Terveys on viihdettä

Fitnessurheilijoiden suoritukset löytyvät usein osiosta viihde, urheiluosion sijaan. Syynä tähän voi olla fitneksen kyseenalainen maine urheiluna ja henkilöhahmot kirjoitusten takana. Usein otsikoihin päätyvät fitness “urheilijat” ovat julkisuudesta tunnettuja. Kuten nyt hyvänä esimerkkinä taisi viime viikolla otsikoissa pyöriä tangokuningatar 1000 (tai jopa alle) kalorinsa voimin 😀

Onhan tälläinen lookki ja liikkuminen kieltämättä aika hulvattoman näköistä!
Onhan tälläinen lookki ja liikkuminen kieltämättä aika hulvattoman näköistä!

Terveyden viihdearvo on kiistaton. Tämän todistaa mm. Iltalehden terveysosio. Terveysosio takaa aina tajuntaa räjäyttäviä otsikoita, joiden sisältö on aina taattua viihdettä. Ihan super hauskaa! Artikkeleissa käytetyt lähteet ovat usein suhteellisen kyseenalaisia, tulkinnoista puhumattakaan.

Terveysosio onkin omaan mieleen usein viihdyttävämpi kuin itse viihdeosio.

Kesällä kun olet sadepäivinä kuolemassa tylsyyteen ja et innostu yhtään seuraamaan esimerkiksi julkkisten juhannuskuvioita (kolmen päivän päivän viiveellä), kannattaa lukea sitä oikeaa VIIHDE -osiota, eli TERVEYS 😀 Toki näitä viihdeterveyspalstoja löytyy sadalta muultakin palveluntarjoajalta (kuin nyt kohta tulevissa esimerkeissäni käyttämäni Iltalehti). Näitä terveysartikkileita etsiessä ja lukiessasi voit viimein unohtaa kaikki virheellisesti sanalla VIIHDE merkityt sarakkeet. Varmat naurut löydät hakusanalla TERVEYS 😀

Poimin aamupalaa syödessäni taas muutaman helmen:

Nainen söi viikon ajan kuin poikaystävänsä: ”Kuin tiili olisi jumittunut mahaan”

http://www.iltalehti.fi/elintavat/2016071221893950_el.shtml

Lyhyesti kiteytettynä artikkelissa kerrotaan ruokavalion vaihdoksen seurauksena naisen kärsineen uudella ruokavaliolla ummetuksesta, naisen parisuhteen kohentuneen, mutta valitettavasti koirat alkoivat käyttäytyä levottomasti. Mitä?!? 😀

Vatsavaivojen yllättävä syy: tavallinen tomaatti

http://www.iltalehti.fi/terveys/2016071221893969_tr.shtml

(Jälleen) harhaanjohtavan otsikon jälkeen paljastuu, aika elämää mullistava vinkki: “Älä syö raakana”. Toki tässäkin voi miettiä kuka ihme mutustelee niin raakoja tomaatteja tai perunoita, että ne ovat vielä vihreitä. Paldaniuksen lisävinkki: maistuu paremmalle kypsänä! Itse neuvoisin välttämään myös esimerkiksi raa’an kanan syömistä. Sillä Salmonella on varmasti suolistokaasua viheliäisempi 😉

Miksi raju treeni ei toimi aloittelijalla?

http://www.iltalehti.fi/terveys/2016071221895192_tr.shtml

Tää on paras! Nyt sinulla on mahdollisuus päästä kertomaan kuinka treenaamisesta saattaa tulla 1. hiki, 2. huono-olo tai 3. jopa pyörryttävä olo. “Hyväkuntoinen” kun ei suinkaan kärsi näistä oireista. Varo siis raskasta treeniä, seurauksena voi olla kohonnut kunto!

Tarkista tästä, saatko jo aivan liikaa proteiinia

http://www.iltalehti.fi/terveys/2016071121889677_tr.shtml

Tää on myös tosi hyvä artikkeli. Käytännössä tämän terveysosion logiikan perusteella kannattaa jatkossa ostaa sen Ehrmannin rahkan ( yli 20 g proteiinia per. purkki) sijaan mm. mintulla terästetty suklaahippu “proteiinirahka” koska siinä on 8,7 g proteiinia per purkki 😀 Ja maistuuhan se Ehrmanni muutenkin ihan vehkeelle, eli varo lisättyä proteiinia.

_MG_8733
Anteeksi Iltalehti. Valitettavasti/onnistuneesti aamuni kului vain teidän nettisivuilla ja aijon jatkossakin viihdyttää itseäni sillä OIKEALLA viihdeosiolla. Kiitos hyvistä jutuista.

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Terveys on viihdettä”

  1. Moikka! Haluaisin kysyä tyhmän kysymyksen.. Olen aloittelemassa laihdutusta ja pohdin leivän syöntiä. Mitä mieltä sinä olet perus ruisleivästä? Kannattaako leipää syödä ”dieetillä”? Kiitos vastauksesta!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta