Ihanaa <3<3<3<3

Eilen oli taas mielettömän kaunis päivä ja tämä näkyi suoraan suupielissä. Koko päivän fiilis oli kuin hattaralla. Hengailin päivän parvekkeella ja rakentelin pesää betonihelvettiin. Istutin parvekkeelle orvokkien kaveriksi isoja Samettiruusuja <3 Kyllä tuli nättiä 🙂

DSC_0910

Iltapäivällä sain huijattua yhden ystävistäni salille jalkatreenille. Intoa häneltä löytyi vielä paljon ennen treeniä, mutta onnistuin kuitenkin muuttamaan tämän innon pahoinvoinniksi 😛 Onnistunut jalkatreeni siis! Luulen, että kyseinen kaveri ei taida ihan heti lähteä treenaamaan (etenkään jalkoja) uudelleen kanssani 😀

Salilla tapasin myös kyykky ja penkki tekniikoistani huolehtineen treenikaverin. Kyseisellä kaverilla on aina suhteellisen lennokkaat jutut, mutta voimanostossa hän on aikas tekijämies. Ihan sattumalta hän sattui kysymään, joko olen aloittanut alamäen, eli kisadieetin 😀 Tätä kisahommaan hän ei varmastikaan oikein arvosta, mutta silti olemme löytäneet yhteisymmärryksen treenityylin saralla. Eilen sain myös häneltä hyvän muistutuksen: “Linda keskityt nyt vaan omaan tekemiseen ja et kuuntele kenenkään muun ohjeita.” Super hyvä kommentti, koska jo eilen illalla alkoi kommenttiboksiini ilmestyä tietäjiä. Tämä tietäjien räjähdysmäinen määrä johtui tietenkin siitä, että valoitin eilisessä postauksessani kalomääriäni ja pudottevan painon määrää. Eli kerjäsin ihan itse verta nokastani. Mutta ainakin itse pidän näitä asioita mielenkiintoisina. Täytyy muistaa, että blogini nimi on Linda Paldanius ja näin ollen kirjoitan lähinnä itsestäni. Tällä hetkellä tämä syksyyn valmistautuminen on osa elämääni ja aijon jatkossakin kirjoittaa kisadieettini etenemisestä. Osaa lukijoista tämä tulee varmasti ärsyttämään ja joku jopa koki eilen, että tuen nuorten naisten syömishäiriöitä 😀 Uskon silti, että en voi olla vastuussa kenenkään lukijan henkisestä hyvinvoinnista tai pahoinvoinnista. Surullista, mutta totta.

DSC_0912

On ihan mieletöntä huomata, että vuosien kisaaminen näkyy elämässäni pyyteettömä tukena. Esimerkiksi eilen alakerran R-kioskin vanhempi yrittäjä herra kyseli ihan puskista, miten kisahommani sujuvat 😀 Ihan super ihanaa kun tutut ja tuntemattomat elävät urheiluhommissani mukana. Nämä pyytettömät tukijat peittoavat sata nolla nämä netin anonyymit: “bikini fitness ei ole urheilua.” Minulle on ihan sama kuka pitää mitäkin urheiluna 😀

Aurinko paistoi vielä myöhään illalla, joten päätimme käydä ihastelemassa ystäväni kanssa Töölönlahtea vielä hikisillä naamoillamme jalkatreenin jälkeen. Pesänrakennuspuuhat näkyivät myös Töölönlahdella. Pesää rakensivat mm. Silkkiuikut ja oli pesiin ilmestynyt jo muutama munakin. Ihan super suloista! Hyvää fiilistä haettiin vielä illan lopuksi Foorumista uudella mekolla 😉

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta