#22weaksout, Offi:n bikinikunto kuvina!

Viime viikolla uhkailin pullukan kesänäännytyksellä ja nyt se alkanut! Paino pyörii nyt noin 59 kilon hujakoilla ja kymppi olisi hikoiltava ennen syksyn kisalavoja.

Sunnuntai-iltana päätin syödä vielä ne herkut, joita ehkä tulisin kisadieetilläni kaipaamaan. Valmentajani Aleksi ei missään nimessä ilahdu, jos hän sattuu tämän tekstin lukemaan. Aleksi ei missään nimessä suosittele vetämään viimeisenä offi päivänä mitään mättösettejä. Mutta koska olen aikuinen, teen valintani ihan itse 😛

9.5.2016

Tuo sunnuntain äitienpäivä hurahti lähes 12 tunnin tarjoilija keikalla äitini työpaikalla ja sen jälkeen olin suhteellisen naatti. Onneksi Prisma on auki yhteentoista asti ja kerkesin vielä hyvin hamstraamaan vikat herkut. Mukaani tarttui yksi paistotiskin lihapiirakka, jonka söin naisellisesti kävellessäni takaisin kotiin. Kotona lusikoin naamariini Alpron kookosjogurtin ja heti perään mussutin kylmän roiskeläpän. Tuo roiskeläppä tai myös kengänpohja nimellä kulkevat valmispizza pitää aina ehdottomasti syödä kylmänä. Ihan sairaan hyvää! Tämän mahalaukussani vellovan sotkun viimeistelin salmiakki jäätelöpuikolla ja 100g irtokarkkeja. Aika säälittävä setti, mutta kaikki oli ihan super hyvää 😛

Valmentajani polkaisee aina dieetin käyntiin radikaalein pudotuksin ja kaloreita minulle jää nyt päivittäin tuhlattavaksi vähän alle 1800. Muuten treenaan suhteellisen samalla tavalla kuin offillakin. Olin oikeasti odottanut ja ruinannut ihan sikana dieetin alkamista 😀

Jo eilen huomasin, että olin onnistunut kehittämään offilla huonoja tapoja ruokavaliooni. Jääkaapin oven avatessa olen näemmä joka kerta napannut jotain pientä suuhuni. Tänä aamuna täydellä mahalla hamutessani kahvia, meinasin vaistomaisesti ottaa jääkaapista jotain kahvin kylkeen. Hetken siinä mietin, että ei… En voikaan ottaa enää mitään muuta 😀 Shokkia luvassa siis 😀

DSC02430

Dieetillä olen aina super aktiivi ja tuon moodin sisäistin itseeni heti maanantaina. Sisareni on pitkään kysellyt polkupyöräni perään, joka maannut iloisesti kaksi vuotta Aleksin häkkikomerossa Töölössä. Maanantaina päätin tarttua rattiin ja raahata tuon kumit tyhjänä majailleen katupyöräni Malmille. Tänään tuo musta kiituri menee huoltoon ja kesällä Laura saa huhkia sillä töihin.

Offin lopussa olin aloittanut myös sisäisen mätänemisen, jonka paikkailussa tämä viikko tulee kulumaan. Lauantaina kävin vihdoin ja viimein lääkissä. 1,5 kuukautta vasenta korvaani vaivanneelle koollottomuudellekin selvisi syy. Syynä oli korvatulehdus 😀 HUPS! 😀 Antibiootit kehiin ja heipat korvatulehdukselle. Kohta mä kuulen taas 😀 Varasin myös torstaille hammaslääkärin, koska juurihoidetusta hampaastani on paikka koholla. Nyt laitetaan tämä likka toden teolla kuntoon!

lindapaldanius

4 vastausta artikkeliin “#22weaksout, Offi:n bikinikunto kuvina!”

  1. Sun salipyttys on kyllä ihana, meikäläisen perusmaha 😄 tsemppiä dieetille 😊

  2. Huh, tonni kasisatasella heti kärkeen. Saanen udella, mistä lukemista kalorit tai makrot lähtivät? Sinä tunnet kyllä kroppasi hyvin, kuten myös valmentajasi, joten täältä lehteriltä toki täysi luotto työhönne 🙂
    Ja oletpahan valmista kauraa jo ennen juhannusta 😀

    Mahtipontisen paljon voimaa, valoa ja virtaa dieetille, täällä seurataan mielenkiinnolla. Ja lähtökunnossa ei ole mitään moittimista! Olet mahtavan oloinen persoona!

  3. Ihan mielenkiinnosta kyselen, kun sullakin jo useat kisat takana, niin siksi ihmettelen että miten voi olla 10kg kisakuntoon? Eikö olis helpompi pitää kunto 4-5kg päässä kisakunnosta. Vai onko ruokailuja vaikee hallita myös kisakauden ulkopuolella? Ei se lihas vissiinkään yhtään sen paremmin rakennu, vaikka siinä olis läskiä kuinka paljon päällä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta