Jaksaa, jaksaa!

Välillä olisi hyvä muistaa, että aina ei tarvitse jaksaa. On ihan ok olla välillä lopussa! Itse ole myös ollut nyt viimeiset puoli toista viikkoa suhteellisen lopussa jatkuvasti minua vaivanneiden selkäkipujen ansiosta. Vaikka selkä on suoraan sanottuna ollut kakkana olen silti raahannut itseäni suhteellisen sinnikkäästi työpaikan ja salin välillä. Tiistaina tosin olin varma, että tämä viikko ei lopu ikinä! Mutta yhtäkkiä onkin jo lauantai ja edessäni on IHANA kahden viikon loma!!!!

Sunnuntaista alkaen tulen siis vain lepäämään ja treenaamaan seuraavat kaksi viikkoa. Toki olen aktiivi naisena onnistunut haalimaan kiitettävästi muita kuin optikkoliike duuneja lomani ratoksi, mutta mahtuu suunnitelmiin vähän muitakin vapaa-ajan aktiviteetteja 🙂 Ja olen sataprosenttisen varma, että selkäni tulee kuntoutumaan kun poistan päivästäni kahdeksan tunnin seisomatyön 😀

Tällä viikolla olen taas huomannut miten hullu ihmismieli voi olla. Esimerkiksi eilen olin niin lopussa ja kuntosalille päästyäni jouduin oikein miettimään tuleeko väsymyksestä itku vai ei. Olin onnistunut tuudittautumaan taas maailman kovimpaan itsesääliin (kovin elämä ikinä, eli kenelläkään ei ole ikinä ollut näin raskasta kuin minulla). Itseni säälimisen keskellä asetin itselleni tavoitteen, jossa yritän sohia ympäri salia yhden tunnin ajan. Ensimmäisen puoli tuntia osoittautui ihan piinaksi ja kaikki painoi enemmän kuin ihan liikaa. Viimeiset puoli tuntia tosin oli lopulta ihan johtamista ja salilta poistuin ihan johtavana muijana 😀 On se vaan joka kerta ihan hullua huomata miten lopusta voi tehdä alun 😀

Tänään jatkan siis lauantaita ihan alussa!

-1Ru6yR7L_uXiztYMBPM6JgGlTWVpqZFRdVI4VF7rxI
Photo by Olivier Béaslas

”May the Force be with you”

 

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta