Makaamisen jalo taito

Kesälomani viimeinen viikko on kulunut kirjaimellisesti maaten. Tein tietoisen valinnan ja en suunnitellut MITÄÄN menoja viimeiselle lomaviikolleni. Olen nyt viimeisen kolmen vuoden aikana kärsinyt ns. ylisuorittamisesta. Huono-omatunto on kolkuttanut takaraivossa heti, jos en ole ole ollut suorittamassa.

_MG_9985

Kotona pitää olla niin puhdasta, että pinnoilta heijastuu oma peilikuva

vapaa-aikaa hallitsevat jatkuvasti käynnissä olevat projektit

 itsensä kehittäminen on hyve nro.1

muiden huolien kantaminen on sinun vastuullasi

ja samalla mietit miten voisin kiivetä vielä korkeammalle?

Eli tällä viikolla oli aika antaa anteeksi itselleni se fakta, että pelkään ihan hulluna korkeita paikkoja 😉

Tämä suorittamisen pakko on näkynyt kyvyttömyytenä rentoutua. Television edessä makaaminen ei ole onnistunut, koska en yksinkertaisesti ole pystynyt keskittymään hömppään. Televisiota katsellessa on ollut koko ajan pakko räplättävä puhelinta ja suunniteltava seuraavaa suoritusta. Tästä syystä olen muutaman vuoden sisään käynyt tolkuttoman paljon elokuvissa ja tämä vain siksi, että siellä ei yksinkertaisesti voi selailla samalla älypuhelimen jatkuvaa tietotulvaa.

 

http://www.jpnews.fi/muut/it-viikko-alypuhelimet-yleistyvat-uusien-ominaisuuksien-hallinta-ei/
http://www.jpnews.fi/muut/it-viikko-alypuhelimet-yleistyvat-uusien-ominaisuuksien-hallinta-ei/

Tällä viikolla olen kuitenkin ylittänyt itseni ja ollut pieruverkkareiden kuningatar. En menisi suoranaisesti mainostaan mitään kaasu gameja, vaan ehkä olen ollut enemmänkin ötökkä verkkareissa. Meikkipussiin en ole koskenut koko viikolla ja tukka on unohtanut mitä hiuslakka on. Olen siis lähinnä maannut ihan natuna 😀

Tietenkin olen urheillut paljon, mutta urheilu on minulle iso osa rentoutumista. Tämän lisäksi olen lukenut ihan tolkuttomasti ja kahlannut läpi kasan dokumentteja. Eli olen tehnyt vain sellaisia asioita joita sillä hetkellä on huvittanut. Olen myös järjestelmällisesti vältellyt sanoja PAKKO ja KIIRE.  Ja PAKKO sanoa, että olen todellakin onnistunut tällä viikolla ottamaan omaa aikaa. Suoraan sanottuna olo oikeasti aika levännyt! Itse asiassa odotan jo innolla, että pääsen maanantaina takaisin töihin 🙂

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Makaamisen jalo taito”

  1. Olisiko joku katsomistasi dokumenteista suosittelun arvoinen? Tykkään katsella dokumentteja mutta en ole oikeen löytänyt mitään kivaa 🙁 aiheella ei ole niin väliä! 🙂

    • Yle Areenassa on nyt hyvä tarjonta. Esim. Stacey Dooley: Seksin pimeä puoli ja Dokumenttiprojekti Hymyjen maa + epilogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta