Treenaa kuin legenda! ARVONTA!

*kaupallinenyhteistyö

Olen himolukija ja himoni kohteeksi on tällä kertaa päässyt Marko 😀

Tosiaan elävästä legendasta eli Supermass Marko Savolaisesta on ilmestynyt uusi kirja nimeltä: “Treenaa kuin legenda” (kirj. Timo Kangasluoma). Tämän kirjan kanssa sinun ei kuitenkaan tarvitse olla himolukija. Kirja on nimenomaan motivaatiokirja by THE ONE AND ONLY LIVING LEGEND SUPERMASS!

DSC02093

Niin sanotussa elämäkerta osuudessa Marko vertaa osuvasti kehonrakennusta muihin huippu-urheilijoihin: “Äiti myöskin kyyditsi minua kodin ja salin välillä. Tämän lisäksi isä tuki minua rahallisesti, jotta pystyin maksamaan salimaksut, proteiinit ja muun tarvittavan. Kuulostaa varmaan melko samanlaiselta kuin Häkkisen tai Selänteen perheissä tehtiin samoihin aikoihin.” Tämä on sellainen fakta jota moni ei varmasti ole miettinyt. Fysiikkalajit ja etenkin miesten kehonrakennus ovat lajeja jotka vaativat urheilijalta paljon. Kuntosaliharjoittelu, ravinto ja palautuminen voi olla jopa kurinalaisempaa kuin monen muun lajin huippu-urheilijoilla.

Markon kanssa olemme törmänneet useamman kerran mm. tiimipäivillä ja messuilla. Seuraavaa tapahtumaa lukiessani minua todella hymyilytti. Tämä on niin Markoa: “Kun saavuin ensimmäisen kerran Gold’s Gymille, olin aivan mykistynyt. Valtavasti erilaisia painoja ja kaikki sellaiset laitteet, joita olin nähnyt ainoastaan jenkkien bodauslehdissä. Tämähän on kuin bodaajan Disneyland, muistan ajatelleeni. Pidin seminaarin, mutta muistan. kuinka taustalla aivoissa jyskytti vain ja ainoastaan yksi asia. Minun on pakko päästä treenaamaan Gold’s Gymillä”. Monen korvaan tämä voi kuullostaa liioittelulle, mutta tämä on varmasti totisinta totta. Viime syksynä tiimipäivät järjestettiin täällä Helsingissä PCA Scalassa. Marko oli myös paikalla. Mutta ennen kuin Marko pystyi keskittymään mihinkään muuhun, oli hänen pakko päästä arvioimaan salin erinomaista varustelua. Oli se oikeasti super hauskan näköistä kun ison miehen silmistä oikein huokui innostus kuntosalilaitteiden keskellä 😀 Tämä on sitä todellista: “Rakkaudesta lajiin!”

Kirjassa ei jauheta ainoastaan Markon elämästä (josta olisi varmasti saanut tehtyä myös viihdyttävän elokuvan 🙂 ) vaan Marko antaa hyviä neuvoja ja ideoita kuntosaliharjoitteluun, ravintoon ja jopa kilpailemiseen. Neuvoja voivat soveltaa hyvin aloittelijat kuin kokeneemmatkin kaverit. Itse olin super tyytyväinen siihen miten paljon Marko on halunnut painottaa omaa aktiivisuutta. On totta, että kukaan ei voi kaataa tietoa päähäsi. Ihan hassua, mutta fysiikkalajeissa kilpailija tai ihan tavallinenkin kuntoilija voi kehittyä paljon lukemalla 😉

Kirjan paras antia löytyy radikaalien juttujen lomassa kuvituksesta. Ihana huomata, että painomusteessa ei säästelty. Kuvissa on loistava tekemisen meininki ja realistinen tunnelma. Vähän eri meininki kuin esimerkiksi aivan toisenlaisen urheilijan elämänkerrassa. Nyt työni alla olevassa Zlatan Ibrahimovicin elämänkerrassa on niin köyhä kuvitus, että se olisi kannattanut jättää kokonaan pois. 😀

No niin, nyt mä lopetan tämän Zlatanin elämkertateoksen arvostelun ja lupaan arpoa Markon kirjan lukijoiden kesken. Oma kappaleeni on jo lainattu muille innokkaille lukijoille, joten laitetaan arvontaa uunituore kappale johon tulee Savolaisen omistuskirjoitus.

DSC02065

Käy lisäämässä kommenttiosioon sunnuntaihin 30.4 klo: 24.00 mennessä sana Supermass ja olet mukana arvonnassa.

lindapaldanius

241 vastausta artikkeliin “Treenaa kuin legenda! ARVONTA!”

 1. SUPERMASS

  suunnittelin miehelle synttörilahjaksi toukokuussa tätä, kumoa arpaonni osuisi kohdalle nii ei tarttis ees kauppaa asti lähtee 👌

 2. Supermass.
  Haaveilin tästä opuksesta Savolaisen nimmareilla jo silloin, kun se oli Mannisella ennakkotilauksessa, mutta ukonköriläs ei antanut tilata. Hankittua opus tulee joka tapauksessa jossain vaiheessa, mut mistä nimmarit…

 3. SUPERMASS. Kyllä isäntä olis onessaan kun tämän kirjan sais.. 👌😊

 4. Supermass ! Mulla ei oo ikinä aikaa lukea, mut tälle mä järjestäisin aikaa varmasti. Heti kun veroilmoitus on tehty 😂

 5. SUPERMASS 🙂 Tää kirja ois niin mun miehelle tehty! Jos ei arvonta osu niin taidan painella kirjakauppaan 🙂

 6. Supermass

  Mulla on synttärit reilu parin viikon päästä ni oisko vähän paras lahja itselle! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta