Villi sinkkukesä

Edellinen kesä meni myös tällä otsikon mukaisella teemalla ja meno taisi olla niin villiä, että en muista kyseistä kesästä juuri mitään 😀 Sama päätön meno jatkuu siis myös tänä kesänä 😀

DSC_1734

Ei vaan! Olen ollut (taas) kesälle tyypillisesti töissä, ihan sikana! Omassa villissä sinkkukesässä parasta on siis ehdottomasti ollut (se viikon ainoa) vapaapäivä! 😀 Viime viikolla tuo parhaus yhdisttettynä villeyteen toteutui sunnuntaina.

Sunnuntaina olin siis vapaalla ja päätin nukkua mahdollisimman pitkään. Noh, tämän orastavan seniilin oli lopulta kammeta nousta ylös kello kahdeksan ja oikein itsekin hämmästelin miten pitkään olin onnistunut nukkumaan 😀 Mikä parasta! Aamupalan jälkeen jatkoin onnistumista ja kiskaisin minipäikkärit juuri sopivasti ennen jalkatreeniä.

DSC_1728

Ja koska oli vapaapäiväni ja mihinkään ei ollut kiire… Myöhästyin vain puoli tuntia lounastreffeiltä Hennan kanssa Kampin Factoryssa 😀 Kuulumiset kerkesimme myöhästymisestäni huolimatta kuitenkin ruotia läpi oikein huolella ja puheenaiheet siintivät jo ensi viikonlopun Weekend festivaalien esiintyjä tarjonnassa. Tulevana viikonloppuna tamppaamme Hennan kanssa oikein huolella 😀 Jep, jep 😀

DSC_1722

Vapaa-ajallani rakastan käydä elokuvissa ja eilen pääsin taas nauttimaan valkokankaan tajuntaa räyttävästä visualisoinnista. Kävimme siis eilen myös elokuvissa katsomassa Bad Moms ja mukaan tarttui myös Eevi. Ihan hulvaton leffa, ehdottomasti 5/5.

DSC_1737

Illalla kävin vielä fiilistelemässä upeaa ilmaa ja menin oikein kävelylle 😀 Ihan vieras aktiviteetti minulle, mutta upea tapa latautua seuraavaan työviikkoon.

Energistä viikkoa kaikille <3

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Villi sinkkukesä”

 1. Moikka!
  Ootko ikinä ottanut mitään veriarvoja dieetin aikana, kisojen lähellä tai ”offilla”?
  Kiinnostaisi tietää mm. mitä fitness kilpailijoiden kilpirauhas arvot (TSH JA T4V), estrogeenitasot (S -Estdio)
  ja kolesteroli arvot =) Jos olet käynyt tai olet käymässä niin voisitko tehdä aiheesta postauksen tai kertoa millä arvoilla
  fitnesskilpailijan kroppa toimii ?
  Ihanaa elokuun alkua !

 2. Oot snäpissä ihan hulvaton persoona! Sun ympärillä olevien ihmisten elämä on varmasti aika värikästä 😀 oot tosi viihdyttävä.

 3. Mistä toi sun valkoinen toppi on? Kivannäkönen😊ja on muuten ihan paras blogi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta