Karvaton apina

*Yhteistyössä: Thorbeauty

Otsikon mukaisesti olen nyt kirjaimellisesti karvaton apina. Kisavalmistelut ovat nyt sen verran pitkällä, että on tullut aika alkaa kaivelemaan taas sisäinen naiseuteni esiin mm. lämpimän turkkini alta. Eli valmistautua THE bikinikuntoon.

Eilen sainkin bikinikuntoa silmälläpitäen nauttia kaimani Lindan sokerista. Heinolankatu kuudessa emme suinkaan mussuttaneet karamelleja suut messingillä, vaan sain käytännössä koko vartalo sokeroinnin. Tätä operaatiota monet saivatkin todistaa Snapchatissa (linda.paldanius). Koko helahoitoon meni yllättävän vähän aikaa. Hoitopöydällä tuli makoiltua kokonaisuudessaan vain reilu tunti.

Allergisoimattona ( =karvattoma) kissana matkustin eilen suoraan sokerista kisabikinien sovitukseen. En tiedä johtuiko kova bikini kuntoni sileästä ihosta vai mistä, mutta olin kyllä tyytyväinen. Kisavalmisteluiden suhteen mieli on nyt entistäkin levollisempi!

dsc_2109

lindapaldanius

7 vastausta artikkeliin “Karvaton apina”

  1. Voi vitsit, miten mahtavalta ja upealta näytät! Punainen pukee sinua hyvin! Tsemppiä kisoihin! Jännitän puolestasi kotoa käsin. 🙂

  2. Nappi valinta toi punanen! Itsekin ekaa kertaa tulossa paikan päälle kannustamaan, jännää! 😀

  3. Paljon onnea kisaan! Sun snäppejä on hullun hauska seurata, täällä räkätetään aina täysiä ruudun toisella puolella! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta