Instagram

Instagram. Ihan sairaan hauska mesta, mutta se inbox on kyllä aika raskas. Yleensä kyseisen foorumin inbox pitää sisällään ihan sitä itseään 😉 Eli ei käytännössä ig:n inboxin avaaminen on AINA ISO VIRHE!

Yleensä boxin jatkuvasta viestitulvasta pitävät huolen noin 50-60 vuotiaat arabi -henkiset miehet. Nämä miehet asuvat aina mitä merkillisimmissä paikoissa, joissa vierailusta saan vain haaveilla 😀 Tänä aamuna ihanassa hikisessä paikallisjunassa halusin lisätä kurjuuttani selailemalla läpi näitä “tärkeitä” viestejä. Tyypillinen ig inbox viesti menee siis jotakuinkin näin: “Hi Linda, you are so hot” tai sitten viesti on kiteytetty lyhyesti ja ytimekkäästi sanaan “beautiful” tai vaikkapa ensin mainittuun “hot”. Yleensä viestejä sävyttää myös kirjoitusvirheiden luvattoman suuri esiintyvyys.

Junassa useamman kerran painettuani HYLKÄÄ VIESTI, saavuin lopulta töihin. Töissä nokkela työkaveri kuitenkin keksi mitä näihin imarteluihin kannattaisi vastata! Eli jatkossa mm. nämä keski-iän ylittäneet miehet saavat vastauksen, eivätkä vain ilmoitusta hylätystä viestistä. “Thanks, you can send me some money” 😀 Rahoja odotellessa palataanpa vielä tämän aamun treeniin.

Itse treenaan yleensä vasta töiden jälkeen, eli myöhään illalla. Toiset kärsivät unettomuudesta mikäli hihhuloivat hikihatussa yömyöhään salin syövereissä. Itselleni kuitenkin hyvä treeni on takuuvarma sikeä uni! Sikeä uni tulee silmääni myös vapaapäivinä, mikäli käyn treenaamassa keskellä päivää. Ilman päiväunia ei päivästä tulee enää treenin jälkeen mitään!

Mutta tänään kuitenkin treenasin poikkeuksellisesti aamulla! Tai pikemminkin juoksin mäkeä heikkopäisenä ylös ja kävelin/kierin alas (HIT). Tänään minulla on tosiaan töiden jälkeen hieronta ja hieronnan jälkeen ei tietenkään ole mitään järkeä lähteä enää treenaamaan. Tämän kenellekään mitään antavan informaation jälkeen pääsen itse asiaan. Eli pikku juoksulenkki aamulla ennen töitä, ei todellakaan piristä. On ihan höpö höpöä, että aamutreeni piristää! Kyllä se vaan pistää väsyttämään ihan hulluna. En kyllä muista koska olisin viimeksi ollut näin luuskan näköisenä töissä.

Luuska kuittaa 😀

_MG_8832

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Instagram”

  1. Mäkään en ymmärrä, että miten aamutreeni voi olla piristävä ja siitä saa energiaa koko päivän ajaksi. Nou nou! Oli se minkälainen lenkki tai punttitreeni tahansa niin päikkäreille täytyy päästä tai vähintään edes heittäytymään kunnolla pitkäkseen.
    Oon luullut olevani tämän suhteen outo 😆

  2. Sama! Oon jo vuosia kärsiny huonosti salatusta tarpeesta kuristaa kaikki aamutreenien hehkuttajat kiitoksena harhaanjohtavasta markkinoinnista. Mä oon viime syyskuusta toukokuun loppuun joutunu joka arkiaamu raahaamaan itteni pakolliselle aamupyöräilylle: puoli kahdeksan aamulla lähtö hyvin takkuillen 1,2km:n päähän eskariin, kyydissä sekä se eskari että 1-2 pikkulasta, ja kun se eskari on jätetty kyydistä, poljetaan niin lujaa kuin pääsee takaisin kotiin, jotta ehditään vastaanottamaan loput pikkulapset, jotka tulee hoitoon. Puolilta päivin sama lenkki, joskin silloin kyydissä on 3-4 lasta, ja menomatka mennään niin kovaa kuin mahdollista, takas sitten rauhallisemmin. Ja kyllä, mulla on ihan oikeesti pyörä, jossa on istumapaikat 4 lapselle – talvella ihan mielenkiinnosta punnitsin ne niissä talvikamoissaan, ni mulla oli joka päivä 75-95 kilon lasti siinä kyydissä 😛

    Thank God eskari on ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta