Missä muualla voi tavata miehiä kuin kuntosalilla?

Kuuntelin tänä aamuna radiota ja siellä kerrottiin kuinka sinkkujen kannattaisi käyskennellä kirjastoissa. Etenkin sinkkumiesten kannattaa kokeilla kirjastoa metsästysmielessä, koska kirjastoissa on paljon naisia!

Innostuin valtavasti tästä kirjasto ideasta treffien toivossa, mutta hetken asiaa pohdittuani aloin miettiä ideaa uudemman kerran. Minulla on siis kaksi “major” intohimoa ja nämä kaksi intohimoni kohdetta ovat (yllättäen) kuntosali ja lukeminen. Kuntosali on todella huono treffiseuran kyttäys maasto useammastakin syystä. Muutaman mainitakseni:

 1. Hiki, haiseva mies ei houkuta
 2. Omien treenien aikana ei kerkeä kyttäämään miehiä. Ainut ylimääräinen aktiviteetti jota kerkeää tehdä salilla treenin ohessa on ehkä korkeintaan piereskely 😀
 3. Treeniä häiritsevää treffikalastelijaa on pakko heittää käsipainolla päähän ja huutaa: “MEE HÄIRITSEMÄÄN IHMISIÄ JONNEKIN MUUALLE, MULLA ON TREENI KESKEN!” 😀
 4. Ja viimeisenä, ei kukaan halua käydä salilla joka on täynnä ex ihmisiä 😀

 

Eli käytännössä taannun usein kuntosalilla neardantali tasolle. Täytyykin muuten ruveta kantamaan jotain lihanuijaa salilla mukana täydentääkseni tätä luolanainen lookkiani 😀

Mutta palataanpa tuohon kirjastoon ja siellä mahdollisesti lymyäviin treffi kumppaneihin. Tajusin nimittäin, että kirjastossa käyttäydyn vielä sekopäisemmin kuin kuntosalilla. Tähän pohjustuksena haluan mainita, että kuntosali on ollut intohimoni vasta kuusi vuotta ja kirjojen lukemista olen rakastunut jo lapsena. Luen keskimäärin yhden kirjan joka ikinen viikko. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että minulla on aina jokin kirja mukana missä sitten ikinä satun vain liikkumaan.

Muistan vuoden 2014 kisadieetiltä, että kävin useamman kerran itkemässä kirjastossa. Kyyneleet eivät suinkaan valuneet silmistäni surun saattelemina, vaan ihan puhtaasti siksi että sain olla kaikkien niiden ihanien kirjojen ympäröimänä 😀 Todella viehättävää, valtoimenaan itkevä hullu kirja nainen = ei treffejä.

Lisää viehättävyyttä omaan käyttäytymiseeni kirjastossa tuo ehdottomasti ninja potkut. Olen useamman kerran juossut (ihan täysiä) Rikhardinkadun kirjaston yläkertaan missiona K niin kuin Kepler. Monesti on tehnyt mieli monottaa rakkaan Keplerini hyllyvälikön edessä seisovaa ihmisistä ja huutaa “Näpit irti niistä minun Keplereistäni!”. Söpöä, eikö totta. Aaaaa, ei ollutkaan vaan taas ihan sairasta kirjahullun sekoilua = ei treffejä.

Kolmas “ei niin söpö” tyypillinen kirjasto minälleni esiintyvä käyttäyminen tapahtuu “palautetut” kärryn välittömässä läheisyydessä. Olen monesti vaaninut alakerran palautus tiskin luona ja yrittänyt kuikuilla mitä kirjoja jengi palauttaa. Kun lopulta tämä vaaniminen palkitaan ja kirjastonhoitaja päättää lähteä työntämään tätä palautetut kärryä kohti yläkertaa, olen hyökännyt gasellin loikalla kärryn kimppuun. Taas ihan sairasta = ei treffejä.

Ja jotta tämä kirjasto treffi maastona ei olisi minulle mahdoton pelkästään noin niin kuin oman käytökseni ansioista, ei se sieltä poistuminenkaan aina ole ollut ihan kaikista tyylikkäintä. Usein kirjasto käyntini päättyvät juoksuun, koska on järkyttävä kiire päästä lukemaan kotiin 😀 = ei treffejä.

P.s Viimeisin täyden kympin lukukokemukseni on ehdottomasti syntynyt Henriikka Rönkkösen kirjoittamasta Mielikuvituspoikaystävä. Suosittelen!

Snapchat-7459305876961328797
Loppuun vielä Snapchatin (linda.paldanius) saldoa, eilisestä (koe)kisameikistä.

Ja mitä niihin treffeihin tulee, ehkä mun kannattaa kuitenkin kokeilla jotain muuta kuin kirjastoa :DDDDDD

lindapaldanius

8 vastausta artikkeliin “Missä muualla voi tavata miehiä kuin kuntosalilla?”

 1. Pakko kommentoida Linda, että sun tekstiä on poikkeuksellisen mukava lukea. Olen miettinyt tätä sun muista fitnessbloggaajista poikkeavaa oikeakielisyyttä ja kykyä leikitellä kielellä jo jonkin aikaa. Nyt selvisi syy: lukuharrastus! Jatka samaan malliin 🙂

  • Yhdyn kommenttiisi! Suurinosa blogiteksteistä on aiheista pomppivia ja tylsiä. Sulla kuitenkin Linda on selkeesti kirjoittaminen hallussa! Mahtavaa! 🙂

 2. Ahahahhahaaa, kun repesin ja kunnolla tuolle lihanuijalle! 😀 Mä niin samaistun tuohon, että salilla iskuyritykset on, noh, vähän outoja… Ja yleensä sellaisia, että voisin skipata ne tyhmät vitsit sun muut replat, joita tullaan esittämään juuri silloin kun ei tarvitsisi 😀 Ehkä mäkin otan seuraavan kerran lihanuijan mukaan: a) ei enää typeriä iskuyrityksiä b) antakaa mun reenata rauhassa! 😀

 3. haha olet täysin oikeassa iskujutuista ja varsinkin siitä, että sali ei ole se paikka missä isketään kumppaneita kokemuksella voin sanoa joku mies antoi puhelinnumeronsa minulle, kun olin vedellyt treenin ja lähdössä kävelemään kotia päin niin juoksi perääni ja antoi puhelinnumeronsa ja kysyi kahville joku pv mietin siinä vähän aikaa mitä viitin sanoa 😀 no sanoin että katsotaan, mutta eipä olla enää onneksi kohdattu :)!

 4. Mulla ihan sama juttu; jatkuvasti joku kirja menossa. Ja katastrofi jos matkustan junalla/bussissa ja ei ole kirjaa mukana. 130kirjaa jo luettu tänä vuonna. En ymmärrä oikein miksi kuntosalilla pitäisi olla hakupäällä. Toki onhan siellä hyvännäköistä porukkaa(ainakin useimmiten)mutta en ainakaan treenin aikana alkaisi iskemään. Ehkä venyttelytilassa?

 5. Heippa! Aloitin tänä keväänä kunnolla salitreenin ja eksyin jossain vaiheessa sun blogiin. Oon tykännyt todella paljon sun tyylistä kirjoittaa!

  Salilla tykkään tsekkailla muiden liikkeitä (ja lihaksia) alkulämmittelyn aikana. Mutta sitten kun treeni on alkanut kunnolla, yritän välttää katsekontaktia. Vaki-ilmeeni salilla on kunnon irvistys ja luulen, ettei se kutsu ketään pyytämään mua treffeille. Vaikka sitten treffeillä ei tarvitsisikaan niin paljoa panostaa ulkonäköön, kun toinen on nähnyt sut hikisenä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta