NFE 2016 messut

Tänä vuonna kisamestykseni oli kehno. Tämä tarkoittaa sitä, että pääsin (itse asiassa ensimmäistä kertaa) tutustumaan kunnolla messujen tarjontaan. Vietin suurimman osan messuajastani luonnollisesti sponsorini Supermass -ständillä. Oli ihanaa huomata miten moni uskaltautui heittämään läppää kanssani! Oli myös hauskaa kuulla, että kanssani selfieitä ottaneet ihmiset halusivat ottaa kuvia, koska olen niin hauska. Kiitos tästä! Olisi kamalaa olla vain nätti 😀 Kaikki (vanhat)lukijani todella tietävät miten paljon inhoan sanaa nätti!

img_20161010_165045
Kiitos Tanja Viitanen upeasta kisalookistani!!!

Supermass selfieiden ohella kerkesin myös mussuttamaan joitakin maistiaisia. Valitettavasti suurin osa maistiaisista oli proteiinipatukoita. Itse en ole proteiinipatukoiden ystävä ja niin ei ole sisarenikaan. Kaksoissisareni oli minulle kuskina sunnuntaina ja kiteytti loistavasti messujen proteiinipatukoiden tarjonnan. “Joka paikassa oli cocktailtikkujen päässä niitä pikku kikkareita. Proteiinipatukoista oli tarjolla paljon eri makuja, jotka kaikki maistui kuitenkin ihan samalle. Pahinta niissä proteiinipatukoissa oli se, että ne kaikki maistui sille kamalalle patukkasuklaalle. 😀 Tuo patukkasuklaa kuvaa todella hyvin proteiinipatukoiden syvintä olemusta. 😀 Vaikka en proteiinipatukoista välitäkään, kyllä mullekin silti patukka maistuu 😉 Mutta tosiaan ne proteiinipatukat… 😀

Löysin messuilta myös jotain ihan ehtaa kamaakin. Paras ehtalöytö oli Roberts Berries. Heidän valikoimistaan löytyi super suloisia 1 dl mini marjajuomia. Berrit on valmistettu Suomessa ja ne ovat maidottomia, laktoosittomia ja gluteenettomia. Omaksi suosiksi nousi Berrie +beauty lakka&tyrni.

berrie_beauty_lakka_tyrni
Tuotteita voi tilata Robertsin verkkokaupasta 12 kpl:en myyntipakkauksissa (www.robertsberrie.com)

 

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “NFE 2016 messut”

  1. Osaatko sanoa noista Gazoksen naisten huppareista että onko xs kuinka tiukka malli? Mitä kokoa itse käytät? Olen suurinpiirtein samaa koko luokkaa (tosin vähemmällä lihasvarustuksella😂) Eniten kiinnostaa nuo Gazoz One Mary hoodiet…

    • sit ota XS! 😉 Eli itse käytän pienintä kokoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta