ARVONTA! GAZOZ HUPPARI!

*yhteistyössä

Ja taas naisia suositaan! Eli tällä kertaa on jaossa Gazoksen uuden malliston upea musta huppari. Kyseinen malli tulee olemaan myös minun kisa-asu 😉 Kai mä sinne alle laitan myös ne bikinit ja täytyy varmaan myös laittaa asuun kuuluvat housutkin 😀

Photo by Petri Mast
Photo by Petri Mast

Mutta kaikki miehet joita ärsyttää se, että aina näissä arvonnoissa on jaossa naisten vaatteita. Ei hätää, nyt miehillä on oiva tilaisuus luikerrella mahdollisella voitolla jonkun upean naisen suosioon 😉

Arvontaan osallistuaksesi kirjoita alla olevaan kommenttiboksiin sana GAZOZ. Arvonta päättyy perjantaina 16.9 klo: 24.00. Arvonnan voittajalle ilmoitan sähköpostitse.

14328864_10154477136816250_1631274239_n

Proteiinit edellisestä arvonnasta lähtevät Marille. Mari kommentoi herkku kyselyyni seuraavasti: “Suolapähkinät sekä crunchy maapähkinävoi lusikalla suoraan purkista, mulla ei ole mitään tolkkua niiden suhteen.”

lindapaldanius

356 vastausta artikkeliin “ARVONTA! GAZOZ HUPPARI!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta