Salipytty

Wuhuu!! Lauantaina huomasin, että olen vihdoin saanut salipytyn! Juhlat!

Mutta, mikä ihme salipytty on?!?

Salipytty on tietenkin miesten kehonrakennuksesta tuttu: Ulkoneva vatsa, josta piirtyy jostain käsittömästä syystä vatsalihakset. Omassa salitypyssäni on tosin vain kaksi ensimmäistä vatsalihaspalikkaa. Salipyttyni syntyi ensimmäistä kertaa (EVER) naapurissa sijaitsevan kiinalaisen ravintolan vierailun seurauksena. Niin sairaan siistiä 😀 Elämän pienet ilot 😀

Tämä salipytty fiilistely on vähän saman tason settiä kun toimin valept:nä. Sumo maastavedossa vaadin aina asiakkailta ylhäällä appelsiinin. Appelsiini on tietenkin pakaraan kertyvä selluliitti, joka tulee mojovasti näkyyn kunnon pakarapuristuksessa 😉

DSC01834

Offseasoni alkaa vetelemään viimeisiään. En ole kuitenkaan päättänyt vielä mitään kisadieetin aloituspäivämäärää ja noin arviokin on aika laaja. Ehkäpä kesäkuussa tai jos oikein kyllästyn tähän topakkaan olemukseen, aloitan kisadieetin toukokuun lopussa. Joka tapauksessa viimeisiä viikkoja viedään pyöreällä naamalla ja siksi onkin sopiva aika lähteä vähän reissuun.

Lähdemme perjantaina Lauran kanssa vappua pakoon Riikaan. Vappu voi olla jo vähän liian meluinen täällä Malmin bilehelvetissä 😀 Edellisestä Riikan käynnistäni on hurahtanut useampi vuosi, joten ihan super kiva lähteä. Lomafiiliksen maksimoimiseksi, varasin tarkoituksessa hotellin jossa ei ole kuntosalia. Luulen, että Laura olisi kuristanut minut jos oli huomannut että olen valinnut vanhassa kaupungissa sijaitsevan hotellin sijaan, hotellin josta on noin kahden kilometrin päässä keskustasta (koska siinä on kuntosali) 😀 Nyt on oikeasti tarkoitus lähteä ihan vain fiilistelemään ja piilottamaan salipyttyni kaksi ensimmäistä (ainutta) vatsapalikkaa 😉

lindapaldanius

5 vastausta artikkeliin “Salipytty”

  1. Oon menos eka kertaa jalat hierotuttaa ni saako jalassa olla pikkarit vai pitääkö olla ihan alasti? 🙊

    • Lähe pois, jos se hieroja haluaa ottaa sun alushousut pois 😀

  2. Mä repesin 😂. varasin juuri viikon kreikan loman ja otin hotellin 2 km päästä keskustaa, ihan vaan siksi, että siellä on kuntosali. Niin siistiä, tämä on varmaan eka kerta kun hotellissani on kunnollinen kuntosali. aiemmin oon hoitanu loma liikkumiset lenkkeilemällä.

  3. Hmm, hauska postaus! 😀
    Mutta hauskuus loppuu siihen, että mulla tuntuu olevan ”salipytty” aina!! Olen tuskaillut asian kanssa pitkään. Mun keskivartalo on paksu ja ulospäin työntyvä ja notkoselkä ei auta asiaa. Silti juurikin (vain ylimmät) vatsapalikat näkyy. Olisihan se kiva, että myös vatsa näyttäisi vaatteet päällä treenavan naisen vatsalta. Nyt se muistuttaa enemmänkin vanhan miehen kaljamahaa. Osaatko sanoa mitään neuvoja tähän?

  4. Mullakin on ihan luonnostaan sekä sorsaperse että se ulospäin työntyvä maha, josta kyllä alasti erottaa kaksi ylintä palaa sekä vatsalihasten ulkoreunat, mutta vaatteet päällä… Kysytään vähän väliä että millon mulla on laskettu aika. Ja sit kun sanon että meni reilut 4v sitten, ihmiset nolostuu, vaikka yritänkin selittää että joka toinen vastaantulija (ja salin siivoja joka kerta mut nähdessään) kysyy sitä, ja minkä sille nyt vaan voi että näyttää aina raskaana olevalta kun sattuu olemaan äitinsä puolelta sukua sinisorsille 😂 voishan sitä tietysti yrittää treenata niin timmit vatsalihakset että ne erottuu koko ajan kokonaan, mutta kun ei jaksa kiinnostaa. Sekä mun oma 10v tytär että nyt jo 14v siskontytär ovat perineet tän saman ruumiinrakenteen, ollaan ku mikäkin pullasorsaparvi kun on kaikki mun siskot ja nää tyttäret samassa paikassa – kaikki perse pitkänä taivasta kohti vaikka kuin seisottais selkä suorana 😂 sitä paitsi sorsana saa aina istumapaikan julkisissa kulkuneuvoissa, usein päästetään ohi vessajonoissa ja joskus pääsee kassajonossakin luvan kanssa etuilemaan, mitäs sitten vaikka se johtuukin vaan kuvitellusta raskaudesta 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta