Do I even shave?

*yhteistyössä

Torstaina oli taas aika päästä eroon orastavasta muumi -lookistani. Kaiken #bikinifitnesshelvetin alle jäänyt värittömän minän hävitys aloitettiin torstaiaamuna kello 10.00. Tarkoituksena oli siis piirtää rajat naamalle, eli värjätä ensin Sydämen Pohjassa Tanjalla kulmat ja hiukset.

Nyt joku ihmettelee mikä tämä muumi -look on?!? Ystäväni Minnalla on hauska tapa kertoa juurikasvusta nimittämällä itseään muumiksi. Muumithan ovat siinä mielessä jänniä olentoja, että heillä on käytännössä vain silmät. Eli muumi -look tarkoittaa piirteetöntä olemusta, jonka vaikutus tulee esiin mojovalla juurikasvulla  😉

Moofam
https://fi.wikipedia.org/wiki/Muumilaakson_tarinoita

Kampaajalta kiisin Töölö Gymille tekemään nopean HIT -treenin. Treenin jälkeen keho oli täynnä lämpöä ja astetta rajumman näköinen. Koska minulla on huono huumorintaju ja itselleen pitää osata nauraa:

DSC_1867

Verisuonet pullottivat niin vaarallisesti sääriluun päältä, että jalkojen sheivaus (ajatuksena) tuntui lähinnä vaaralliselta! Siksipä oli siis aika suunnata Lindalle Thorbeautyyn. Tällä kertaa emme kuitenkaan sokeroineet sääriä, vaan laitoimme kynnet iskuun. Jalkojen vuoro on sitten ensi kerralla..

IMG-20160818-WA0016

Pyysin Lindalta vähän motivaatiota kisoihin ja sitä sainkin! Kynsistä tuli todella upeat ja tämän glitterin voimalla jaksaa taas hymyillä. Kynsitaikurini Linda sanoi, että olen aikamoinen harakka 😀

IMG_20160818_170138

IMG-20160818-WA0015

Jotta itselleen nauraminen ei loppuisi, otetaan vielä Instagramista kuvakaappaus Karoliina Tuomisen loistavasta fitnesskuplan puhkaisusta:

Screenshot_2016-08-19-19-30-06

Kun saat kaikki sun elämän tärkeimmät jauheet kerralla syliin ❤️🎂#carbs #joker #bikinifitness #gymlife#squats #healthyfood #glutenfree”

lindapaldanius

7 vastausta artikkeliin “Do I even shave?”

  1. En yleensä vaivaudu kommentoimaan kenenkään blogeihin, mutta nyt on aivan pakko sanoa, että oot ihan mahtava tyyppi! Osaat nauraa itselles ja sun huumotintaju on ihan loistava 😀 Liian monet ihmiset ottaa kaiken niin vakavasti, mutta sun tekstit on aina yhtä omaperäsiä ja hauskoja. Snäpissä seurailen sua myös ja varsinkin tänään sain mojovat naurut sun kauppareissusta ja tankkailusta! Jatka siis samaan malliin 😛

  2. Moikka! Miten sun kalorit menee lepopäivinä? Otatko sillonkin palautusjuoman tai sen tilalla jotain muuta vai jääkö ne palkkarin kalorit sitten kokonaan pois? Tsemppiä dieettiin!! Oot huippu =)

  3. Mulla on samat sheivausongelmat – tosin silleen kivasti että kun noita karvantapaisia kasvaa sääressä se noin yhdeksän kappaletta per sääri, niin niistä pääsee eroon ihan vaan nyppimällä 😄 mutta tää on mulla ihan pysyvä ”ongelma” , verisuonet näkyy säärissä ja käsivarsissa aina. Tai no, en oo testannut häviäiskö ne näkyvistä jos hilaisi rasvaprosentin jonnekin pilviin…

  4. Hei Linda!
    Joskus aikoinaan mainitsit blogissasi että pidät yksityistunteja poseerauksista ,voiko sulle laittaa kysymyksiä aiheeseen liittyen johonkin spostiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta