Posliininhalaaja

Sunnuntai ja maanantain välinen yö meni kirjaimellisesti posliinia halaillessa. Sunnuntai-iltana kello 22.30 sanoin siskolleni, että mulla on vähän huono-olo. Kahdentoista pintaan vähän huonosta olosta, tuli järkyttävän huono-olo. En ole purjonnut moneen vuoteen ja pakko sanoa, että ei ole ollut ikävä.

Maanantaina olisin todennäköisesti hypännyt parvekkeelta alas, jos vain olisin jollain ilveellä saanut raahattua itseni kaiteen yli. Kuume nousi sen verran korkealle, että pelkkä detox henkinen puhdistus ei ollut ainoa tekijä romuttamaan fyysistä kuntoani. Viimeisen kolmen päivän aikana olen syönyt niin vähän, että hirvittää. Olen 100 varma, että kaikki lihat ovat nyt palaneet. Lisäksi en missään nimessä suosittele hiustenpidennystä ja wc-pöntön halailua, ihan jäätävää!

Syömisen osalta voisin antaa vähän vinkkejä esimerkiksi mitä Silja Symphonylta palavalle kannattaa kotiin kantaa 😉 Omasta ravitsemuksestani huolehti Eevi. Eevi kävikin maanantai-iltana pelonsekaisin tuntein kiikuttamassa rappukäytävään läjän safkaa ja ruusun (jonka sain maljakkoon kylläkin vasta tänään, onneksi ruusussa oli vesisäiliö! 😀 ) <3

Älä tuo näitä:

1. Proteiinipatukka: Nämä “terveelliset” patukka ovat pahoja terveenä ja sitä ne ovat kipeänäkin 😀

2. Coca-Cola: Yhtä “hyvää” kuin kahvi, eli ei ihan napostele.

3. Porkkana: Hampaissa on lievästi sanottuna kevyt kertymä ja hapettuneet torat eivät pysty mihinkään kiinteään.

DSC02627

Suosi näitä:

1. Marjat ja hedelmät: Oikeasti ainoita pureskelemista vaativia ruoka-aineita, joita voi edes ajatella tunkevansa suuhun. Kannattaa kuitenkin valita valmiiksi pilkotut, koska jo pelkkä jääkaapille raahautuminen työn ja tuskan takana.

2. Mehujäätelö: Kaikki mahdolliset maut, kiitos!

3. Kaikki mahdolliset valmiit juomasekoitukset: Eevi oli haalinut ostoskassiin mm. monta erilaista smoothieta, Alpro juomaa ja jaffa limppareita. Näitä valitessa kannattaa kuitenkin muistaa toipilaan allergiat. Sitrushedelmät aiheuttavat monelle yliherkkyyttä. Esimerkiksi itselläni menee maha ihan sekaisin appelsiinista, kieleni turpoaa ananaksesta ja mansikoista minulle nousee kuume 😀 Mikäli et ole varma, vaihtoehdoissa ei kannata pihistellä!

4. Skyr rahka. Nyt en kyllä osaa sanoa mitään parempaa kuin nämä normaalisti minussa turvotusta aiheuttavat jäätelön korvikkeet. Vatsa oli pöpöstä johtuen jo niin turvoksissa kuin viimeisillään raskaana olevalla naisella, joten rahka jos toinenkin ei tuntunut missään 😀

_20160607_135931
Nam!

Eevi joutui tekemään kauppareissun ihan sokkona, koska kipuni olivat sitä luokkaa, että en pystynyt edes kirjoittamaan viestejä. Puhuminen rajoittui lähinnä itkuun ja sen ulvonnan seasta ei olisi edes tulkki saanut mitään selvää. Ihan käsittämätöntä miten kirkas puhelimen näyttö voi olla! Jotain mitä en saanut, mutta olisin ehkä kaivannut oli lihapiirakka. Uskomatonta, mutta totta kaikkina noina valveilla viettäminä kolmena tuntina maanantaina onnistuin vielä kaipaamaan jotain (vaikka kaveri on kantanut täyden kassillisen safkaa kotiovelle, ihan ilman pyytämistä). Mutta me kaikki tiedämme, että kiittämättömyys on vaivan palkka ja niin taisi käydä nytkin. Myöhään maanantai-iltana teki ihan hulluna mieli kirjaimellisesti vain rasvaa. Lihapiirakka himoissani päädyin kuitenkin 11 tunnin yöunille. Joten kiitos Eevi, että huolehdit kisadieetistäni ja et raahannut minulle mitään rasvaista, pelkkää #bikinifitnesshelvettiä <3<3<3<3

_20160607_135840
Nami!

Tänään olen kuitenkin päässyt jo elävien kirjoihin ja unohtanut parvekkeelta kaatuilu haaveet 😀 Elämä voittaa!

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Posliininhalaaja”

  1. Täälä oli Sama tauti ja voi luoja luulin tai taisin jo toivoa että kuolema korjais😁 paino hujahti pari kiloa alas ja vieläki on hatara olo.. Lohduttavaa kuulla että joku muuki on kitunu😉 mutta nyt sitä taas arvostaa terveenä olo!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta