Tuliko hiki Jyväskylän kisoja katsellessa?

Viime viikonlopun Jyväskylän karsintoja tuli katseltua lähinnä sivusilmällä, eikä niinkään sillä silmällä 😉 Mitään kuvapankkeja en ole tosiaan kerennyt tai edes jaksanut selata. Omat havaintoni Jyväskylästä rajoittuvat lähinnä someen. Tosin omat some-kanavani eivät kirjaimellisesti tarjoilleet kuluneen viikonlopun aikana mitään muuta kuin erikokoisia ja mallisia Umpa Looppeja.

Ja itse asiaaan, eli tuliko itselleni “hiki” kun näin oman sarjani likkoja lavalla ns. mintissä? No, ei todellakaan tullut 😀 Täytyy muistaa kuitenkin se fakta, että itselleni tämä tulee olemaan kolmas kisavuoteni. Ja kahden viikon kuluttua olen todennäköisesti kilpaillut yhteensä kahdeksan kertaa bikinifitneksessä. Kisavuodet eivät kuitenkaan ole tehneet minusta mitenkään kyynistä, vaan lähinnä kisoja kolutessani olen oppinut arvostamaan itseäni ja kanssakisaajia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pääni päällä olisi jokin pyhää valoa säteilevä rinkula, vaan sitä että tiedän koska kannattaa huudella ja koska ei…

dsc_2073

Vertailu ja arvostelu touhuihin en ole koskaan lähtenyt mukaan. Toivoisin, että jokainen muistaisi tämän saman faktan jota olen vuodesta toiseen toitottanut. Fysiikkakilpailuissa ei tehdä oikeusmurhia. Kaikki fysiikkalajit ovat niitä kuuluisia arvostelulajeja. Ihmisen luonto nyt vain on sellainen, että toinen tykkää tyttärestä ja toinen äidistä. Osa tykkää puolestaan molemmista ja ehkä vielä vähän siitä isoäidistäkin. Eli tuomariston on todella vaikea tehdä rikoksia, saatikka sitten jakaa rangaistuksia syyttömille 😀

Ja mitä niihin jälkipuinteihin tulee… Niitä viiltäviä analyyseja kannattaa minun mielestä jakaa vain niiden, joilla siihen on varaa. Ja tämän luokan varallisuutta ei tosin kovin monella ole. Suurin osa näistä analyytikoista on oikeasti ihan 100% tyhjätaskuja 😉 Mutta ihan vinkkinä, jos tyhjistä taskuista huolimatta haluaa osallistua arvosteluun, voi tämän luokan varallisuuden hankkia helposti suorittamalla tuomarikokeen. Tosin minulla ei ole hajuakaan kuinka tuohon kokeeseen saa oikeuden osallistua… Itse kokeilisin laittaa vaikka CV:n K.P:lle 😀

Lahden kisaviikonloppuun valmistaudun rauhallisin mielin. Nämä seuraavat pari viikkoa tulevat menemään: “Lean back”-asenteella. Nojailun ohella aion laskea montako verisuonta ihmisen kehossa on? Olen nimittäin vakuuttunut siitä, että kaikki nämä madot ovat nyt laskettavissa tämän #bikinifitnesshelvetin paperin ohuen ihon läpi 😀

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta