Onko pakko käydä suihkussa, vaikka tuli hiki

Kisadieetille kuuluu hyvää, ainakin jos vaa’an lukemiin on uskominen. Paino lähentelee 56 kg, eli noin kuusi kiloa olisi vielä karistettavana. Aikaa on reilusti ja kaiken järjen mukaan kisakunnon pitäisi olla jo hyvissä ajoin valmis.

_MG_8803

Olin ihan unohtanut miten sulaneen näköinen riippumatto keho on ensimmäisten fläsien karistua. Naama roikkuu jo ihan mukavasti ja tästä suunta vain alaspäin 😀 Kesälomien pyöriessä työpäiviä on reilusti ja pakko myöntää, että tällä viikolla olen miettinyt käytännössä joka päivä jaksanko mennä salille? Olen kuitenkin onnistunut raahaamaan itseni joka päivä töiden jälkeen hien pariin ja joka kerta olen kiittänyt itseäni, että tuli mentyä. Mutta himassa olen kärsinyt todellisesta väsymyksestä joka näkyy vesi kammona. Tuntuu, että sisälläni asuu lapsi joka ei jaksa pestä hampaita 😀 Olen ihan tosissani saanut illalla klo: 22.00 houkutella itseäni suihkuun ja hammaspesulle. Tässäkin olen kuitenkin onneksi onnistunut joka ilta 😉

Periaatteessa pidän yhden täyslepo päivän viikossa ja tällä viikolla tuo lepopäivä oli keskiviikko. Kävimme Eevin kanssa keskiviikkona vähän kävelyllä. Normaalisti inhoa lenkkeilyä, mutta dieetillä siitä jotenkin nauttii. Tietenkin kesä vaikuttaa asiaan, mutta mukavaa lepoa mielelle joka tapauksessa.

_MG_8847
Aika väsynyt likka katseli jo perjantaina peilistä kun koko viikon saldo koostuu: 2 HIT, 5 salia ja se about 50 h tuntia töitä. Väsymys purkautui perjantaina töissä kun tirautin pikku itkut, mutta onneksi työkaverillani on kaksi uhmaikäistä lasta, joten hänestä on koulittu todellinen kiukuttelevien lasten käsittelijä. Lohdutuksena urhoollinen työkaverini muistutti, että ensi viikolla on juhannus! Whoop, whoop!!!!! JEEE!

lindapaldanius

6 vastausta artikkeliin “Onko pakko käydä suihkussa, vaikka tuli hiki”

 1. I so feel you. Tällä(kin) viikolla työpäiviä 5, jokainen sen vähintään 10 tuntia, ja sit viel se muu elämä: Kolme lasta, kotityöt, ruuanlaitto, treenit, ja minä hullu ihan vapaaehtoisesti oon vielä kaiken lisäksi pistänyt taas kerran pystyyn viljelypalstan, jota pitää tietysti kastella joka päivä ellei sada ihan rutkasti vettä. Se 10 neliömetrin pläntti nimittäin imee kerralla 100 litraa vettä, joka pitää kantaa puolen kilometrin päästä järvestä ämpäreillä. Käsin. Yks ilta, sen 10 tunnin työpäivän, lasten kanssa kasvimaan kastelun ja kauppareissun, sekä kämpän pikasiivouksen, ruuanlaiton, iltapesujen yms jälkeen, tossa pihassa oikeesti hoipertelin sen verran ristiin roskapusseja viedessäni, että toivoin ettei vaan satu kukaan naapuri näkemään, koska se varmasti luulis mun olevan kännissä (ja koko naapurustohan tietää, että jos auto ei ole pihassa, meikäläinen on yksin kotona kersain kanssa, eli takuuvarma lasu-ilmo). Ja sit viel pitäis jaksaa mennä suihkuun. Olin ihan varma ettei onnistu, ja itse asiassa olin jo melkein menossa alkkarit vielä jalassa kun oikosuluissani en muistanut ottaa niitä pois.

  Mutta jos tällee positiivisella otteella ajattelee, niin uniongelmia ei yleensä oo (ennenku aamulla, kun pitäis herätä). Eikä mun tarvii valitella muiden äitien ringissä sitä, miten hankalaa on saada lapset nukkumaan ja miten rankkaa on nukuttaa niitä puoltoista tuntia, koska mun lapset on viimeiset kaksi vuotta yksinkertaisesti menneet sänkyyn kun mä käsken, ja mä toivotan hyvää yötä, nähdään aamulla, äiti rakastaa sua, ja sitten mä vedän oven kiinni ja se siitä. Ja kunhan syyskuussa päästään nyhtämään sitä kasvimaan satoa ylös, ni on muuten maailman parasta porkkanaa, pinaattia ja basilikaa (ja mitä kaikkee mä nyt sinne taas mielenhäiriöissäni tungin, en muista enää ni katotaan mitä sieltä paljastuu 😂). Ja toisaalta mä tykkään työstäni ihan mielettömän paljon, vaikka se onkin rankkaa, huonosti palkattua ja väärin ymmärrettyä.

 2. Hei, ihan pakko kommentoida, että toi mekko on ihan super magee! Ja toisekseen, pointsit meikittömistä kuvista. Osaat toki loihtia työelämään asiallisen näköisiä ja kauniita meikkejä, ainakin kuvien perusteella, mutta jotenkin näistä meikittömistä kuvista tuli mieleen semmonen Linda-luonnonlapsi 😀 Voi jösses että kuullosti tyhmältä, mutta siis jotenkin yhdistin ton meikittömyyden automaattisesti susta blogin kautta saamaani kuvaan: vähän pikkumyymäinen eli sopivan suorasanainen, mutta silti hyvällä huumorilla varustettu! Tsemiä dieettiin ja mukavaa kesää! 🙂

  • Voi ihana, kiitos!!! Mukavaa kesää myös sinulle!

 3. Toi mekko, aivan ihana!! Sopii sun vartalolle aivan täydellisesti!
  Teetkö muuten ns aamuaerobisia ollenkaan?

  • Kiitos, en tee mikäli en päätä mennä tekemään hit aamulla. Nyt tämä 1 kk aikana oon tainnut käydä kerran 😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta