Kuinka paljon kisameikki ja hiukset kustantavat?

*yhteistyössä

Kisalookin kustannuksista puhutaan yleensä hyvin leväperäisesti. Eli tyylillä: “Paljon ja vähän enemmän ja ehkä jonkin verran vielä tähän päälle.” SIIS MITÄ, PALJONKO?!? Ajattelin, että jengiä kiinnostaisi tietää OIKEASTI paljonko kisalook tuntuu pankkitilillä.

800_4552

Kisameikin ja hiukset voi rakennella myös itse tai vaikka kaverien voimin. Itse askartelemalla voi toki “säästää” mutta täytyy muistaa, että oikean värinen (Oompa Loompa) meikkivoide voi kustantaa helposti jo sen 20€. Eli “säästö” tässä kohtaa, ei välttämättä ole kovin merkittävä. Tietenkin kyseinen meikkivoide ei missään nimessä mene hukkaan, mikäli olet kova käymään esimerkiksi naamiaisissa ja pukeutumaan juuri tuoksi Oompa Loompaksi 😀 Ja tietty “ruskettuneilla” kasvoilla voi yrittää virheellisesti viestiä muille kanssaeläjille olemattomista etelänmatkoista. “Mun naama on siksi näin ruskea, koska olin vähän reissussa” 😀 Joo! Oikeasti Lahdessa ja tosiaan lokakuussa! 😀

Omasta kisalookista vastaa Tanja Viitanen. Lahdessa Tanja työskentelee yhdessä Tiina Ylikahri ja Milla Stenmann tehotiimin voimin Cumuluksen toisessa kerroksessa. Paikka on siis sama, jossa kilpailijakokous järjestetään.

MEIKKI 90€

HIUKSET 50€

Tanjan, Tiinan ja Millan tehokkaalle tiimille oli vielä muutamia aikoja vapaana Lahteen, sekä lauantaille että sunnuntaille. Nämä likat ovat heiluneet puuterisutien ja lakkapullojen kanssa kisalavojen takana jo viiden vuoden ajan. Eli varma nakki 😉 Ajan voit varata sähköpostitse [email protected]

Viime vuoden Unkarin MM -kisoihin vielä palatakseni. Meikki oli tuolloin tehtävä (pakon edessä) itse ja tuota hetkeä voisin hyvin kuvailla tällä Cooperin testi vertauksella:

Cooperin testi on opetussuunnitelman helmi. Tehdään niin, että testataan koulussa juoksukuntoa, mutta ei ikinä treenata sitä. Ihan sama kuin olisi joka kevät japanin kielen koe. Ei sitä osaa kukaan, mutta haluttiin vain katsoa kuinka paskoja te olette tänä vuonna.”

-Teemu Vesterinen

87b6f175ba80f0124916926ab7cd100f
Miten meni noin niin kuin omasta mielestä? 😀 Kivat lippu luomet, kymmen pistettä, miinus kymmenen!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta