Voisinko nyt pyytää anteeksi?

Koska avautuminen on nykyään muotia ja iltalehdissä on nykyisin vain joko erouutisia tai jonkun muun julkimon kaksisuuntaisia mielenterveysongelmia. Ajattelin tästä motivoituneena, että teen oman muodikkaan purkautumiseni.

_MG_9985

Olen tehnyt vuosien varrella sellaisen johtopäätöksen, että se hullu joka on joskus päättänyt ruveta kisaamaan fysiikkalajeissa on väkisinkin narsisti. Missä ei minun mielestäni ole mitään vikaa, mutta silti… Tässä vaiheessa kisakautta olisi ehkä siis kohteliasta pyytää anteeksi kaikilta läheisiltäni narsistin suosikki sanaa, eli MINÄ!

Olen täysin tietoinen siitä, että aloitan lauseita ärsyttävän usein sanalla MINÄ. Mikäli lause ei ala sanalla MINÄ, onnistun silti mainitsemaan sanan viimeistään sivulauseessa. Haluaisinkin mainita nyt ne ihmiset jotka ovat olleet kantava voimavarani tällä kisakaudella ja joiden päälle olen järjestelmällisesti oksentanut: “MINÄ, MINÄ ja MINÄ.”

Kaksoissisar
Huh, pelkkä anteeksipyyntö ei varmaan riitä. Sisareni on todistanut kisadieettiäni aivan liian läheltä! Pohjustuksena seuraavaan anteeksipyyntöön voin kertoa, että rakastan olla nakkena. Jo lapsena äidilläni oli täysi työ saada pysymään ne vaatteet päälläni. Rakastin kuulemma seisoa ruokapöydän päällä ja tietysti ihan alasti. Lapsi on terve kun leikkii… Tai sitten jotkut on vaan sekaisin jo lapsena 😀 Ja minkäs koira karvoilleen voi… Toki en seiso enää ruokapöydällä alasti ja ehkä tätä anteeksipyyntöä ei tarvitse avata enempää! Eli sori!

Äiti
Mama ei ehkä aikaisempina kisakausinani ole ihan ollut perillä millaista #bikinifitnesshelvettiä olen vetänyt. Mutta tänä vuonna hän on ihailtavan urheasti ollut pelin hengessä mukana 100%:sesti. Tämä supernainen on jopa oppinut käyttämään body -slangia ja olen kuullut tällä kisakaudella hänen suustaan mm. seuraavanlaisen kysymyksen: “Pitäisikö sun nyt tankata”. Tätä kysymystä kuunnellessani tajusin miten helkutisti jauhan itsestäni. Eli sori!

Hieroja
Tälle kisakaudelle olin asettanut tavoitteeksini paljon mainostamani muun elämän säilyttämisen. Siinä onnistuin kyllä ihan ala-arvoisesti, mutta ainakin hierojani edes yritti. Hierojani on lähes joka viikko kuunnellut sen 1-1,5h ensin hierontapöydällä maatessani kamalaa aivopieruani ja varmaan niitä ihan oikeitakin pieruja 😀 Niin tähän väliin ilmoitusluontoinen asia: “NAISET PIEREE MYÖS!”. Mutta näistä kaikenlaisista pieruista huolimatta, hierojani on jaksanut mennä syömään ravintolaan kanssa lähes joka viikko. Ravintolassa olen tietenkin rasittanut häntä teemalla MINÄ ja tähän päälle väläytellyt olemattomia käytöstapojani. Hierojani onkin mukavasti nöytynyt kohtaloonsa ja jättää tälle lokille aina lautaselleen maistiaisia siitä OIKEASTA RUUASTA. Eli sori!

Valmentaja
Taas tulee mieleen ihan loputon lista asioita joista olen pahoillani 😀 Mutta ennen kaikkea olen todella pahoillani kuvista joista valmentajani WhatsApp täyttyy. Mutta näitä kuvia en voi lähetellä kenellekään muulle ja jakaminen on jalo taito. Eli anteeksi Aleksi näistä jaoista 😀 Tiedän, että sinua ei paljon minun verisuonet kiinnosta!

Ystävät
Erityisesti kiitos tästä kesästä Hennalle. Henna on urheasti järjestänyt omat vapaapäivänsä #bikinifitnesshelvetin aikataulujen mukaan. Tiedän, että on pyllystä mennä leffaan vain silloin kun minulle sopii. Lupaan mennä kanssasi leffaan ensi viikosta alkaen silloin kun sinulle sopii! Eli sori:

Sori, MINÄ olen pahoillamme kaikest
Ymmärrän, et jengi suuttuu iha aiheest
Sori bikineist ja kliseist ja helyist
Saleist ja hiiteist ja levyipainoist

Joo ei edes kehtaa jatkaa pidemmälle tätä biisin raiskaamista! 😀
ELI sori kaikki lukijat näistä avopierusta joita olette joutuneet vuosien varrella todistamaan!

Tää postaus on hyvä päättää sanaan KIITOS!

14502849_1101677339881611_3915282004870710050_n
Lahdessa nähdään!
lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Voisinko nyt pyytää anteeksi?”

  1. Annettakoon – kunhan pidätät pieruas (edes) lavalla ja peset ne kaikki 😀

    Olet aivan mahtava tapaus (ja uskon, että listasi henkilöt voivat allekirjoittaa tämän)!

  2. Nähdään sunnuntaina Lahessa! Ylipaljon tsemppiä kisoihin, tullaan kannustamaan ehdottomasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta