Kuntokuvat -8kg

*yhteistyössä

Vitsi kun tuo kahdeksan kiloa kuulostaa valtavalta määrältä! Itse kun katselen eilen ottamaani suttuista kännykkäkuvaa ja vertaan sitä offin vikoihin päiviin (kuva oikealla). Ero ei näytä kovin suurelta. Tämä johtuu siitä, että minulle rasva kertyy takapuoleen. Mutta jätetään ne pyllykuvat jollekin muulle 😀

pixlr_20160907094954584

Kisoihin on vielä reilusti aikaa ja fiilis on nyt hyvä. Kovasti jo odotan itse kisapäivää 🙂 Mutta kuten yllä olevista kuvista voi huomata, kisadieetillä lookki on yleensä aika pommi. Meikkaaminen tuntuu jotenkin naurettavalta, koska koko ajan on hiki 😉 Tämä on sinällään hivenen masentavaa naiselle joka ihan harakka. Mutta onneksi Linda sentään Thorbeutyssa jaksaa huolehtia minunkin harakka luonteesta. Jos joku muu kärsii minun tavoin pommi tai harakka syndroomasta (tai jopa molemmista) nyt on etenkin opiskelijoille oiva tilaisuus hyödyntää edullisia hintoja:

IMG-20160904-WA0023

Tänään ajattelin rääkätä eilen tankatun kehoni olkapäitä(eli en siis todellakaan ole tänä aamuna yhtä kuiva orava kuin eilen). Luvassa on myös Gazoz.fi varaston koluamisreissu. Ajattelin hamuta sieltä kaikki vaatteet jotka ovat mahdollisimman lämpimiä ja joita saa koossa xs 😀 Illalla pääsen vielä kuluttamaan “koulunpenkkiä”. Työnantaja on päättänyt järjestää todella mielenkiintoisen myyntikoulutuksen. Super mukava päivä siis luvassa! Energistä päivää kaikille! <3<3<3

P.s Herranjestas miten hyväntuuliseksi ihminen voi tulla riisistä. Eilen illalla illastaessani hierojani kanssa kinkkipuffassa, sain kyllä taas kuulla  ruokailutottumuksistani. Miten ihmeessä joku voi vetää pelkkää riisiä neljä lautasellista? Helppouden avain piilee tietenkin kuivassa oravassa. Normaalisti ketsuppeja ja muita ihanuuksia nauttiva ihminen voi pitää pelkkää (neljä lautasellista) riisiä vähän kuivana, mutta oravan suuhun se maistuu ihan vaniljalle 😀

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Kuntokuvat -8kg”

  1. En ole kuivaa oravaa nähnytkään mutta silti pelkkä valkoinen riisi, etenkin nepalilaisista/intialaisista saatava basmativersio, on suurinta herkkuani ja voisin vetää sitä sen neljä lautasellista ilman minkäänlaisia ongelmia. 😀

  2. Nauroin ääneen sun safkakännilles, mutta ite vetäsin tänään oikein kunnon överit litralla kaurapuuroa mansikoilla ja puolukoilla höystettynä ja nyt ei enää naurata. Tunti sitten oli vielä ihan täyttä euforiaa ihan pikkiriikkisellä noloudella siitä miten voikin vaan yksinkertasesti rakastaa kaikkia ja kaikkea siinä ihanassa nousuhumalassa, mutta tätä kirjoittaessa laskuhumala on jo alkanut ja toivon sormet ristissä ettei krapula oo ihan karmee 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta