Ei bikineitä vaan uimapuku!

*kaupallinen yhteistyö

Helsingissä (kotona) tämän viikon lomailleena olen useamman kerran miettinyt pitäisikö laittaa kesällä ostamani korkkaattomat lomabikinit päälle, ihan vain niin kuin periaatteesta. Vettä on tullut sen verran useampana päivänä ja mitä ihmeellisimmistä suunnista, että uimapukukangas olisi ollut monena päivä fiksumpi valinta kuin sontikka.

Tänään ajattelin korjata asian ja kiskoa päälleni uimapuvun. Speedon kaveriksi nappaan kainalooni ystäväni Hennan ja suuntaamme Flamingoon polskimaan. Hennalle Flamingosta tulee neitseellinen kokemus, mutta itse olen jo kokenut vaaleanpunainen haikara.

http://www.flamingospa.fi/Flamingo-Spa-kuvagalleria
http://www.flamingospa.fi/Flamingo-Spa-kuvagalleria

Itse viihdyn parhaiten Flamingon Spa osastolla ja huomasin oivan tilaisuuden hyödyntää offerilla.com tarjousta Flamingo Spa kylpylä liput-50%. Hintaa jäi vain siis vaivaiset 39€!

Luvassa on siis ennen kaikkea rentouttava, hauska ja edullinen uimapuvun kulutuspäivä 😀 Huomaa, että etu on voimassa 30.9 asti, eli nyt kannattaa muistaa läheistä rentouttavalla päiväreissulla Flamingoon ja unohtaa se iänikuinen Tallinna 😀

http://www.flamingospa.fi/Flamingo-Spa-kuvagalleria
http://www.flamingospa.fi/Flamingo-Spa-kuvagalleria

Lapsesta asti olen ollut kova tyttö liikkumaan ja käytännössä kaikki vapaa-aikani on kulunut erilaisten liikuntaharrastusten parissa. Mutta uiminen on aina ollut akilleen kantapääni. Uimiseen liittyen minulla on rakas muisto viiden luokan todistusten jaosta. Äitini, joka on aina ollut tolkun nainen menetti totaalisesti tolkkunsa tuon kyseisen todistuksen käteen saatuaan. Todistuksen liikunnan numerona komeili numero seitsemän ja tästä johtuen tolkun menettänyt äitini päätti soittaa jumppamaikalleni. “Miten minun lapseni voi saada liikunnasta arvosanaksi seitsemän!!!!” Mylvinnän jälkeen liikunnenopettaja perusteli numeroa uimataidottomuudella. Noh, sen jälkeen minulla oli aina uimahalleihin suuntautuvien tuntien aikana menkat ja todistuksessa liikunnan numerona yhdeksän. Mikä sinällään on erikoista, koska kuukautiseni alkoivat vasta yhdeksän luokan lopussa 😀 En edelleenkään pidä uimisesta ja sen takia tänäänkin suuntaamme Span puolelle! Ne lämminvesialtaat ovat taivaalliset! Keholle luvassa siis paljon kaivattua palautumista. Ja kiitos äiti, kun pidät mun puolia!

Ja nyt suunnaksi siis Flamingo Spa ja eikun palautumaan 😀

http://www.flamingospa.fi/Flamingo-Spa-kuvagalleria
http://www.flamingospa.fi/Flamingo-Spa-kuvagalleria

Tänään siis snapchatissä: linda.paldanius luvassa märkää meininkiä 😀

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta