Kateudesta kankea

*kaupallinen yhteistyö

_MG_0056

Ihmetyttääkö sinua joskus, miten ihmeessä jollakin tuttavallasi tai serkun kaverin kaiman siskolla on aina varaa juosta kaikenmaailman kauneushoitoloissa, ravintoloissa, autopesuloissa ja testailemassa uusia vapaa-ajan huveja? Etenkin kun omalla tilillä tuntuu olevan aina se pyöreä nolla euroa kun kampaajalla käynti olisi enemmän kuin ajankohtainen ja auton väri muistuttaa camoa.

 

Tämän ihmetyksen on saattanut aiheuttaa Offerilla. Offerilla on tarjousten taivas. Palvelun kautta voi ostaa poikkeuksellisen edullisesti lahjakortteja mm. ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin arjessa sekä juhlassa tarvitsemiisi palveluihin. Palvelulahjakorttien lisäksi Offerilla myydään myös elämää piristäviä tuotteita ja matkoja. Lahjakorttien alennusprosentti on keskimäärin noin 50%.

_MG_9985
Säästöporsas

Olen aikaisemminkin maininnut, että olen todellinen säästöporsas. Rakastun aina kuin näen sanan tarjous ja kaupassa kamppailen usein osta 7 yhden sijaan, koska tiedossa olisi mahdollisuus säästöön! Offerin avulla säästöporsaan on helppo rakastua 😀 Kävin tänään hankkimassa tätä rakkauden tuomaa oksitosiinia kehooni kasvohoidolla M&N Image hair Forumissa. Hoito tuli enemmän kuin tarpeeseen. Kovaa treenaavan naisen kasvot ovat usein kuin pitserian se täyteläisin plätty ja kisadieettiläisen nääntynyt olemus ei suoranaisesti pelasta kasvojen ihoa…. AI NIIN, hoitolassa makoilu kustansi vain 35e (60 min)!

 

Mutta, jos sinua ei sinällään kiinnosta tai et halua tehdä muita kateelliseksi edullisilla jetset elämälläsi hanki lahjakortti piristämään vaikka äitiä. Äiti laittaa aina kaikki muut oman hyvinvointinsa edelle ja hänen suustaan pääsee usein sellaisia tyhmyyksiä kuin: “En minä tarvii mittään, ostakkee ittellenne”. Korjaa tällainen iänikuinen mantra ja yllätä äiti kesälahjalla. Jotain tekemistä mutsille sateiseen kesään.

_MG_0075

Vinkki! Mikäli satut kärsimään erimielisyyksistä esim. anoppisi tai veljen vaimon kanssa. Hanki hänelle lahjakortti sokerointiin tai vahaukseen 😀 Täydellisesti naamioitu kärsimys! 😀 Myös kannattaa miettiä, mikä on pielessä jos kotona sinua vastassa on usein se ampiaispesän isoin herhiläinen. Tekisikö esim. kasvohoidon tuoma oksitosiini hyvää? Voi olla, että saat tällaisesta (pikkurahan) anteliaisuudesta yllättävän hyvän käsittelyn myös itse 😉

 

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta