Kisojen jälkeen maistuu vain herkut

Tämä on kolmas vuosi putkeen kun taon päähän reversen etuja. Kisojen jälkeen annan itselleni luvan herkutella muutaman päivän. Sen olen todellakin ansainnut! Tämä ansaitseminen jää kuitenkin helposti päälle. Vaikka järki sanoo ei, sydän sanoo todellakin! Herkut tiskiin ja leukaluut töihin!

nfe2016-4349

Kisoista on nyt kulunut kolme päivää ja reversestä ei voida vielä puhua. Tänäänkin suuhun on eksynyt dieettin makrojen päälle yksi Flapjack ja pari extra pakettia einesriisipuuroa. Ja en myöskään ole vielä pystynyt unohtamaan Fasupaloja ja näin ollen TADAA! Extraa tuli reippaasti yli 1000 kcal. Eli ruokailut eivät todellakaan menneet vieläkään oppikirjojen reverse esimerkkien mukaan. Historia toistaa jälleen itseään!

Ruokailusta en kuitenkaan ole ottanut mitään isompaa stressiä, koska kroppa tuntuu toimivan todella hyvin. Olo on sellainen kun en olisi ihan loppuun palanut. Vaikka olo on jotakuinkin normaali tai oikeastaan niin normaali kuin se minun tapauksessani voi ikinä olla 😀 Ei se kroppa kuitenkaan ihan normaali olotiloissa vielä ole. Ruoan ahtamisen seurauksena treenit ovat kulkenut hyvin, mutta palautuminen lähellä nollaa. Tänään tein jalat aamupäivällä ja takareidet olivat vieläkin ihan uskomattomassa pumpissa hierontapöydällä, neljä tuntia myöhemmin.

Myöskin olen sitä mieltä, että ei normaalia ajatella sei kalaa hyvän makuisena, kun on järsinyt näitä valkoisia jääkalikoita tolkuttomia määriä viimeisen 20 viikon aikana. Okei, olen toki näyttänyt oikeasti seitille mikroa ennen ateriointia… Mutta jotenkin musta tuntuu, että lihasta suoli menee ihan mutkalle. Mutta karkkia ja jäätelöä mun elimistö käsittelee hyvin 😀 Tää ei kyllä oo mitenkään päin järkevää 😀

14699712_10154557975441250_56035540_n

Oma reverse vinkkini kisaajille on aina ollut, että hanki kisojen jälkeen mahdollisimman paljon tekemistä. Kannattaa sopia ihan sikana kuvauksia, koska kukaan ei halua olla kuvissa pallonaamana. Toisaalta aika kakka vinkki! Esimerkiksi eilen viimeistelin illan kokonaisella Ben & Jerry jäätelöllä ja tänä aamuna olin klo:8.30 Gazoz.fi kuvauksissa. 😀

14658389_10154557743856250_1315395380_n

lindapaldanius

9 vastausta artikkeliin “Kisojen jälkeen maistuu vain herkut”

  1. Sun luonteeseen tykästyy vaan entistä enemmän!! Oot ihan mahtavan olonen persoona ja sun kirjotustyyli on vaan äärettömän hauska!😂 Keep going!

  2. Sä oot kyllä jotenkin todella miellyttävän olonen ja motivoiva ihminen. Sun juttuja on superhauskaa lukea ja sulla tuntuu olevan jalat maassa. Olisin ehdottomasti toivonut sulle parempaa menestystä kisoissa. Suhtaudut kuitenkin tosi kypsästi kisojen tulokseen ja annat sillä hienoa esimerkkiä siitä, kuinka aina ei kaikki mene parhain päin ja tavotteiden mukaan, mutta et anna sen lannistaa sinua ja pysyt positiivisena ja hauskana. Tsemppiä reverseen ja kehityskaudelle!

  3. Moikka, olis kiva kuulla enemmänkin sun ajatuksia kisoista, ja siitä, mikä meni ”pieleen”, kun ei tullut menestystä. 🙂

  4. Söin työpaikkaruokalassa oikeaa ruokaa ja minut valtasi äkillinen täyttymyksen tunne. Syytin natriumglutamaattia … mun suolisto kun vaan on tottunut herkkuihin !!!!

  5. Ihanan sallivaa suhtautumista, oletko miettimässä jo seuraavia kisoja? aiotko vielä kilpailla? harmi ettei menestystä tullut, mutta hyvä kun et jää surkuttelemaan asiaa. luuletko muuten että monilla reverse menee tunnesyömisen puolelle? se jos ei menetystä tule niin masentuu ja syö suruun/kiukkuun/masennukseen?

    • Pidän ainakin ensi vuoden totaali lepoa kisaamisesta. Paha mennä sanomaan tosta tunnesyämisestä ja reversestä. Mutta ainakin itse koen, että elismistö on yksikertaisesti vain niin nääntynyt. Eli syy syömiseen on puhdas pohajaton nälkä 😀 Oliko tässä selityksessä taaskaan mitään järkeä? 😀 Itse ainakaan en syö siis suruun/kiukkuun yms. Herkut on aina maistunut kisojen jälkeen menestyksestä riippumatta!

  6. Eikö voida jo puhua jonkun sortin syömishäiriöstä, kun aivan tolaltaan kun joskus syö vähän sopimattomasti ja sitä koitetaan hehkuttaa, että porukka luulisi, ettet tarkkaile jokaista suupalaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta