Rakettirepulla ei saa pokaaleja

Jostain ihmeen syystä olin ajatellut, että tämän viikonlopun ykkösasusteeni on rakettireppu. Idea osoittautui huonoksi ja kokemuksesta voin nyt kertoa, että rakettireppu selässä ei pärjää bikini fitness kisoissa.

0839ee4c67f6b4778b0b51c916aabc5e
http://www.eastlabs.sk/en/photo-gallery/2016-nordic-pro-legacy-cup/2016-nordic-legacy-bikini-semifinal-163cm

Lauantaina virittäydyin rakettireppuuni hyvissä ajoin ennen Ben Weider-lavalle nousua. Lavalla kuitenkin huomasin, että reppu oli jotenkin epäkunnossa. Vaikka kuinka yritin, en noussut ilmaan! Jalat vatkasivat siihen tahtiin, että meinasin juuri ja juuri pysyä pystyssä. Tämä näkymättömyysviitan alla ollut rakettireppu oli vaikuttava näky lavalla. Armottoman jalkojen vatkauksen kruunasin kehnoilla poseilla. Mutta ei hätää, en olisi pärjännyt Ben Weiderissä ilman reppua tai huonoja poseja. Lihasmassani etenkin jaloissa oli auttamattomasti liian pieni.

Bikini TOP 3 -163cm
Bikini TOP 3 -163cm

Lauantaista en oppinut juuri mitään ja päätin kantaa rakettirepun mukana SM-kisoihin. Muutin kuitenkin etuasentoani ja säilytin aika kovan jalkojen vatkauksen. Jännä kyllä, mutta sunnuntaina näytin lineup:ssa aika vanhalla ja isolle luuskalle. Kai on pakko myöntää, että mä kohta oon 30 v. ja painonkin olisi yhtäkkiä pitänyt olla -4kg. Vaikka itse olin enemmän kuin tyytyväinen lookkiini ja kuntoon… Ansaitsin viimeisen vertailurivistön. Luuska ei siis ollut lähelläkään finaalipaikkaa.

nfe2016-4300

Kaiken kaikkiaan tämä fitness -viikonloppu oli todella onnistunut ja en ole pitkään aikaan nauranut yhtä paljon. Tein parhaani ja en muuttaisi mitään.

screenshot_2016-10-09-19-35-00

Mun oli pakko saada kaikki tänä viikonloppuna selkään ja siksi otin myös Ilona Siekkisen <3

lindapaldanius

16 vastausta artikkeliin “Rakettirepulla ei saa pokaaleja”

 1. Oot loistotyyppi!! Yleensä kuulee kootut selitykset tuomarilinjauksesta yms kun homma ei mene putkeen😁 upea olet ja pääasia että hauskaa on ollut!

 2. Tänä vuonna voitto vaati selkeästi lihasta ja erottuvuutta. Iällä ei väliä, se on numeroita ja pärjäsihän sarjoissa yli 30-vuotiaat niin BF:ssä kuin bikinissä, kuten Tii Alasimi. Ensi kerralla kovempaan iskuun ja tauko ja kehitystä sitä ennen.

 3. Looki oli todella onnistunut!!! Itse olisin sijottanut sut korkeammalle, mutta tuomarilinjassa ei silti moittimista.

 4. Oot silti mun girl crush!! Hyvä ettet selittele ja vaivu itsesääliin, oot kyllä asennemuijjjja!! 😎

 5. Olit aivan ihana Linda! Selvästi nyt vaadittiin kireää kuntoa mikä sulla kyllä musta on aiemmin ollut(?), mutta sä oot kyllä vallottava ja yllättävän lyhyt !! Eli söpö 🙂

 6. Viime vuoden looki oli nuorekas ja freesi, sopi sinulle paljon paremmin. Mutta hyvä kirjoitus sinulta! Ei niin vakavaa 🙂
  Oletteko vielä ystäviä Eevin kanssa? Ei yhteiskuvia enää…?

  • 😂 yhteiskuva on nykyään ystävyyden merkki? Ollaan kyllä edelleen ystäviä!

 7. Jos vaadittiin kireää kuntoa, niin miksi Ilona oli finaalissa? Hänellä kun ei sitä ollut. Oli monen mielestä vain nimensä vuoksi finaalissa.

  • Millä nimellä? Esiintyminen ja look oli Ilonalla kohdillaan, mutta kunto ei. Blogin perusteella tyttö on mennyt mentaalipuolella ylä ja alamäkeä joten paussi kisaamiseen olisi hänelläkin ollut paikallaan. Ilona on Alanderin ja Virmajoen joten aina tämä että istuuko tuomaristossa oikeat ihmiset? Sitä en tosin tiedä oliko Alander tai Virmajoki tuomaroimassa juuri bikiniä tänään.

 8. Miten ihmeessä se rakettireppu eksyi mukaan? :/ Etkö kuiteskin oo kokenu kisaaja? Siis ihan maallikkona kyselen. 😉

 9. Lindaaaaaaa! Olit aivan helvetin upea ilmestys ja näky lavalla. Punaiset bikinit olivat napakymppi ja sun esiintyminen muutenkin.
  Oisin laittanut finaaliin. Sulla oli myös paras Peppu 😉
  Tsemppiä tulevaan oot aivan huikee!!!

 10. Nyt olisi hyvä hetki lopettaa kisaaminen ja äkkiä lapset maailmaan.

  • Reps 😂😂😂
   Oot Linda asennemimmi kyl 100%! Parasta seurattavaa snäpin puolella, piristät mun päiviä! 😉

  • Joku pullea mamma siellä jakaa elämänneuvoja? 😂 Kaikki ei halua ”tehdä” niitä lapsia maailmaan, vaan elämästä löytyy sitä muutakin kunnollisempaa sisältöä.

 11. Oli sijotus mikä vaan niin olit ja oot mun suosikki bikinessä for ever and ever! Bikinifitnesshelvetti jatkukoon? 😉

 12. Mun mielestä sun look on täydellinen!! Ihanan näköiset kauniit sileät pitkät hiukset eikä mitään hamppupöheikköä niinkuin monilla oli, ja kasvot freesit ja kunto upea ja lihaksikas. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta