Mies nimeltä Linda :D

Eilen olin lomalaisena nauttinut kahdet päiväunet ja tallustelin postille nuppi (todella) jumissa. Rauhallinen tallusteluni kiinnitti kolmen noin 12 -vuotiaan varhaisteinin huomion. Tämän kolmen varhaisteinin joukon muodostivat kaksi tyttöä ja yksi poika. Yksi näistä tytöistä aloitti ulkomuotoni kritisoinnin kohteliaasti osoittamalla sormella. Kohtelias käytös jatkui kolmikon alfauroksen reviirin sanallisella puolustuksella: “Toi on mies!”.

Pää oli niin jäässä, että normaalisti suhteellisen nokkela minäni nieleskeli lähinnä kyyneleitä. “Kyllä minä niin mieleni pahoitin” tunnelmissa tapsuttelin hakemaan postista kisavärit ja bikiniliiman. Paluumatkalle keräsin kunnon raivot kehooni ja valmistauduin kiskaisemaan toosani esille kyseisen ihmisen anatomian tietäjän nenälle. Mietin sinkkuelämää elokuvan Charlotten tavoin täydellistä opening linea ja päädyin tähän: “Katso tarkkaan! Naisilla on jalkojen välissä tällainen kolo nimeltä toosa ja sen tunnistaa, myös sokea hajusta nimeltä silli”. Mikäli minulla olisi ollut hyvä tuuri ja kyseinen esiteini lauma ei olisi kerennyt livistää pois paikalta… Olisi maailmassa nykyisin yksi nuori homoseksuaali lisää 😀 HUOM! Miesten välisessä rakkaudessa ei ole mitään vikaa, vaan olisin lähinnä tukenut tätä rakkauden muotoa 😀

Tämä “miehekkään” olemukseni huomiointi oli ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen kerta. Toisaalta lapsen suusta tulee totuus ja nämä teini olivat vielä lapsia… Eli tästä motivoituneena voin ajatella tuovani kisalavoille tänä vuonna kovimman kuntoni IKINÄ! 😀

image
Mutta tässä kuvassa mä näytän kyllä vähän transulle 😀

Mutta, jotta usko itseeni ei nousisi liian korkealle! Juttelin tänään hierojani kanssa. Kyselin hierojaltani ovatko takareiteni kasvaneet vai pyllyni pienentynyt. Vastaukseksi sain hyvin maanpinnalle palauttavan feedbackin: “Molempia”. Eli olen vihdoin onnistunut kasvattamaan onnettomia takareisiäni, pyllyni kustannuksella 😀 Mutta kyykkyyn on sentään tullut säälittävät +10g ja kisapaino tulee olemaan +1kg viime vuoteen verrattuna. Hyvä minä!

Näistä ulkonäköä koskevista arvosteluista ei etenkään minun pitäisi hermostua, koska kilpailen tosiaan bikini fitneksessä. Tarkoituksena on siis käytännössä arvostella VAIN ulkonäköä. Eli oma valinta! Mutta mahtaa OIKEITA urheilijoita kuten USA:n voimistelujoukkueen nuoria likkoja ketuttaa heidän ulkonäköään kohdistunut somekohu. Ihan oikeasti miten hullua! Ok, kiva että kuvan keskellä seisova 19 -vuotias imone Biles voitti Riossa neljä kultaa ja yhden pronssin. MUTTA, noi vatsalihakset! Ei oo kiva! Mielet pahoitettu 😀

http://www.justjared.com/2016/08/20/simone-biles-shows-off-insane-abs-with-aly-raisman-during-rio-beach-day/
http://www.justjared.com/2016/08/20/simone-biles-shows-off-insane-abs-with-aly-raisman-during-rio-beach-day/

Mutta silleen se maailma vaan muuttuu ja nykyisin saa arvostella, jos joku on liian hyvä. Kymmenen laudaturia ylioppilaskirjoituksista tarkoittaa nörttiä, ei suinkaan upeaa suoritusta. Ja joskus joku tulee vielä juoksemaan 100 metriä seitsemässä ja puolessa sekunnissa ja hänet tullaan satavarmasti leimaamaan Dopingin käyttäjäksi. Vähän hassua!!!

Mutta sitä 100 metriä 7,5 sekunnin suoritusta odotellessa liputan ehdottomasti tämän (100% natu) naisen puolesta. Tää on niin huippu video!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=tGQUDI7bhj0

Tämä testonainen jatkaa vielä tämän viikon lomailua ja päiväunista nauttimista. Pitkästä aikaa on sellainen fiilis, että kävelen pilvien päällä jotka on tehty hattarasta. Jalka ei paina fyysisesti eikä henkisesti 😉

lindapaldanius

5 vastausta artikkeliin “Mies nimeltä Linda :D”

  1. Hahah hei mä ymmärrän sua! Oon kokenut saman kun vetelin yksi syksy menemään lenkillä mun ”varatuulipuvussa” eli vanhassa ja rumassa, tukka pipon sisällä niin hurmaavat lapset jotka tuli vastaan huusi mulle et ”oot sä tyttö vai poika?” Hämmennyin ihan täysin ja vasta myöhemmin tuli mieleen miten tähänkin ois pitäny reagoida 😁

    • Itseltä tuota on tivannut joskus puolisokea mummeli kaupan kassalla missä olin siis töissä ja hiukseni olivat tuolloin lyhyet :D. Jälkiviisaana voisin sanoa että ainoa lause miten reagoida tuohon kysymykseen korrektisti olisi: ”Onko sillä jotain merkitystä minkään kannalta?”

  2. Heippa! Käykö pelkkä EAA tai BCAA palautusjuomaksi? Eli että ei käytä ollenkaan herajauhetta

  3. En mä kyllä saa susta miestä (tai miehen näköistä) tekemälläkään! 😆 Mutta ehkä tosiaan niillä muksuilla ei ollut ihan toi anatomia hallussa! 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta