#bikinifitnesshelvetti juhannus

Juhannus kuuluu ehdottomasti sarjaan: turhat pyhät = suomalainen kännissä. Itse en suinkaan #bikinifitnesshelvettinä aio olla kännissä ja itse asiassa tämä onkin jo kolmas juhannus, kun olen pelkällä vesilinjalla. Eli rivien välistä paljastettuna, kolmas juhannus putkeen kun olen kisadieetillä 😀 Kuulostaa kurjalta, mutta sitä se ei ole. Suoraan sanottuna olen vain mega onnellinen, että edessä on useamman päivän vapaat!

DSC_1251

Juhannuksesta vetovastuun on ottanut Eevi. Aloitimme juhlimisen jo tänään käymällä lounaalla Kampin Factory:ssa. Kaupunki oli jo hiljennyt sen verran, että ruokatunnilla oli aikaa poistua liikkeestä ja mennä oikein ravintolaan syömään 😀 Luksusta! Olen töissä tänään klo: 18.00, jonka jälkeen luvassa on ghettoreenit (olka/rinta) Malmin 24/7:ssa. Illalla joudun vielä pyörähtämään nopeasti kaupassa, koska Eevin kauppareissulta jäi uupumaan sinappi. Kai Eevi oli ne tärkeimmät, eli makkarat saanut (ja minä tuon siihen kylkeen sitten sinapin) 😀 Vitsi, vitsi! Luvassa on kunnon gurmee safkoja  Teittisen residenssissä. Itse aion testata kyseisen talouden uutta grilliä sinappi kourassa, todella ahkeraan!

Perjantaina keskikesän juhlinta alkaa jalkatreenillä tg:llä ja sen jälkeen luvassa on vain iisiä! <3 Perjantai-iltana ajattelin karata lähiöstä pyörähtämään juhannustansseissa stadissa, mutta muuten aion lymyillä vain Eevin lähiö nurkissa. Lauantaina puolestaan treenaan selkää ja sunnuntaina rääkätään taas jalkoja. Oman juhannukseni päätavoitteena on kuitenkin lepo, ruoka ja läheisten seurasta nauttiminen. Mutta silti #bikinifitnesshelvetti ei lepää edes juhannuksena.

Ihanaa juhannusta <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “#bikinifitnesshelvetti juhannus”

  1. Mulla tuli hiki jo lukemisesta 😂 vaikka oikeesti mä teen muuten samaa, mutten kyllä mee mihinkään tansseihin. Ja suht älyllisten aikuisten sijaan mä vietän aikaani kolmen keskenkasvuisen ja vähä-älyisen apinan kanssa. Mut jutut on kyllä ihan taattua juhannustasoa – vähän aikaa sitten yks noista kävi kertomassa, että ”mulla meni pää ihan sekaisin, mä olen juonut ihan liikaa!” nii, vettä. Sen lisäksi on käyty keskustelu siitä, minkälainen oksennus kenelläkin on sekä kehuttu mun tissit ja kauniit silmät, ni eihän tässä ees mihinkään tansseihin edes kaipaa 😂

  2. Sama juttu ja pientä morkkista kun ajattelin levätä la-su, viikon lepopäivää ei ole vielä otettu. Mutta ehkä otan susta mallia ja lähden treenaamaan. Ja vesilinjalla myös! Onko edes salit avoinna juhannuspyhinä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta