PROTEIINI ARVONTA!

*yhteistyössä

Mikäli omat lisäravinteesi tarvitsevat täydennystä, muista LINDA10
Mikäli omat lisäravinteesi tarvitsevat täydennystä, muista LINDA10

Tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, että Supermass Nutrition on lanseerannut uuden maun laadukkaista Isolateistaan (heraproteiini-isolaatti). Kyseisen purkin olen nähnyt komeilevan ainakin Life -myymälöiden ikkunoissa ja nyt olisi aika laittaa tämä uutuus testiin.

https://www.m-webstore.fi/supermass-nutrition/tuote/super-whey-isolate-ice-coffee-heraproteiini-isolaattijauhe-1-3-kg/6430047853187/
https://www.m-webstore.fi/supermass-nutrition/tuote/super-whey-isolate-ice-coffee-heraproteiini-isolaattijauhe-1-3-kg/6430047853187/

Testauksen voisi tehdä joku lukijoistani, joten laitetaanpa arvonnaksi 😀 Etsin siis todellista herkkusuuta, joka tietää mikä on oikeasti hyvää! Siksipä arvontaan osallistuaksesi sinun tulee kommentoida kommenttiboksiin oma suosikki herkkusi. Oma taka-ajatukseni tässä herkku kinuamisessa on tietenkin kisojen jälkeisen herkkupussin koonti 😉

Photo by Petri Mast
Photo by Petri Mast

Arvonta päättyy tiistaina 13.9 klo: 24.00 ja voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

 

lindapaldanius

205 vastausta artikkeliin “PROTEIINI ARVONTA!”

 1. Tuhti mutakakku on parasta!! Ja sipsit&dippi…. Ja karkit. AI niin ja juustot ja kunnon italialaiset leikkeleet. Pizzakin olis ihan kiva… niin ja se rocky road-kakku. Miten meinasin unohtaa…

 2. Ihan ykkösherkkua on kaikki suklaapähkinät, Punnitse & Säästä-liikkeestä kerätty namipussi! Mmmmmmm 🙂

 3. Siis aivan mahtavaa on paistaa suklaakeksit uunissa (saa valmiita, esim pirkan uunikeksit) ja niiden väliin kylmää jäätelöä! Makeeta, suussa sulavaa ja muutenkin aivan täydellinen kombo! Plussana tietenkin, että ne on superhelppo tehdä 😉

 4. mä oon sen verta outo tapaus et mun suurinta herkkua on kaurapuuro raejuustolla ja lesitiinillä 😀 suorastaan himottavaa.. weird.

 5. Makeista herkuista nyt on pitkään himottanut pullavan mustikka-vadelmapitko!

 6. Täällä ilmottautuu todellinen sokerihiiri. Olen kuullut ihmisten sanovan herkkuja joskus ”liian makeiksi” ja tätä en ymmärrä ollenkaan. 😀 Etenkin mikätahansa valkosuklainen nami saa veden kielelle. Onneksi itsekuri on kova niin saan pidettyä herkkuhimot aisoissa 😀

 7. Brookie. En tiiä ootko maistanut koskaan, mutta cookie taikina läntättynä brownie taikinan päälle ei vaan voi mennä vikaan. Suosittelen maistamaan 😍 Toinen himotus atm on blondie&brownie Ben&Jerry’s:iltä.

 8. Terveellisistä herkuista pannulla paistettu prodemutakakku on parasta! Sit taas semmosista suoraan sokerijumalattaren kätösistä kaivetuista herkuista lemppari on lämmin korvapuusti kastettuna itsetehtyyn kinuskikastikkeeseen!

 9. Ehdottomasti tälläinen yhdistelmä; kunnon vanilijajäätelö, suklaahippukeksejä muruiksi pilkottuina, suolattuja pähkinöitä ja karamellikastiketta. Kaikki hienosti aseteltuna annokseksi ja herkuttelemaan! Kesällä kruunasin annoksen vielä tuoreilla mansikoilla, että saa sekaan jotain raikastakin. Tää on mun cheat meal vakkariannos!

 10. Tän hetken herkkua on banaani-riisikakku-maapähkinävoi mutta jos mitä tahansa sais vedellä niin joku herkku jäätelö, suklaarusinat ja korvapuustit… 😀

 11. Reese’s maapähkinävoikupit! Jotain niin täydellistä, että reissuista palataan aina matkalaukku puolillaan niitä 😀 Oon jopa harkinnut itse niiden valmistamista.

 12. Huh mikä suklaahimo iski! Pätkikset ovat ykkösherkku, laukunpohjalla aina yksi ”hätä” pätkis nälkäkiukun varalta 😀 Tälle kaveritki naureskelee ja pitää välillä reissuissa ”kiukku” pätkistä mua varten.

  Myös herkkupäivän herkkuina himoitsen kermaleivoksia! Namm!

  Ehkä tosta sais uuden terveellisemmän korvikkeen matkoille mukaan 🙂

 13. Mun suosikkiherkuksi nousi vähän aika sitten Kolmen Kaverin jäätelöistä se suolainen kinuski <3 Syntisen hyvää jäätelöä, eikä sitä purkkia voi syödä pikkuhiljaa, vaan pakko syödä kaikki kerralla :DD Onneks ei oo mikään litran purkki kuitenkaan (joku 400ml?) ja hintaakin tolla on melkein kuus euroa. Mut kuitenkin! NAM!

 14. Siis tällä hetkellä parasta mitä tiedän on vahvalla kahvilla maustettu maitoon keitetty kaurapuuro, johon vielä sekaan valmistusvaiheessa taatelin paloja ;D Ja Päälle jäisiä vadelmia ja puolukoita ja maapähkinävoita ja suolaa… Niin hyvää

 15. Kaikki suklaat nii namnam mut jos herkkupäivä nii sillon kyllä pitää olla kaikkea, suklaata,jäätelöä,irttareita ja sipsejä😄😄 mut varmaan nutella/fazerin suklaa levy on se lemppari

 16. Herkkuherkuista suosikkeja korvapuusti sekä B&J Cookie Dough, mutta jos pysytään ruokavalion sisällä niin ihan vaan tumma paahto kahvi tilkalla maitoa on parasta 😀

 17. Helppo ja nopea kakku, jossa on kaupan ihania mutakakkuja päällekkäin ja niiden välissä spray- kermavaahtoa! Päälle ripottelen amerikan pastilleja ❤️❤️ :p

 18. Mä oon superkriittinen noista jauheista koska must ne on lähes aina äklöjä ja teollisia mutta testaan toki mieluusti jos vaikka löytyis joku uus hyvä 😁 ja enhän mä voi rajottua nimeemään vaan yhtä herkkua joten sanon fazerin sininen, ingmanin rocky road -jätski ja kotvapuustit.

 19. Tavallinen tai juustohampurilainen + suklaa/mansikkapirtelö samaan aikaan nautittuna. Mmm nam 😍

 20. Vastaleivottu korvapuusti; joskus tulee ihan onnen kyyneleet kun saan tätä herkkua ja itsetehtynä tottakai.

 21. Maapähkinävoileipä paahtoleivällä(LIDL:n american wholewheat toast) + mustaherukka/blackberry hilloa ….todella hyvää on 🙂 ja taatelit on myös hyvempiä maapähkinävoin kanssa :p Tietysti Hanna Partasen lihis on kyl kova,(only from Kuopio) mut ei niin FIT 🙂

 22. Punnarista saa iiiiihania valkosuklaalakuja! Mun lemppari on sitruuna, mutta myös ainakin vadelmaa ja mustikkaa löytyy (:

 23. tykkään leipoa jonkun ihan överi keksimurupohja-suklaa-kinuski-suola-juustokakun josta tulee ihan helvetin paha olo 😀

 24. Yksinkertaisella akalla yksinkertaiset herkut: kasvirasvavaniljajäde ja suklaakastike! Nammm! 😍😍😍

 25. Voi ei.. Kuola valuu jo kun ajattelen mikä on parasta. No top-listalla on maapähkinävoi (ei mitään sokeritonta schaibaa riisikakun päällä vaan just sitä itteensä lusikalla vaan suuhun suoraan), irtokarkit ja oumaigaaad Omar-munkit. <3

 26. Itsetehty mutakakku, joka on ihanan sulaa sisältä. Tähän kaveriks vanhan ajan vaniljajäätellä, NAMM<3

 27. Omia suosikkiherkkujani on ehdottomasti mokkapalat, harvoin saatavat metrilakut ja itse tehty tuhti pitsa, nam!

 28. Nyt pistit pahan, oon nimittäin aika paha herkkusuu. En osaa valita kahden väliltä niin ekana mainitsen kunnon tuhdin ihan itse tehdyn mutakakun. Se syödään vielä lämpimänä tuoreiden hillojen ja vanilijajäätelön kera.

  Toinen millä herkuttelen aika hyvällä omallatunnolla on banaanisuklaa”jätski”. Banaania pakkaseen kylmeneen, sitten sekoitetaan tehosekoittimella suklaaproden, kaakaojauheen(tumma/raaka/molemmat) ja hunajan kanssa(oman maun mukaan). Lopuksi vielä maapähkinävoita sekaan ja avot. Tähän parhaimmat on jo vähän ylikypsät banaanit.

 29. Oikein tuhtia suklaakakkua ja hieman sulanutta vaniljakermajäätelöä, ehkä vielä tuoreita marjoja kylkeen, niin johan on avot sie!

 30. Suolaisista herkuista ehdottomasti paras on pizza ja ranskalaiset (täydellinen kombo)
  Makeista herkuista suosikki on mutakakku!!!

 31. Tummasuklaa ja pähkinät!! Erityisesti Rainbowin sinisellä korostettu pussi sisältää älyttömän hyviä pähkinöitä, kuten macadamiaa… 🙂

 32. Tummasuklaa ja pähkinät!! Erityisesti Rainbowin sinisellä korostettu pussi sisältää älyttömän hyviä pähkinöitä, kuten harvinaisempaa macadamiaa ja sitten perus cashewta jne… 🙂 toki banaaniletutkin on todella jees! (ne ei niin terveelliset versiot…)

 33. Muuta herkkusäkki padaksi – keitä yksi satsi pastaa, toinen riisiä ja jälkkäriksi puuroa. Ja siis huom: pata. Ei kattila. Ja tukka kii ettei tule tielle 😀

 34. Punnitse&Säästä -jogurttiherkut ja laku ja salmiakki. Lakujätski myös ehdottomasti. Parhautta 😛

 35. ui jui kaikki leivonnaiset ja kakut! Mitä pehmeempi, tahmeempi ja ilmavampi niin aaaaaaah! Aina syndejen kynnyksellä ongelmahan on millasen kakun sitä itselleen loihtii ( huom kyllä vain itselle! ), viimeksi googlekaan antanut tulosta haulle ”megamättöhypersuklaatriplakakku” 🙁 Onneksi bodari on kouluttautunut myös leipurin ammattiin varhaisnuoruudessaan niin sokerin ja rasvan vatkaaminen luonnisuu 😉 Joo jätskit uppoo kans, hyvin! Erityiskiitos nykypäivän sekotusjätkeille, mitä enemmän sattumaa ja kastiketta niin ah! Kuka hitto enään söis soleroo ja kunigatartuuttii? On se nykynuorilla helppoo! Niin mutta vähän kautta rantain jos joku herkku ois pakko valita ois se varppina suklaavanukas <3

 36. Fazer cafen kinuski- ja porkkanakakku❤️ Classic kermatoffee kans aika👌

 37. Aah, mulla valuu kuola suupielistä, kun selasin kommenttaja läpi. Nyt tekisi niin mieli mennä kauppaan ostamaan omenia ja leipoa kunnon omenapiirakka… 😛

 38. Maraboun tummasuklaa, jossa on pekaanipähkinöitä ja karpaloita seassa. 🙂

 39. Irttarit, Punnitse ja Säästä -namut, prodepatukat, Taffelin täysjyväsnacksit, raakasuklaa… Näitä riittää 😍

 40. Jos jaksaa itse tehdä niin mikä tahansa raakasuklaa on namia, mutta koska harvoin jaksan, niin vähän vaatimattomampikin herkku käy, eli ben&Jerry jäätelö johon voi lisätä terveyttä edistävästi ja kevyesti proteiinit ja suolat suolapähkinöistä. 😉 on muuten hyvää! 👌😋 ja jos pelkkään karkkihyllyyn tyytyy niin smash pussi tyhjenee minuutissa. 😆

 41. Turkinpippurit ei koskaan petä, välillä voin hairahtua muihin, mutta turkinpippureista en luovu. Ja niitä syödään kunnes kitalaki on haavoilla. 😀

 42. Ehdottomasti ukin tekemät letut ja köyhät ritarit sekä mummun tekemät pullat!😋

 43. Kaikki mahdollinen suklaa, mistä kyllä olen nyt ollut hyvän aikaa lakossa 😀

 44. Punnitse ja säästä liikkeen erilaiset laku ja pähkinä sekoitukset mitkä on kuorrutettu suklaalla :p ja kauppojen ne vanukkaat missä päällä vaahto 🙂 ei ne ihan halvimmat.

 45. Ihan ykkösherkkuani on hiukan vielä lämmin, paksu suklaakakku, pehmeää vaniljajäätelöä ja mansikoita blenderissä kastikkeeksi soseutettuna. Ja kun tuosta on tullut ähky olo niin siihen auttaa lämpimät karjalanpiirakat, joiden päällä on suolaista Oivariinia tai muuta voita sisältävää levitettä.

 46. Maapähkinävoi kaiken kanssa! Parasta on itsetehty suklaa-banaani-maapähkinävoijäätelö <3 Herkkua!

 47. lemppari leivonnainen on iiiso mehevä lämmin korvapuusti 😛 mutta suklaata ei kyllä voita mikään

 48. Rocky Road, mud cake, vaniljajäätelö keksinmuruilla, omar-munkki… Näitä löytyy 😀

 49. Porkkanakakku, itselle pahiten koukuttava makea herkku! Karkkeja en syö PAITSI irttareista syntisen hyviä fudgeja <3

 50. Kyllä se taitaa olla jäätelö!! Maulla tai vuodenajalla ei niinkään väliä 😄

 51. Suolatut irtopähkinät ja peanut butter!! Jäätelöistä paras tietenkin Ben & Jerry’sin Peanut Butter Utter Clutter 😀

 52. Jätskiannos; vaniljajädee, kaakaojauhetta, murustettuja digestivekeksejä, kermavaahtoa ja vielä suklaakastiketta päälle. Avot!

 53. Kaikki sellaset valkosuklaa-jogurtti-laku-kuivattu hedelmä-suklaa -yhdistelmät ja valkosuklaacashewit <3 Filmtownista 😉

 54. Olen itse todellinen herkkusuu ja pyrin nauttimaan jokaisesta ateriasta, jonka syön! Herkuista lemppareita ovat itsetehdyt kuppikakut (joissa paljon kuorrutetta), toblerone (varsinkin crispy coconut, nam😍) ja lehmäkarkit! 😀

 55. Irtokarkit, suklaa, honey nuts, saksanpähkinävaahterasiirappi-jäätelö, mansikkakakku, berliinin munkki =)

 56. Mun herkkua on mysli, jossa on reilusti kuivahedelmäpalasia ja pähkinöitä, sekoitettuna rahka-maito seokseen!

 57. Sokerimunkit, suklaadonitsit, irtokarkit, porkkanakakku, hampurilaiset, täytetyt patongit, kaikki suklaapatukat esim snickers ja pätkis. :DD

 58. Pulla, jonka välissä kermavaahtoa ja hilloa. Eli laskiaispulla mutta itse syön kyllä ympäri vuoden 😉

 59. Lämmintä Banaania jäätelöllä ja kinuskikastikkeella. Tee näin: Laita banaanit uuniin kuorineen (myös grilli käy). Anna paistua 200 asteessa kunnes mustia. Ota pois ja kaiva lämmin banaanin sisus kuorista. Laita päälle kevytvaniljajäätelöä ja hieman kinuskikastiketta, ihan sitä rehellistä kaupassa myytävä sokeriherkkua. ENJOY

 60. Mutakakku. <3 Mutta näin dieetillä parhaiten toimii Skyr Creme Brulee ja Questbarin S'mores lämmitettynä. Nams.

 61. Nutella on ehdoton suosikki!! Skittlesit ja Cadbury:n Creme egg (en oo varma saako suomesta vielä) on mun lemppareita myös.

 62. suklaaherkut ei ikinä mene vikaan! Yleensä himoitsen eniten jotain ihanaa (lämmintä) suklaaleivosta, joka on keskeltä ihan pehmeää jos ei jopa niin löysää että leviää lautaselle, nams! Yksinkertaisuus on yksinkertaisesti parasta!

 63. Kuten aika moni muukin, mäkin liputan suklaaleivosten perään: mokkapaloja namnam!

 64. Suolapähkinät sekä crunchy maapähkinävoi lusikalla suoraan purkista, mulla ei ole mitään tolkkua niiden suhteen.

 65. Letut ja mutakakku on ns. jälkiruokaherkuista oma suosikkini. Gluteeniton Fria-mudcake on taivaallinen. Lisäksi Kampin K:n leipähyllyllä on yks tosi hyvä mudcake (myös gluteeniton, koska olen) 😀

  Ykkösten ykkönen on kuitenkin itselläni Citykäytävän Gelato Factoryn jäätelöt (joita saa myös siitä Stockan aulasta). Siellä Italiassa oppia saanut THE jäätelömestari valmistamassa päivittäin itsetehtyä gelatoa (ja sorbetteja). Oma suositukseni menee pistaasille, mutta myös tummasuklaasorbetti, maapähkinä-karamelli, avokado, vanilja, kookos…ja no kaikki…ovat maistamisen arvoisia. Hinta on melko suolainen, mutta makeuden arvoinen. Jos en syö paikan päällä niin ostan nollaseiskavitosen tai litran kotiinkuljetettavan pakkauksen ja nautiskelen sen saman päivän aikana, vaikka tiskillä ne mainitsee, että muka 3 kk säilyisi pakkasessa….😏 Pakkauksen kotiinkuljetus on testattu ja säilyy syöntikelpoisena ainakin 2 h eli sen ajan kun mun alkaakin tehdä vielä vähän mieli karkkia ja käyn ostamassa kylkeen irttareita, suklaata ja kaikkee muuta mihin himo kohdistuu 🙂

 66. Itselle kolahtavat parhaiten suolaiset herkut, joista ykkösenä varmastikin sipsit, hyvät pitsat sekä kunnon hampurilaiset! Makeista herkuista ykköspaikan vievät erilaiset keksit, erityisesti keksitaikinat 😀

 67. Kisadieettiläisenä odotan tällä hetkellä kisojen jälkeistä, Makuunista huolella kasattua herkkupussukkaa, joka sisältää erilaisia suklaasorttimentteja ja vanilja fudge toffeeta. Ooo!

 68. VAniljajäätelö ja kinuskikastike on ihan parasta! Herkun voi vielä kruunata vaikkapa vaahtokarkeilla tai irtokarkeilla niin AVOT! 🙂

 69. Kyllä minun herkkua ovat ehdottomasti Punnitse ja Säästä-liikkeen kaikki ihanat pähkinät, lakritsit yms., jotka on suklaakuorrutettu 🙂 Ehdoton lemppari kaikista on omena-kaneli-jugurttihässäkkä! Nam 🙂

 70. Kyllähän se on tuoreet taatelit maapähkinävoilla, ja mahdollisesti vielä vähän suolapähkinöitä/muita pähkinöitä kylkeen! Ihan kuin Snickers <3

 71. Tuore korvapuusti rapealla pinnalla ja melkein raa’alla sisuksella! Mmm 🙂

 72. Suklaat mikä maku tahansa! Salmiakit ja lakritsit. Pullat ja munkit niin itse tehdyt kun kaupan antimet 😀 Voi voi niitä on niin paljon..

 73. Itse tehty kokosuklaakakku. Semmoinen missä on suklaata alla ja päällä ja jokapuolella. Äärettömän makeaa ja ihanaa. Miinuspuoli että sen on seistävä vuorokausi jääkaapissa jotta on oikesti parhaimmillaan.. Mutta odotus palkitaan! 😀

 74. ehdottomasti taffelin makea rapea suolainen valkosuklaan makuisena ei tarvii valita mitä erilaisia herkkuja kun kaikki on samassa;)

 75. Suklaa suklaa suklaa.. Se vaan sopii mihin vaan ja sitä voi kitata niin paljon ko jaksaa😁 Juomista juuri jäälatte vaniljasiirapilla, parasta kesällä!

 76. Apuaaa! Tää on kisadieettiläiselle ihan liian vaikeaa nimetä yksi suurin herkku! Tällä hetkellä tekee ihan kaikkea mieli 😀 haha!
  Mutta punnitse & säästä herkut on kyllä listalla super korkealla, sekä dippi kasvikset ja ben & jerry jädet!!! <3

 77. Suosikkiherkkujen kärkeen mahtuu vaikka ja mitä, mutta nyt (nälkäisenä) tulee ensimmäisenä mieleen kaikki megaherkkujätskit (tän hetken lemppari kolmen kaverin vadelma-valkosuklaa, ei terve…), paistopisteen jättikorvapuustit ja irtokarkit, ehdottomasti irtokarkkikaupasta! Ainiin ja punnitse&säästä ne kaikkein epäterveellisimmät suklaalla ja jugurtilla kuorrutetut herkut, NAM! <3

 78. Kinderkakku..varoituksen sana:älä kokeile sitä kotona, pellillinen tuota tuhoutuu vaarallisen nopeasti.. 😀

 79. King Kebabista kanarulla tai king’s special tuplalihalla ja kotona sitten kolmen kaverin korvapuustijäätelöä päälle.
  Jos massaa ei tällä meinaa kroppaan tarttua pitää ihmetellä. :/

 80. Santerin leivokset, eli siis leivokset, joissa on murotaikina pohjana, kinuskia välissä ja päällä tummaa suklaata. Niin makeaa, mutta niin hyvää ! Edellä mainittuja tulee harvemmin syötyä, joten riisikakut grillausmausteella ja kalkkunaleikkeellä mainittakoon yhtenä lähes jokapäiväisenä herkkuna. Outoa, mutta musta ne maistuu sour cream onion sipseille, joten toimii ! 😀

 81. DALLASPULLA missä on täytettä runsaasti, mäkkärin triplajuustohampurilainen, Kinder-juustokakku ja Aino ihana maitosuklaa-jäätelö!!!! nam 😀 😀

 82. Vaikee päättää ku melkeinpä kaikki makee maistuu mut uunissa paistettu New York cheesecake on kyl yks lemppari 🙂

 83. Meinasin heittää tähän tylsästi ja yksinkertaisesti tämän hetken suosikkikarkkini: vanhan kunnon KitKatin! Sitten luin muiden kommentteja ja mieleeni alkoi pulpahdella Kinder Maxit, mutakakut, suklaarusinat, Ben & Jerry’s ja uutuussuosikiksi noussut Maraboun Japp-suklaalevy. Voi luoja, onneksi lauantain vapaasyöntiateria kipristelee vieläkin vatsaa, muuten olisin varmasti jo juossut kauppaan hamuamaan näitä kaikkia… 😀

 84. Varmasti kaikista suurinta herkkua on joku tuhti suklaakakku, jossa suklaata ei ole säästelty. Oikeastaan suklaa menee missä tahansa muodossa. Jäätelö on myös ihan lempparia oli sitten kesä tai talvi. 😉

 85. Amerikkalaiset SUKLAApannukakut eli suklaahippuja taikinan joukkoon. AI ETTÄ!
  Nautitaan kermavaahdon ja nutellan kera. Ehkä myös mansikoita ja banaaniviipaleita…

  Ja nyt mun sydän itkee verta ja kuola valuu näppäimistölle.

  Terveisin, itsekin kisadieetillä

 86. Mun ultimate lemppariherkkua on Kinder-juustokakku. Kaikenlaiset herkut toki maistuu, mutta sitä vois syödä vaikka maailman tappiin saakka. Onneks on aika työläs valmistaa, niin ei tuu ihan joka viikko kokonaista kakkua vedettyä :p

 87. Susu-palat ehdottomasti 😍 ja leivonnaisista ykkösijasta taistelee porkkanakakku ja uunissa paistettu juustokakku! Suolasena herkkuna maistuu juustonmakuset nachot 😋

 88. Parasta ikinä, ja vähän erilaista muiden vastauksiin verrattuna! Kikherneitä ja taateleita muusattuna, sekaan loraus kauramaito ja kaurahiutaleita. Lisää niitä sopivassa suhteessa, seos on siis tahnamaista. Hyppysellinen suolaa ja maun mukaan vaniljaproteiinijauhetta. Lusikalla kulhosta, ai että!

 89. Kyllä se Fazerin sininen voittaa! Ei ole tullut kyllä reiluun vuoteen maistettua, mutta 3kk päästä loppuu herkkulakko! 😍

 90. Kaikki maailman herkut, jotka vähäkään maistuu makealle tai suolaiselle 😀

  Karkit!

 91. Nyt tulee kaksi SUPERKOMBOA!! Valkosuklaa ja juustonaksut näistä tehä kökköjä ja jos oikein makeaa haluaa niin keksimuruja lisänä. Ja maitosuklaa, ehdottomasti Fazerin punainen ja pretzelsit yhteen. Siis apua tajunnanräjäyttävää vaikka näin kirjoitettuna kuulostaa yrjöltä 😅😅 Kokeilkaa!!!

 92. Papagallon lakritsi ja aito vanilja jäätelöt. Mutta vain yhdessä, samasta kulhosta😍

 93. Ihan lemppari varmaan piparkakkutaikina ja cookie dough 😀 ei tosin hirveen usein tule näillä herkuteltua, koska sen jälkeinen olo on oikeesti mitä kamalin haha. Vahvana kakkosena tulee ehdottomasti punnitse ja säästän kaikki jugurttikookokset, maitosuklaa cashewit yms!

 94. Ehdottomaksi ykköseksi nousee kyllä irtokarkit (suklaacrisp, maapähkinäruudut,..<3) ja Arnolds donitsit!

 95. En ole koskaan ollut mikään sokerihiiri ja minun herkkuani ovat suolaiset piirakat joko juustoista tai lohesta tehtynä. Jos oikein makeanhimo iskee, mustikkapiirakka on hyvä valinta 🙂

 96. Lempiherkkuihin kuuluu tottakai kaikenlaiset suklaiset jutut ja kuivatut luomu mangopalat sekä karpalo. Unohtamatta erilaisia juustoja hedelmien ja keksien kanssa(yleensä mitä enemmän se juusto haisee likaselle värkille, sitä paremman makusta vaikkei se haju kovin ahaa elämystä teekkää) 😀

 97. Vaikka yritänkin välttää sitä ja tukehduttaa tunteeni kyseistä tuotetta kohtaan niin…DONITSI, DONITSI ja vielä kerran DONITSI!!!!! ja onhan sitten vielä tietty se suklaakin…😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta