Saliliikkeiden nimet uusiksi

Saliohjauksia tehdessäni tykkään myös vitsailla. Minun kanssani salilla saa myös nauraa ja esimerkiksi mies/naisasiat asiat käydään usein hyvin tarkkaan läpi (aina ei tarvitse olla tosikko). Minun kanssani salilla joskus pyörähtäneet tietävät, että tykkään myös nimetä liikkeitä uudelleen. Jalkatreeni aloitetaan sammakolla ja ojentajaa treenataan hiihtämällä 😀 Kuulostaa aika mystiselle, eikö? Vai epäammattimaiselle. No, mä oonkin valept 😛

Ajattelin, että olisi hauskaa esitellä muutama valept Paldaniuksen uusiksi nimeämistä liikkeistä.

1.”Pissing dog” tämä kuseva koirahan on oikeasti yhden jalan pakarapotku smith -laitteessa.

Takaa
Takaa
Ja pissimistä edestä
Ja pissimistä edestä

2.”Orange” Olen kova metsästämään appelsiini ihoa etenkin pakaraa treenauttaessani. Huutelen usein: “Mä haluun nähdä appelsiinin!”. Appelsiini näkyy mojovasti esimerkiksi sumokyykyssä.

DSC_1465

Sumokyykky on siitä hauska liike, että edestäpäin katsottuna peilistä tuijottaa kivan lihaksikas ilmestys, mutta. Apua! Miten hirveän ryppyiselle ja pienelle pakarat näyttävät takaapäin katsottuna. Tätä takapuolen karmeutta voi itse edesauttaa hyperohuilla treenihousuilla.

DSC_1461

Onneksi näissä julkisissa kuvissa minulla on superpaksut housut, toki silti tyypillinen “no ass” ilmestys on hyvin nähtävissä.

3.”Pregnant lady” Raskaana oleva nainen, on tietenkin hip thrust levypainolla. Levypainon avulla voit testata miten tukalaa liikkuminen on viimeisillään raskaana olevalla naisella tai sitä miltä esimerkiksi 20 extra kiloa tulevat tuntumaan nopeasti lihottuna. Tekee mieli vain tehdä entistä kovempaa kun miettii, että samperi 20 kg lisää tähän ruholla vaikuttaisi merkittävästi nylkyttämiseen. Eli hyvä motivaatio liike myös miehille 😉

DSC_1471

Ja lopuksi esittelen kaikille tuttun seisomistyylin, sillä sen omalla ihan oikealla nimellä. Eli: “Appelsiinit kainalossa”. Salilla on siis pakko seisoa näin (ihan aina), jotta muutkin näkevät että tämä likka on käynyt täällä ennenkin. Eipähän tarvitse kenenkään tulla kyselemään: “Käytkö sä usein täällä” 😀 Tietenkään latsien levittelyllä ei ole mitään tekmistä hermotuksen aktivaation hakemisella tai edistämisellä 😉

DSC_1449
Sarjojen välissä odottelua 😀
lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “Saliliikkeiden nimet uusiksi”

  1. Hei jos jaksat niin toiveena ois tollasten hermotus poseeraus postauksen tekeminen 😀 kuulostipa tyhmältä. Mutta olen kuullut että monet kilpailijat tekevät tuntuman takia erilaisia poseerauksia eikä vaan näyttämisen takia 😛 muistaakseni bettiina g. Puhui tästä joskus ellen ihan väärin muista.

    • Totta. Itse levitän selkää usein selkätreenin yhteydessä, koska aktivoin latseja. En suinkaan pullistelun ilosta 😀 Aiheesta on kylläkin aika vaikea kirjoittaa. Katsotaan jos innostun joskus. Ehkä kuitenkin liian haastava?

  2. I’m so sorry mutta hip thrust ei oo mitään verrattuna siihen kun on ihan oikeasti viimeisillään raskaana ja yrittää liikkua 😂 mikä tahansa ikinä on mukavampaa ja helpompaa, paitsi kuulemma tulehtunut sappirakko, jos kysyy mun siskolta.

    Ihanaa muuten etten mä oo ainoo valept joka nimeää näitä uusiksi 😄 mä oon myös opettanut mun ohjaukseen joskus eksyneille ajatuksen neulasta ristiselässä – eli kuvittelevat koko ajan että alaselän kohdalla on neula, joka painuu selkään jos/kun se alaselkä pyöristyy, näin ne oppii ajattelemaan sitä että pitävät selän suorana. On kyllä välillä kateltu vähän hitaasti tuolla salilla, kun mä käytännöllisenä ohjaajana seison jonkun tyypin takana ja pidän sormea sen selässä muistuttamassa että se neula on tässä, tai huikkailen salin toiselta puolelta että muista se neula 😂 itellä kun ei edes oo ongelmaa sen kanssa, koska häntäluussa on ylimääräinen nikama joka puolestaan estää kokonaan mun selkää pyöristymästä, en siis edes voi tehdä sitä vaikka haluaisin 😄

  3. Nää sun postaukset saa kyllä vatsalihakset aina ihan kipeiksi 😆 ! Tossa snapchatin puolella kun avauduit näistä ihmisistä jotka blogisi tekstejä ovat lukeneet, mutta ilmeisesti eivät pääse jutun juoniin ihan kiinni huumorilla, niin eivät ihan oikealla blogiosoitteella ole tekstejä lukemassa 😆 joka tapauksessa oot ihan uskomaton bloggaaja asenteesi ja aiheidesi kanssa ! Tsemppiä dieetille ja kisoihin linda !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta