m-webstore.fi

Mitä jos jättäisit ne kalsarit tänä vuonna kauppaa ja antaisit isälle lahjaksi vaihtelun vuoksi jotain ihan muuta. Luulen, että isi osaa ihan itse hakea kaupasta ne kalsarit kun kulkusia alkaa paleltamaan tarpeeksi. Mutta vaikka isi on fiksu kuin viikuna, ei hän hän välttämättä osaa huolehtia aina energiansaannistaan ja tehdä niitä kaikista fiksuimpia välipala valintoja. Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta, joten otetaanpa kehiin vähän lisäravinteita. Listaan omat kolme suosikki lisäravinnettani, joten voitte olla varmoja, ettei tule ostettua kuraa.

12645208_10153985149351037_4739853735519811527_n
Minä ja Isi <3

Oma isäni on metsien mies ja ei käy kuntosalilla. Isäni muistaa muistuttaa minua joka viikko siitä kuin hänen kuntosalinsa on metsässä. Hän on siis metsuri. Tämä raskaan työn raataja ei ehkä laturia tarvitse, mutta jonkun muun isi voi olla välillä vähän väsynyt… Kova suoritus vaatii kovan laturin ja oma suosikkini on *Prezone. Nyt olen ihastunut makuun Raspberry Salty Licuorice, joka sopii hyvin aikuiseen makuun 😉

42-80_1

Isää ei kannata jättää katabolian kouriin, joten sijoita isään ja hanki hänelle laadukas *HydroISO Proteiinijauhe! Itse suosin makua banaani 🙂

DSC01773

Mutta mikäli isäsi on herkkusuu. Suosittelen *Protein Puddingia maussa kanelipulla!

image_view-2

Niin ja muista käyttää koodia LINDA10 (-10% verkkokaupasta)

Mikäli omat lisäravinteesi tarvitsevat täydennystä, muista LINDA10
Mikäli omat lisäravinteesi tarvitsevat täydennystä, muista LINDA10
lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta