50 000 kalorin ruokahaaste

Viime viikolla kirjoitin ainakin omaan korvaan särähtävästä aiheesta, eli lasten fitnesskisoista. Vaikka itsekin kilpailen fitnesslajissa, eivät jotenkin silti lasten kisatouhut tunnu ihan ykkös idealta. Vaikkakin olen viettänyt oman lapsuuteni kisalavoilla. Aloitin kilpailemisen tanssillisessa voimistelussa kuusi vuotiaana ja aina sekään ei ollut pelkkää lasten leikkiä, mutta silti FITNESS….

Mutta annetaanpa tämän “vääryyden” olla ja pureudutaanpa toiseen ehkä myös “väärään” trendiin, eli ruokahaasteet! Esimerkiksi Youtubessa voisi varmasti viettää kokonaisen vuoden katsellen erilaisia ruokahaastevideoita nonstoppina. Ihmismieli on utelias ja tästä uteliaisuudesta varmasti tämä omakin ruokahaaste kyttäykseni kumpuaa. Ruokahaastevideot on vaan NIIIIIN HUIPPUJA JA SAMALLA NIIIIIN VÄÄRIN!

Yksi ehkä parhaiten tehdyistä ruokahaastevideosta on kilpapyöräilijä käsialaa. Hauskinta tässä videossa on se, että kyseinen pyöräilijä “Erik TheElectric” on oikeasti super laiha 😀 Ihmeellisintä tässä hänen tolkuttomassa haasteessaan, eli 50 000 kaloria 50 tunnissa on se, että hän pystyy treenaamaan näiden megamättöjen välissä. Itse ainakin tiedän sen verran omasta kehostani, että jos vedän megarasvamätöt tulen olemaan ihan homeessa monta päivää. Pakko sanoa, että tämä kyseinen kuikelo Erik (66,6kg) on kyllä kovin syömäri, mitä olen ikinä nähnyt. Eli mikäli olet sitä mieltä, että vatsalaukkusi on pohjaton niin kurkkaappa miltä oikeasti näyttää kun SYÖDÄÄN!

Vääryyteen palatakseni. Vaikka videon alussa kyseinen pyöräilijä käy lahjoittamassa ruokaa paikalliseen hyväntekeväisyysjärjestöön, silti… Muuten on kyllä, superhauskaa katsella kun “Erik TheElectric” muistaa aina pisteyttää jokaisen aterian mättöjä 😀 Ja samalla katsoja saa pienen kulttuurimatkan erilaisiiin roskaruokamestoihin.

Ja jos sinulle tuli äskeisestä videosta kamala roskaruokahimo, käy kurkkaa vastapainoksi tämän kulinaristin keittiöön. Itsellä ainakin pyörähtää maha kirjaimellisesti ympäri näistä pöperöistä. Tosin videoilla esiintyvä hahmo osaa kylläkin olla todella viihdyttävä 😀

https://www.youtube.com/watch?v=tW266MAJdXo

Mutta tämä taannoin testaamani megavegemättö O’Learys (koko menu) näyttää etenkin Erikin videoiden ruokamääriin verrattuna niin säälittävän vähäiseltä ja kyseessä oli kuitenkin KOKO MENU ja sitä ruoka oli oikeasti ihan hulluna 😀 HULLUA!

DSC_0978

Niin ja #SweatFace arvonta on päättynyt ja tällä kertaa Panasonicin langattomat kuulokkeet menevät Lauralle. Onnea! Olen laittanut sinulle sähköpostia. P.s vielä ehdit osallistua Rion olympialaisten kisamatkan kuvakisaan.

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “50 000 kalorin ruokahaaste”

  1. Ei pysty muutakun ihmetellä mihin noi kaikki ruoka menee mitä toi syö 😀 Ja joo todellakin tuntuu omat överit todella mitättömiltä nyt!

  2. Mulla tuli vähän pahaolo kun tota mättöä katsoi, en kykenis samaan. Vau, pakko olla rautanen vatsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta