Kun mikään ei onnistu

DSC_1764

Kaikki me tiedämme ne päivät kun mikään ei onnistu. Tällaisen katastrofi päivän voi arvata jo heti aamusta. Katastrofi aamu on juuri sellainen jolloin kompastut sängystä noustessa, kaurahiutaleet leviävät ympäri keittiön lattiaa ja vatsakin on jotenkin sekaisin. Epäonnistumiset tuntuvat seuraavan toinen toisiaan.

Oma “tämä ei ole todellista” päiväni oli torstaina, josta olen nyt kärsinyt useamman päivän ajan. Aamulla sängystä noustessani en kuitenkaan kaatunut ja aamupuuroon asti kaikki tuntui sujuvan ihan kivasti. Puuron jälkeen aloin viritellä kahvinkeitintä käyntiin ja hups! Taloyhtiön oli yllättänyt vesikatko. Okei, en saa kahvia ja en voi pestä hampaitani. Tilanne ratkeaa hyvin take away kahvilla ja hampaiden pesulla töissä.

Eli ensin kahvi mukaan upouudesta (lähi) kahvilasta, johon olen jonkin aikaa suunnitellut meneväni. No ei tarvitse mennä toista kertaa… 3,5 e Americanosta, joka maistuu ihan yön yli poltetulta moottoriöljyltä. Noh, ei se mitään! Nyt kävi ehkä vain huono tuuri.

Moottoriöljy kädessäni lähden köpöttelemään kohti junaa ja tietenkin juna on peruttu. Noh, ei pidä hermostua koska kyseessä on kuitenkin huoleton vr. Seuraavaa junaa odotellessani saan nauttia moottoriöljystä sen tarttuessa mukavasti kiinni pesemättömiin hampaisiini. Lopulta pääsen töihin (minuuttia ennen työvuoroni alkua) mustine hampaideni ja kerkeän sopivasti näyttää hammasharjaa noille kakka legoille.

Valkoisemmalla hymyllä jatkan töitä kunnes kello 11.30 minusta alkaa tuntua siltä, että alaselkääni on upotettu kaksi puukkoa. Ensimmäisenä mieleeni herää ajatus voodoo nukesta, mutta koska en pysty keksimään kuka olisi tehnyt minusta vihan kohteensa päätän turvautua länsimaiseen lääketieteeseen.

Vastaanotolla koen tietenkin fitnessurheilijan super turhautumisen ja sadan arvailun/ vihjailun perusteella saan diagnoosin, joka on kasa lääkkeitä ja sairasloma. Viiden pintaan lopulta raahautuessani kotiin, on ihan pakko tirauttaa pikku itkut. Puukot ovat edelleen syvälle alaselässäni ja polveakin on alkanut jyskyttämään ihan kivasti. En ole silti vielä valmis vajoamaan epätoivoon, vaan piristän itseäni kunnon hiilaritakkauksella. Pussi leipää, kasa riisikakkuja, pari pilttiä, kanaa ja pari erilaista leikkelettä viimeistelen kylmällä riisipuurolla 🙂 Maha turvoksissa huumaan itseni uneen lääkärin määräämillä kolmiolääkkeillä.

Yöunien pituudeksi kertyy mukavat 13 h ja perjantaina yritin vain levätä, venytellä ja hakata itseäni hierojalla. Hieronnasta hankin mojovat mustelmat takapuoleeni, mutta onneksi kipu alkoi vähitellen helpottamaan! Lauantaina ei kuitenkaan tullut kuuloonkaan lähteä hyppimään odottamalleni Weekend festareille ja lauantai-iltaa päätettiin piristetää rauhallisesti elokuvalla. Kävimme katsomassa Minnan ja Hennan kanssa Jason Bournen ja arvosanaksi tälle räiskinälle annan ⅘. Isona plussa on pakko mainita Tennispalatsin pehmeät penkit, jotka hivelevät mukavasti arkaa alaselkääni. Tänään vielä lepoa ja huomenna pääsen taas hierojalle. Mutta nyt hymyilyttää jo 🙂

Tähän kohtaan olisi ollut kiva laittaa kuva mustelma pyllystäni, ihan vain faktana kaikille heille jotka luulevat urheiluhieronnan olevan “ihanaa”. Mutta koska mustelmat ovat takapuolessani, en voi :D
Tähän kohtaan olisi ollut kiva laittaa kuva mustelma pyllystäni, ihan vain faktana kaikille heille jotka luulevat urheiluhieronnan olevan “ihanaa”. Mutta koska mustelmat ovat takapuolessani, en voi 😀

Proteiini arvonta on päättynyt ja olen laittanut onnekkaalle voittajalle sähköpostia. Voittajan entinen suosikki oli tuplasuklaa. Ehkä uusi suosikki onkin hasselpähkinä-valkosuklaa???? 😉

 Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi

Ja kaikki jotka onnetar on unohtanut, voivat hyödyntää alekoodia LINDA10 -10% www.m-webstore.fi
lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta