#cheatmeal

Olen aina ollut ruuan ystävä. Minulle ei ole väliä onko ruoka herkullista vai jopa yleisesti ottaen suhteellisen huonoa, minä tykkään kyllä! Ruoka ystävyyteni näkyy usein mm. keittiössä, jossa viihdyn paremmin kuin hyvin. Valitettavasti saan suhteellisen harvoin vieraakseni suuri suita, joten usein keittiössä teemana on #bikinifitnesshelvetti.

DSC02242

Koska teema on tosiaan usein Paldaniuksen #bikinifitnesshelvetti, syön laittoman usein samoja safkoja. Nämä samat safkat ovat tietenkin lukijoilleni tuttuja: kaurapuuro seillä tai kananmunilla (olen joskus laittanut mukaan myös heraa 😀 ), maailman silppeleimmät salaatit, kana ja tietenkin rakkaat riisikakkuni.

Tällä kisadieetillä suhtautumiseni ruokailuun on vanhojen ja uusien tapojen yhdistelyä. Ensimmäisellä kisadieetilläni vuonna 2014 viihdytin usein itsenäni etsimällä instagramista ruokavideoita. Vuonna 2014 suokkki tagini on hamburger. Kahdella edellisellä kisadieetillä, en ole missään nimessä voinut tehdä tätä ruoka kyttäystä. Roskaruokahimot olisivat johtaneet varmaan repsahdukseen 😀 Nyt puolestaan sisäinen masokistini on nostanut päätään ja olen kytännyt ihan urakalla ruokaan liittyviä videoita ig:ssä. Tällä kertaa olen rakastanut nutellaan ja vaahtokarkkeihin. Mikä on sinällään ihan hullua, en nimittäin näin livenä tykkää kummastakaan!

 

Tämän dieetin ig suosikkisivut #cheatmeal -teemalla ovat ehdottomasti:

forkin_food

lickyourphone

hungrytwins

cake_cookies_chocolate

Visuallytasty

Yummyvit

Luulen, että tämän sairaan visuaalisen herkuttelun lomassa suunnittelen pääkopassani kisojen jälkeisiä mättöjä. Vuonna 2014 ainakin tein näin ihan tietoisesti ja kisojen jälkeen suunnitelmani syrjäyttivät kirsikkatomaatit. Aika säälittävää! Tuosta oppineena en edes viitsi hehkuttaa itselleni kuinka vetelen nutellaa suoraan purkista kisojen jälkeen, ihan liian epätodennäköistä!

Tämän kisadieetin tavoitteeni oli myös paljon mainostamani: MUU ELÄMÄ. Olen ottanut uudeksi tavaksi valmistaa (yleensä) lauantai-iltaisin makroihini sopivia (köyhempiä versioita alkuperäisistä) herkkuja. Herkku ei kohdallani tarkoita sokeria, koska me ei olla sokerin kanssa kovin innostuneita toisistamme 😀 Herkku on usein minulle esim. pihvi yms. Viime viikonloppuna rakentelin lauantaina todella onnistuneita bataattihampurilaisia ja edellisellä viikolla pidin grillibileet. Grillibileissä paistelin pihvejä, joiden kaverina oli vartaita. Vartaissa minulla oli ananasta, minitomaatteja, munakoisoa ja paprikaa ja sipulia. Koko tämän pihvi ja varras komeuden kruunasi parsa. Pari viikkoa takaperin tein guacamolea dippilautasen ja tänä viikonloppuna luvassa on riisipaperikääröjä 😛

Nam, nam <3

 

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “#cheatmeal”

  1. Kiva kun en ole ainoa joka tekee ´outoja´ ruoka yhdistelmiä :D. Itsellänikin välillä duunieväiksi teen kaurahiutaleita johon sekoitan jauhelihaa ja porkkanaraastetta ja mielestäni se on todella hyvää, työkaverini tosin sanoi että voitko syödä muualla kun ruokayhdistelmä kuulostaa ja näyttää niin oksettavalta.
    Ja herkkujen ei tosiaankaan kuulu olla aina sokerimättöö, itsekään en karkkeja/sipsejä syö nykyään, eikä edes tee mieli :D. esimerkiksi kananmunasta ja proteiinijauheesta saa jo vaikka kuinka hyvää ´herkkua´ aikaiseksi. mutta Perjantain pihviä ei voita mikään 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta