Juhannusheilat

Olo on kuin olisin ollut lataamossa. Olin viime viikon torstaina niin loppu, että päässä suhisi. Juhannus tuli siis todella tarpeeseen. Juhannusheilani Eevi ja Minna onnistuivat nostamaan viikonlopun aikana (taas jälleen kerran) tämän likan mielialan pilviin. Juttujen taso oli kyllä välillä niin levotonta, että tänään töissä on pakko yrittää vähän skarpata. Olen ihan satavarma, että tulen päästämään muutaman sammakon suustani tänään näöntarkastushuoneessa 😀 Sen verran monta päivää on suodatin ollut pois päältä, että levottomuus on taas hetkeksi jäänyt juttuihin kiinni 😉

DSC_1279

Viikonlopun parasta antia heilojen lisäksi oli ylihyvä ruoka! Herkuttelimme oikein urakalla ja ruokailusta tehtiin joka päivä the thing. Pidimme ulkona kunnon illallisia joihin ruokia valmisteltiin joka päivä useamman tunnin ajan. Ulkona meillä oli siis ihan rafla meininki <3 Juhlan tuntua haettiin myös pikku tällingillä. Illallinen maistui ihan eri hyvälle mekko päällä ja kajaalit silmissä 😉

Snapchat-6213450976349224696

DSC_1265

Perjantaina oli todella painostava ilma ja tg:n jalkapuoli oli kyllä juhannuksen ison virhe. Puklu meinasi tulla jo ennen treeniä. Happivajeesta kärsien onnistuimme kuitenkin kiskomaan Eevin kanssa kohtuullisen hyvän jalkatreenin. Perjantaina jouduin vielä uudelleen happivajeen kohteeksi kun kävin Tavastialla katsastamassa J. Karjalaista. Ihan mielettömän hyvä keikka, paitsi että keikalta oli pakko karata hieman ennen sen loppumista. Meinasin pyörtyä siihen kuumuuteen ja muutama innokkaampi juhlia meinasi osottautua jo vähän liian raskaaksi. Ei millään jaksa, edes J.Karjalaisen takia olla kenenkään känniläisen nojaus tolppana.

Screenshot_2016-06-25-15-40-02
Snapchatin satoa

Lauantaina ilma oli ihan mieletön ja onnistun jopa polttamaan nenän pääni 😀 Aamu aloitettiin edelliseltä päivältä jääneellä (minun tekemällä) juustokakulla. Varsinainen kisadieetti 😀 Muuten päivän teema oli rentoutuminen ja hauskanpito. Lauantaina olikin sen verran hauskaa, että keskityin sunnuntaina lähinnä makuuhaavojen haalimiseen. Makuuhaavoja en kuitenkaan yhdessä päivässä onnistunut saamaan, mutta energiaa sitäkin enemmän. Olinkin tänään jo klo: 7.00 juoksemassa mäessä ja tänään suuntasin töihin jo odottavin mielin 🙂 Tänään olin siis ihan alussa ja torstain lopusta ei ollut enää tietoakaan 😀

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta