Miniloma Latviassa

Hurautimme sisareni kanssa perjantaina mielyttävällä tunnin lentomatkalla Riikaan. Hotelliksi olin valinnut vanhasta kaupungista Old City Boutique Hotelin. Valinta osoittautui todella onnistuneeksi jo pelkästään sijainnin osalta. Sehän nimittäin fakta, että vessähätä on koko ajan ja aina. Koska hotelli oli niin hyvin pelipaikoilla saattoi vessaan juoksennella helposti omaan hotellihuoneeseen 😀

Perjantaina ja itse asiassa lauantainakin 😀 ruokailimme todella hauskassa ravintolassa nimeltä Street Fries Kitchen. Herkullista ruokaa ja mikä parasta, tarjolla oli myös Fitness burgereita 😀 Nimestä huolimatta ei kyseessä ollut mikään terveysruoka, etenkään jos tämän komeuden syö ranskalaisilla kuten itse söin lauantaina 😀 Nimi Fitness burger tuli ilmeisesti siitä, että burgerissa ei ollut sämpylää. Ihan superhyvää, kun se kämänen sämpylä oli jätetty pois! Tarjolla oli siis kaikki herkut, eli hampulaisen mehukkaimmat kamat 😉 Perjantaina hotkin kyseisessä mestassa aimo annoksen mysli, jogurtti, banaani, vaahterasiirappi sotkua. Tämä mehukkaan energiapommin huuhtelin alas raikkaalla smoothiella.

DSC02236

DSC02251

DSC02242

Perjantaina olimme lähinnä kiinnostuneita shoppailusta. Shoppailu ei tuottanut juuri tulosta, mutta urheilusta kiinnostuneille suosittelen pyörähtämään Nike outlet storessa kauppakeskus Origossa. Kyseisessä kauppakeskuksessa myydään muuten ihan uskomattoman kamalia rättejä, mutta kolmanteen kerrokseen kipuaminen kannattaa. Kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa Nike outlet storessa oli super hyvä valikoima etenkin kenkiä. Yhtiäkään ei kuitenkaan tämän nirson matkaan tarttunut. Lasten kengän koko eli 36 oli tietenkin loppunut kaikista niistä tossuista, joista itse olin kiinnostunut.

DSC02272

Lauantaina olimme ihan superturisteja ja kiersimme nähtävyyksiä oikein olan takaa. Kävimme myös superturisteille tyypilliseen tyyliin Hop on – Hop off kiertoajelulla. Viimeksi vierailessani Riikassa olin pienen golfkärry tyylisellä “junalla” kiertelemässä ja tuolloin minua huvitti suuresti kiertoajelun itäeurooppalainen aksentti. Tällä kertaa luvassa oli suomenkielinen selostus joka ei ollut kuitenkaan yhtään sen sujuvampi. En ymmärrä kuka oli päästänyt sen kaverin studioon nauhoittamaan niitä spiikkejä. Selvästikään hän ei yksinkertaisesti osannut lukea ääneen. Huvittavan hirveää kuunneltavaa.

DSC02299_1

Sunnuntai kului lähinnä auringossa makoillessa. Kevät oli pitkällä ja ulkona saattoi istuskella jopa ilman takkia. Niin ihanaa ja virkistävää vaan makoilla puistossa 🙂 Nautin kyllä isolla kädellä 😀 Ja taisin jopa vähän kehrätäkin 😀

DSC02258

Riiassa ruoka on ihan päättömän halpaa. Tuli taas koluttua paikallisen ruokakaupat todella tarkkaan läpi. Ihan ykkös löytö oli Rimin valmisruoka tiskit. Tarjolla oli paljon hedelmiä kätevissä annosrasioissa pilkkahintaan ja sama hinnan pilkkaaminen jatkui myös sushi rasioissa. Super mehukkaita merilevä ihanuuksia 6 kpl 2-3 euroa!

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Miniloma Latviassa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta