Känniin ruualla

*yhteistyössä

Tänään on luvassa tankkauspäivä. Jes!! Viime viikolla en tankannut ollenkaan, koska paino oli päättänyt jumahtaa yli kahdeksi viikoksi paikoilleen. Pientä orastavaa paniikkia ehdin jo päässäni kehitellä.

Onneksi valmentajani Aleksi on kokenut kanan ( =Paldaniuksen) kouluttaja ja toppuutteli paniikin kuriin. Ketoosia ei siis tänäkään vuonna ole tulossa! Dieettini perustuu tosiaan alhaisiin rasvoihin ja korkeisiin hiilihydraatteihin. Nyt tosiaan paino on laskenut reippaasti ja tuntuu siltä, että olen pienentynyt muutamassa päivässä ihan tikuksi. Paniikkin kerryttämät nesteet ovat nyt siellä missä lumi on keltaista.

Eilen salilla pumppi oli aika kuiva ja illalla nukkumaan mennessä nälkä oli jäätävä. Heräsinkin aamulla jo klo:6.00 ja mielessä pyöri vain aamupala. Jollain ilveellä onnistuin kuitenkin tainuttamaan itseni takaisin unten maille. Nousin lopulta ylös vasta klo: 8.30 ja vähän vajaa 100g hiilihydraatteja ( + munat 😉 ) aamupalalla ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia MEGALOMAANISEN pieneksi kutistuneelle vatsalaukulleni. Ennen kuin todellinen ruokakooma iskee minun pitäisi suoriutua vielä treeneistä. Vuorossa on tietenkin kyykky. Ajattelinkin lähteä tunkemaan tuota hiilari seuraavaksi vatsalaukusta takalistoon 😀

image

Tänään poikkean normaalista ruokavaliostani ja otankin heran sijaan palariksi aminohappoja (koska tankkauspäivänä rasvan ja proteiinin määrää rajoitetaan)

_20160704_085621

Kisat mielessä menen tänään käymään iltapäivällä myös hammaslääkärissä ja illan ajattelin vielä köllötellä täydellä vatsalla hieronnassa. Tuo hammaslääkäri on todellinen riski tankkauspäivälleni. Mikäli purukalustostani löytyy reikiä, en missään nimessä suostu tissiposkena poraukseen ilman puudutusta. Joten toivotaan, että leegot ovat tänään täydessä jauhanta valmiudessa. Tätä tää on kun elämä menee pieneksi 😀

P.s Ei kannata kokeilla jäisiä mangokuutioita kaurapuuron kanssa. Maistu aika kamalalle 😀 Aamulla huomasin nimittäin, että äidin olisi aika toimittaa taas mustikoita… Ne on äiti loppu!

Mikäli omat lisäravinteesi tarvitsevat täydennystä, muista LINDA10
Mikäli omat lisäravinteesi tarvitsevat täydennystä, muista LINDA10
lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta