Tikis

Sis. mainoslinkin ja tarjouksen*

Monelle tuttu konsepti TIKIS on nyt julkaissut netissä pyörineistä treenihaasteista kirjan. Viime viikolla minut yllätettiin positiivisesti treenihaasteiden saralla, kun Tikis pojat Toni Pesonen ja Evgeni Suokas kävivät tuomassa minulle töihin *Tikis treenihaastekirjan.

received_10154060600493230

Mitä itse teokseen tulee, ajattelin sen olevan lähinnä ajanhukkaa. Mutta voi kuinka väärässä taas olinkaan. Kirja oli todella positiivinen yllätys. En tiedä johtuuko kirjasta motivoitumiseni siitä, että tämän syksyn kisakausi on nyt ohi… Mutta innostuin jotenkin ihan sikana kirjasta löytyvästä vatsatreenihaasteesta. Tämä viikko on mennyt sitten vatsalihaksia hakatessa ja samperi, että kyljet osaa olla kipeät.

Etenkin tuossa vatsatreenihaasteessa on ihan loistavia liikepattereita myös kokeneemmallekin urheijille. Ainakin itse olen aikamoinen kaavoihin kangistuja ja usein tulee suosittua niitä vanhoja ns. “hyviksi havaittuja” liikkeitteitä. Kirjasta löytyy todella laadukkaat kuvat, joiden ansioista ei tarvitse lukea huulipyöreänä mitä ihmettä tarkoitetaan esimerkiksi konekirjoituspunnerrus.

Tosiaan kirjan treenihaasteet eivät vaadi mitään kuntoiluvälineitä ja mikä parasta kirja ei ole mikään ärsyttävä laihduskirja! Kirja tarjoilee konkreettisia treenejä kahdeksan viikon ohjelmilla.

Mutta kiitos kirjasta pojat! Motivoivan teoksen olette saaneet aikaiseksi. Mutta pohdinnan arvoiseksi kysymykseksi jää oliko tämä kirja hienovarainen vihjaus: “Linda sä et nyt oo ihan tikis”. Tätä vihjausta puoltaa vatsan osalta viimeisin kisakuvani:

bc4eb94dae3c926367004a59c1abde93

Joo! Ei toi vatsa kyllä oo tikis 😀

“Ainoat ihmiset, jotka eivät koskaan epäonnistu, ovat niitä, jotka eivät koskaan yritä mitään.”

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Tikis”

  1. Sä olet kyllä Linda tikissä, en usko poikien vihjailevan mitään(tai no miehistä ei tiedä)Kiva kun jaksat vielä lukea ja kirjoittaa niistä. Tikistä olen seurannut youtubes ja netis, tuo kirja täytyy varmaan laittaa seuraavaksi lukulistalle.

  2. Mielestäni sulla on todella kaunis fysiikka 🙂 jospa tuommoisissa kisoissa sitten vaan pitää vatsapalikoiden loistaa kilometrin päähän 😁 ja voi kyllä, mun silmään oot kyllä superhyvässä kunnossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta