Epäonnistuneet lomakuvat

Lomalla on ihanaa ja tätä ihanuutta ikuistaa mielellään myös kameran muistikortille. Hyvä idea, mutta käytännössä yllättävän vaikeaa. Järkeviä kuvia saa vielä jollain tasolla aikaiseksi ns. kaupunkilomilla, mutta herranjestas niiden otoksien hieveyttä lämpimissä maissa.

Viikonloppuna nautin nähtävyyksistä ja auringonpaisteesta Riikan upeassa miljöössä. Edellisessä postaukseen valitsen ne julkaisukelpoiset kuvat, mutta nyt voitaisiin katsoa vähän todellisuutta. Eli millaisia otoksia todellisuudessa suurin osa oli.

Esimerkki 1:
“Laura ota musta kuva kun mä istun ja katselen tonne joelle päin.”

DSC02383

Lopputulos: Kuosimodo kyttää jokea.

Esimerkki 2:
Joella olin muutenkin kuvauksellisella tuulella ja sisareni ystävällisesti ikuisti myös tämän kauniin hetken:

DSC02396

Lopputulos: Dena/Down sammunut graffitien ja yleisten käymälöiden juureen.

Esimerkki 3:
Tää viimeinen ei oo paha, koska pahimmat kuvat poistetaan välittömästi. Mutta tämä kuva on tyypillinen: “Katsopa tarkemmin.” Nuo kauniit nilkat. Ei niissä mitään painaumia ole 😀

DSC02263

Nämä epäonnistuneet otokset ovat kyllä niitä parhaita hepulinaurun aiheuttajia pitkän päivän jälkeen väsyneenä hotellihuoneessa. Huutonauru raikui hotellisuoneessa jokaisena iltana, kun kameran syövereihin päästiin pureutumaan.

Muuten ihanaa, kun Helsingissäkin on jo kesä! Istun tällä hetkellä parvekkeella kirjoittamassa, bikinit päällä! Ehkä jatkan vielä hetken tässä näiden elämääkin suurempien ongelmien kanssa ja vähän myöhemmin suuntaan tästä jalkatreenille. Illalla ajattelin ehkä mennä vielä joogaan. Ihana päivä siis luvassa 🙂

Viime viikolla aloittamani arvonta on päättynyt ja voiton vei nimimerkki MikkoK.
Olen laittanut sinulle sähköpostia 🙂

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta