Mitä kuuluu kisadieetille?

Kuten jo aikaisemmin olen kirjoittanut. Tämän kisadieetin tavoitteena ei ole vain kisakunto, vaan myös muun elämän säilyttäminen. Kisadieetillä olen usein hyperenerginen ja todella aikaansaava. Nyt selvästikään dieetti ei ole vielä kunnolla lähtenyt käyntiin, koska olen ollut suhteellisen lopussa. Jalat painaa joka aamu ainakin sen tonnin ja ehkä vähän päälle. Odotan kovasti vielä tulevaa energiapiikkiä ja tätä offilta tutun homeen katoamista.

Salin puolella olen tällä viikolla onnistunut yli odotusten. Kyykkäsin pitkästä aikaa omilla enkoilla tiistaina ja tänään penkissä ihmettelin painojen määrää. Selvästikin vuosien varrella minua voimannostoliikkeissä auttaneet kaverin ”puhuttelu” antoi lisää buustia treeneihin. Nyt paino nostetaan progressiivisesti ns. massaliikkeissä, vaikka olenkin dieetillä. Usein käykin niin, että elopainon tippuessa sarjapainot nousevat. Tässä asiassa en ole mikään luonnonoikku, vaan myös monet muut kisaajat ovat sanoneet samaa.

Treeniohjelmaani on rakennettu siten, että lepään sen mukaan sunnuntaisin. Keskiviikkona olin kuitenkin niin poikki mega kiireisen työpäivän jälkeen, että oli pakko pitää lepo. Tiistain kyykkyenkat todellakin tuntuivat jaloissa ja tähän päälle yhdistetty kahdeksan tunnin korkokenkä heilunta olivat liikaa tälle likalle. Vielä viime vuonna olisin ollut ihan stressissä siitä, että en yksinkertaisesti jaksa treenata ja olisin todennäköisesti mennyt salille pahoinpitelemään jalkojani vielä lisää ohjelmani mukaisesti Hit -treenillä. Viime yön jälkeen olen tyytyväinen, että päädyin keskiviikon työpäivän jälkeen himaan pitkille päiväunille.

Viime yönä vietin nimittäin kunnon liskojen yötä. Unet jäivät todella lyhyeksi jalkojen hermosärkyjen ja alavatsakipujen ansiosta. En ilmeisesti ole vielä ainakaan ihan maho, koska hormoonitoimintani on ennallaan. Yön pimeydessä suunnittelinkin kuin saisin sahattua rinnan alta alaspäin kaiken särkevän setin pois 😀 En keksinyt keinoa, joten oli vain kärsittävä. Kivuista huolimatta oli ihanaa huomata, että olen ehkä kehittynyt edes hitusen urheilija. Eilen kuuntelin kehoani ja tavallaan lintsasin. Tämä lintsaaminen ei aiheuttanut siis huonoa omaatuntoa, vaan tuntui suorastaan järkevältä. Ihan uutta minulle! Taas ihan hullun kuulostavaa, mutta tyyppinä olen super tunnollinen ja vaadin usein itseltäni älyttömiä. Painoarvoa laittaisin tuolle sanalle älyttömiä, koska usein touhuissani ei tosiaan ole mitään järkeä. Olen tyhmien ratkaisujen mestari ja tämä pätee mm. miesrintamalla 😀

Ruoditaampa vielä tätä varsinaista tämän kisadieetin tavoitetta eli muuta elämää. Maanantaina yllätin itseni nauttimalla työpaikkani kesäjuhlista ravintola Gaijinissa. Taas hullua, mutta olen aikaisemmin stressaantunut ihan hulluna kisadieetillä ohi syömisestä. Ainakin vielä näyttäisi päässäni olevan sen verran järkeä, että ymmärrän edessä olevan tyyliin kaksikymmentä pitkää viikkoa ja tällainen satunnainen huippu ravintolassa nauttiminen on suorastaan tervetullutta pääkopalle, että kropalle. Gaijinin perinteiselle maistelumenulle annan arvosanaksi täyden kympin. Ja seura saa kymppi plussan 😉 Snapchatissa (linda.paldanius) tätä herkuttelua seuraajat saivatkin seurata kyllästymiseen asti 😀 ja kyllä olin niin sika, että kuvailin safkoja kesken ruokailun.

Tähänastisen viikon EPIC FAILURE tapahtui tiistaina heti kynsihuollon jälkeen. Olin sopinut meneväni aktiivisesti muuta elämää yrittävänä kisadieettiläisenä ystäväni kanssa leffaan. Ystävä joutui kuitenkin perumaan leffan, koska hän joutui jäämään ylitöihin. Peruuttamisesta soittaessaan vastasin peruutuksen riemusta kiljuen JES!!!!! Todella hienoa käytöstä Linda! Eli olin vain super onnellinen siitä, että minun ei tarvitse nähdä ystävääni ja pääsen päiväunille. Eli tämä kovasti mainostamani muu elämä kisadieettillä, ei ainakaan vielä saa kympin arvosanaa 😀 Tosin olen tässä niin huono offillakin. Eli minkä sika sorkilleen voi?!?!

Paino nyt 57 + kg

_20160526_184441

P.s Olo on kuin Kafkan näkätaiteilijalla kun näitä painoja listaa julkiseen levitykseen 😀

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Mitä kuuluu kisadieetille?”

  1. Moi! Olen instassa jo katsellu, että näyttää, sun kasvot on kaventuneet! En tarkoita tätä pahalla vaan koska itselläni painon vaihtelu näkyy aina naamassa (mikä on ärsyttävää, kun jotkut ei tunnista sen takia!?! :D). Oletko itse huomannut samaa? Joka tapauksessa tsemppiä ja ihanan positiivinen ja hauska nainen olet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta