Rush

Tämä viikonloppu on täynnä energiaa. Rakas pikkuveljeni ja hänen ystävänsä ovat tulleet hurvittelemaan Helsinkiin. Tämän hurvittelun ohessa olen oppinut monta uutta asiaa teini-ikäisen elämästä.

img-20161029-wa0001

Olen ihan oikeasti elänyt sellaisessa käsityksessä, että minulla on koko ajan nälkä. Jatkuvan nälän lisäksi olen myös luullut, että nälkäisenä menen suhteellisen huonoon kuntoon. Mutta nämä harhat on nyt osoitettu vääriksi. Lisäksi käsitykseni ravinnosta on selvästikin ihan hassu. Hampurilaisia voi syödä useamman kerran saman päivän aikana ja niihin ei kaiketi voi kyllästyä.

Teini-ikäisellä on myös aivan eri aikakäsitys. Kaupungilla neljä tuntia on vartti ja yö ei ole tehty nukkumista varten. Olen kirjaimellisesti saanut opetella tänä viikonloppuna, mitä hidas elämä tarkoittaa. 😀

Teini-ikäinen on kuitenkin vielä lapsi, eli loistava tekosyy. Alibilasten voimin suunnistimme lauantaina Rush trampoliinipuistoon. Kyseinen paikka on kutkuttanut minua jo tovin, mutta en ole saanut tekosyytä. Tekosyyn voimin myös kynsiteknikkoni Linda lähti mukaamme. Tietenkin siksi, että hänellä on auto. Ei siksi, että hän olisi halunnut… Oma tekosyyni oli se, että poikien on päästävä! En suinkaan itse hinkunut hyppimään ihan sikana…

Hommahan meni tietenkin lopulta niin, että meillä Lindoilla oli ihan sika kivaa ja teineille kokemus oli ihan kiva. Odotan kyllä kovasti tältä viikonlopulta vielä jotain sellaista josta jää pois lisäliite ihan. Toisaalta Tennispalatsin Scape -sali oli myös ihan hieno, joten rohkenen epäillä. Mikä on kyllä ihan ok. 😀

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Rush”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta