TO DO LIST kisavalmisteluihin

Tänä vuonna syksy on ollut jotenkin ihan poikkeuksellisen kaunis ja lämmin! Olen havahtunut päivittäin siihen miten kaunista Helsingissä tällä hetkellä on <3

Mutta tästä peruskisadieetin tuomasta hattarahömpästä voidaankin siirtyä sujuvasti itse kisavalmisteluihin!

dsc_2013
Yes you can!

Kisadieetilleni kuuluu lähinnä odottelua (2,5 viikkoa) ja paineettomuutta. Itse kisahömpästä en yksinkertaisesti ole kerennyt edes ottaa paineita, koska siviilissä elämääni on koko dieetin ajan hallinneet ihan oikeat asiat. Näistä oikeista asioista en kerro enempää, mutta kisavalmisteluiden suhteen fiilis on tosi stressitön. Tällä hetkellä yritän lähinnä pitää nykyisen painoni ja varoa sulamasta. Olen kova tyttö sulamaan ja se onkin usein ollut ongelmani kisadieetin viimeisinä viikkoina.

Mitä noihin jäljellä oleviin lihaksiin tulee, tuntuvat ne toimivan ihan kivasti 😀 Treenit menevät perille ja aina on joku paikka positiivisella tavalla kipeänä. Tuntumaa ja turvotusta ei kylläkään treeneissä enää näinä viimeisinä viikkoina ihan hirveästi ole. Mutta onnistunut treeni ei tässä vaiheessa suinkaan tarkoita enää naista henkarissa 😉

Tällä hetkellä TO DO LIST kisavalmisteluiden osalta näyttää seuraavalta:

-1kg painoa pois, ei grammaakaan enempää!

-Aloita ihon rasvaus, nainen sä suorastaan hilseilet!

-Ihan oikeasti älä löntystele vain niissä lenkkareissa, nyt sä muija rupeet keikistelemään korkkareissa (joka päivä) 😉

-Nouda kisabikinit

-29.9 yritä selvitä hengissä kokovartalosokerista, IIIIKKKK!

-5.10 nauti kun sinusta tulee nätti kuin näppylä (luvassa on kynnet ja hiukset)

Ja kaikista tärkeimpänä juttuna! Valmistele itseäsi henkisesti siihen, että et myrkytä kaikkia ystäviä suolistokaasuillasi heti kisojen jälkeen. Eli hanki himaan kisojen jälkeiseksi herkuksi sellaista safkaa josta et saa instat ripulia 😀 Okei, mä lopetan taas tän mun ulosteista ja suolesta jauhamisen 😀 Anteeksi ja aurinkoista viikkoa!

dsc_2017
Lindat jumpalla 😉
lindapaldanius

5 vastausta artikkeliin “TO DO LIST kisavalmisteluihin”

  1. Ei vitsit sun postaukset on mahtavii! Tsemppiä kisoihin, toivottavasti voitat!

  2. Ihan samaa piti kommentoida kuin edellinen! Kirjoitat todella hauskalla, persoonallisella ja semmosella elämänmyönteisellä tavalla. Ehkäpä se jotain kuvaa sinusta…:)

    Paljon tsemppiä tuleviin viikkoihin! Heidiltä

  3. Hyvältä näyttää! Tykkään kovasti lukea blogiasi, rehdin ja rempseän oloinen! Kovasti tsemppiä kisoihin, itse olen tulossa niitä katsomaan! Kevään kisoissa olisi tarkoitus nousta lavalle ihan ekaa kertaa, joten nyt ihan erilaisella silmällä seuraamaan Lahteen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta