Penkkitulosmagneetti

Aamu alkoi reippaasti Gazoz.fi kuvauksilla Training Club Tuusulassa. Kuvausten jälkeen päädyin haahuilemaan Vantaan Flamingoon ja Jumboon. Shoppailu ei taaskaan (yllätys) tuottanut tulosta tai oikeastaan herättänyt mielenkiintoa, joten keskityin (yllätys) syömiseen 😀

Saatuani tarpeeksi tästä haahuilusta päätin suunnata bussilla kohti kotia. Bussipysäkillä istuskeli mies, joka päätyi kysymään: “Käytkö sinä sellaisilla Fitness Clubeilla?”. Tällä kertaa olin ollut Training Clubilla, mutta myönsin kuitenkin käyväni. Ahaa! Täydellinen hetki kuunnella TAAS penkkituloksia. Kyseisellä herralla penkistä oli vääntynyt vuonna 1993 130 kg. Wau! Kiva, kiva

Välillä on oikeasti vaikeaa käsittää tätä penkkitulos mantraa. Kuulen niin paljon (kaikkialla) ihmisten huipputuloksia, että voisin ruveta vetämään katupenkki -kisoja 😀 Ehkä näiden kauniiden ilmojen saattelemana virittelen tuohon Malmin torille penkin ja otan nämä prinssit esittelemään ykkösiä. Tai sitten itse siirryn samaan taktiikkaan. Ehkä aloitan siis treenattujen miesten bongailun esimerkiksi bussipysäkeiltä ja lähden liikenteeseen seuraavalla replalla: “Mä nostan penkistä 60 kg.” Varmasti käy flaksi! 😀

Kesä on muutenkin saanut miehet sekaisin. Maanantai ollessani Malmin 24/7:ssa treenaamassa sain osakseni omaa suosikkiani, eli haarojen tuijottamista! Tästä päästäänkin siihen, eli mistä oikeasti kannattaa valittaa. Ehkä kuitenkin kuuntelen mieluummin noita penkkituloksia! 😀 Onneksi olen muuten treenannut siellä 24/7 sen verran, että olen onnistunut haalimaan oman treenikamu jengin. Nämä prinssit pitävät siellä puoliani ja haaratuijottajat saavat kyllä välittömästi kyytiä!

DSC02412

24/7:sta puheen ollen. Avauduin muistaakseni viikko sitten facebook sivullani siitä kuinka olin unohtanut muutaman kielimuuri casen. Viime viikolla olin unohtanut, että suomalaiset eivät kysele vointia kuin vanhuksilta. On se vaan jotenkin hassua kun perusterveeltä ihmisellään’ kysytään: “Kuinka voit?”. Mutta ä -kirjaimen välttely ja kulttuurierot johtavat vointihuoleen 😀

Maanantaina sisareni katsoi ällystyneenä 24/7 salilta poistumisen yhteydessä, kun eräs mies sanoin minulle: “Linda olet niin iso, pari kuukautta sitten olit niin pieni.” Joo, olen lihonut! Kiva kun huomasit. Ei hätää, olen kyllä taas pieni muutaman kuukauden päästä. Eli valmentajani Aleksi ohjeita noudattaen: “Älä ota mitään loppukiriä sen painon kanssa.” Alan valmistautumaan syksyn kisakauteen ja herkut ovat nyt historiaa. Kai se on nyt vaan pakko uskoa 😀 Toisaalta Aleksi taisi vähän kehua minua, kun valitin että minusta on tullut vaahtokarkki. Hän on kuulemma oikein yllättynyt miten hyvässä kunnossa olen 😀 Nämä Aleksin kommentit on aina niiiiiiiin #priceless.

Muuten mikä on hyvä penkkitulos miehelle? 😀

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Penkkitulosmagneetti”

  1. Malmin 24/7 sali on kyllä ”persoonallinen” kaksi vuotta siellä käynyt ja ollut ihan tyytyväinen. En ole kyllä haaravälituijottajiin törmännyt…. Oletko itse ollut tyytyväinen? Penkkituloksesta olen jostain fitnesslehdestä lukenut että oma kehonpainox1 olisi naiselle hyvä tulos(eli 60kiloiselle 60kg) ja miehelle x2 (eli 80kiloiselle miehelle 160kg penkkitulos) netissä on muuten penkkipunneruslaskuri josta voi tsekata oman tuloksen ja arvion.

  2. Voihan se kyllä olla että jos miehet salilla pukeutuisi pieniin ihonmyötäisiin trikoisiin niin katse väkisinkin hakeutuisi erinäisiä paikkoihin..en kyllä silti toivo että näin tapahtuu : D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta