The Blog Awards Finland 2016 -gaala

The Blog Awards Finland 2016 -gaala

blogawards2016_09-900x600

Tämä oli ensimmäinen kerta kun sain kutsun kyseisiin kinkereihin. The Blog Awards on siis palkintojenjakotilaisuus, jossa palkitaan vuoden parhaat blogit. Tänä vuonna blogi -kategorioita oli yhteensä kymmenen kappaletta. Itse olin luonnollisesti kaikista kiinnostunein kategoriasta Sport.

blogawards2016_22-900x600

Awardsin tapahtumapaikkana toimi A-lehtien Kulosaaren pääkonttori. Kaiken kaikkiaan tilasta oli saatu todella juhlava ja puitteet olivat suoraan sanottuna kunnossa. Tarjoilut olivat A-luokkaa, mutta vettä ei meinannut saada mistään 😀 Ilmeisesti blogimuijat ja ne muutamat miehet tykkää juhlia 😉

blogawards2016_108-900x600

blogawards2016_110-900x600

Pakko myöntää, että itse luen aika vähän blogeja. Ainut blogi jota oikeasti tulee seurattua on Mini Fitness. Tästä johtuen juuri tuo vuoden Sport -blogipalkinto oli sellainen palkinto jota olin odottanut. Kädet täristen yritin kuvata Snapchattiin (linda.paldanius) Sport osiota, mutta huutaminen vei huomioni. Eevi voitti ja se tuntui todella hyvälle! Onneksi olkoon Eevi! Tätä on odotettu ja tämän palkinnon olet todella ansainnut!

the_blog_awards_finland_2016_mg_9805-600x900

Illan päätteeksi pääsimme vielä nauttimaan ilotuksesta 🙂 Kaiken kaikkiaan ilta jätti minut hyvin mietteliääksi. Tein sellaisen huomion, että Blogigaala on monelle bloggaajalle aika terapeuttinen tapahtuma. Kaikki paikallaolijat todella tietävät miten raadollista blogin kirjoittaminen voi olla. The Blog Awardsia voisi kuvailla kiteytetysti bloggaajien tukiryhmä 😀 Kunnon AA-kehon meeting alkoholilla 😀

Vielä kerran, Onnea Eevi. Sä olet johtava muija!

blogawards2016_145-900x600

Kuvat: A-lehdet Oy  (Paula Virta & Petri Mulari)

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “The Blog Awards Finland 2016 -gaala”

  1. Siinä on nyt yhteiskuva Lindasta ja Eevistä niille ketkä kommentoivat jo ettei oo mitään yhteiskuvia näkynyt ja epäilivät sen takia että ei ois enää ystäviä keskenään… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta