Tavoitteena mukavuus

Yleensä luullaan, että itseään äärirajoille rääkkäävät fysiikkakilpailijat olisivat jotenkin poikkeuksellisen kovia haastamaan itseään. Tämä ei suinkaan pidä paikkaansa. Kaikki me haastamme itseämme ihan joka ikinen päivä. Kukaan ei voi sanoa kuka haastaa itseään enemmän kuin joku toinen. Mutta elämä ei ole kilpailu, vaan jotain ihan muuta. Eläntarkoituksen pohtimisen jätän jollekin toiselle, mutta varmaa on se, että fysiikkakilpailija on ennen kaikkea suuri nautiskelija.

Nautiskelijan elämän ykköstavoite on mukavuus.

Elämä ei aina ole mukavaa ja joskus mukavuuden saavuttaminen vaatii jotain sellaista mikä ei ole niin mukavaa. Mukavuuden eteen on siis välillä tehtävä töitä. Tämän satunnaisesti nautinnon esteenä olevan epämukavuuden selättämisen jälkeen voit todella alkaa (taas) nauttia. Niin ja unohtakaa jo se kisaviikonloppujen kulunut fitnessklisee: “Nyt nautitaan!” Kyllä minun mielestäni nautinto on jotain ihan muuta kuin kisaviikonlopun tuoma tolkuton määrä unettomuutta, nälkää, kylmyyttä ja hiuslakkaa! Mutta kuten sanoin välillä nautintoa säikyttelee teini joka on pukeutunut pelleksi.

Alkoholi

Fysiikkakilpailija arvostaa mukavuutta. Mukavuutta on mennä aikaisin nukkumaan joka ikinen ilta, eikä viikonloppu tee tähän sääntöön poikkeusta. En sano, etteikö kavereiden kanssa baarissa pilkkuun asti kekkuloiminen olisi satunnaisesti mukavaa… Mutta, koska nautiskelija haluaa aina ottaa ilon irti tyylillä maksimi. Ei alkoholin nauttimisesta näin ollen tule välttämättä kovin mukavaa. Itse ainakin olen myös baarissa muutaman kerran vuodessa näyttäytyessäni tyylilleni uskollinen, eli #helvetti. Normaalista poiketen olen jättänyt blogissani usein esiintyneen hashtagin etuliitteen (bikinifitness) tarkoituksella pois. Bikineitä en sentään tapaa ottaa baariin mukaan. Mutta shotteja on pakko saada (vaikka viinapää on pyöreä nolla vähäisestä käytöstä johtuen) ja pöydälle on AINA pakko päästä tanssimaan (oli se sitten sallittua tai ei). Kovan luokan alkoholimyrkytyksestä, eli TÄYSILLÄ vedetyistä sekiksistä tuppaa tulemaan ihan kamala krapula ja se ei ole mukavaa! Nautinto kärsii, joten ei kannata!

Oletteko muuten huomannut, että mikään baari-ilta ei ole ikinä ollut niin täynnä nautintoa, että siitä tulisi juuri koskaan mainittua. Itse olen kyllä ollut mukana monissa baari-iltamissa, mutta mitään äärimmäisen upeaa en ikinä kokenut. “Makein” baarireissuni on ehkä ollut viime vuonna Meksikossa testaamani Coco Bongo ja taidan palata tuohon kyseiseen iltaan nyt ensimmäistä kertaa. Seuraavana päivänä olo oli kyllä todella raadollinen ja hotellin uima-altaalla todella ärsyttävä entertainment guy muisti tehdä olotilasta vieläkin raadollisemman. Kyseinen speedomies kuulutti oikein mikkiin kaikille hotellin altaalla maanneille lomalaisille tiedoksi: “Linda too much Coco Bongo yesterday?”. Naama valkoisena päätin jättää auringonoton siltä päivältä väliin ja palata takaisin hotellihuoneeseen halailemaan posliinia. Se siitä nautinnosta…

Tässä baarissa saa muuten tanssia pöydällä :D Kuva: www.cocobongo.com
Tässä baarissa saa muuten tanssia pöydällä 😀 Kuva: www.cocobongo.com

Kuntosali

Voiko kuntosalilla ainainen ravaaminen olla mukavaa? Ei, mutta treenattu takapuoli on aina mukava. Treenatusta takamuksesta ei tee mukavaa vain sen omistaminen. Vaan, myös muiden vastaavien maximum gluteusten katseleminen on mukavaa ja ettenkö sanoisi, että parhaassa tapauksessa jopa hyvin nautinnollista. Ja on muuten ihan sama onko hyvä pylly naisella vai miehellä. Mukavaa se silti on!

0c8a476ee8015eda322685fd5de7d8bc

Rutiinit

Luulitko, että rutiinit ovat tylsiä. Väärin, rutiinit kuuluvat mukavuuteen ja ovat iso osa nautiskelijan elämään. On ihanaa nukkua omassa pehmeässä sängyssä, niiden ihanan oikean korkuisten tyynyjen ja oikean paksuisen höyhenpeitteen alla. Aamulla puolestaan taas on ihan parasta nauttia aamukahvi siitä samasta super mauttomasta nimikkomukista ja syödä ne samat munat että vellit. Päivän kruunaa taas omaan tuttuun sänkyyn pään painaminen.

i-love-my-penis-pullot-mukit-muki
Joululahjaidea? Tilaaminen onnistuu: www.spreadshirt.fi HUOM! Ei ole yhteistyö 😀

Herkuttelu

Joku luulee, että jatkuva herkuttelu on mukavaa. Mutta voi kuinka väärässä tuon väitteen esittäjä onkaan. Kun olet 20 viikkoa kisadieetillä, mikään ei ole sen jälkeen mukavampaa kuin herkuttelu. Tuon rääkin jälkeen mukava herkuttelu saa aivan uudet mittasuhteet ja siitä tulee nautinto. Jopa riisipuuro saa makunystyrät huutamaan ja veikkaan, että jopa jonkun oikein hyvin syötetyn lemmikin ulosteesta voi tulla maukasta. Ei kai nyt sentään! Nyt meni taas yli, sori 😀

_MG_5298

P.s Tänään Snapchatissa (linda.paldanius) Q&A!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta