Fitnesspäiväkirjat

Fitnesspäiväkirjojen toinen tuotatokausi pyörähti käyntiin viime viikon torstaina. Olin odottanut kovasti uuden tuotantokauden alkamista. Odotukseen olivat syynä tietenkin itsekkäästi omat muistot, koska olemme Eevin kanssa käyneet läpi tuota viime syksyn kisataivalta todella kiinteästi yhdessä Tikuna ja Takuna.

Friends_1

Odotukseen vaikutta myös se, että Eevin on koko kevään jenkeissä. Olin jotenkin ihan hölmösti ajatellut, että saan ikään kuin viettää laatuaikaa Eevin kanssa joka torstai näin television välityksellä. Väärin! Kamala ikävähän siinä vain tulee. Itselläni on kamalan huono kuulo ja sairaan räkäinen nauru. Eevillä on myös nämä molemmat ja todella kaipaan sitä, että minun ei tarvitse kysellä keskustelukumppanilta: “Mitä, mä en kuullut.” Eevillä on kylläkin parempi kuulo, mutta jostain syystä hän puhuu ihan sairaan kovaa 😀 Mikä on etenkin erityisesti tämä seniilin mieleen 😀

Palataanpa vielä tuohon viime torstain Fitnesspäiväkirjojen jaksoon numero kaksi. Kyseistä jaksosta jäi ainakin itselleni hyvä fiilis ja omasta mielestäni jakson leikkaus oli onnistunut hyvin. Naurua oli paljon, tosin vain murto-osa siitä mitä sitä normaalisti on 😀 Lisäksi jaksosta välittyi se pieni fitnesspilkka mitä harrastamme Eevin kanssa oikein urakalla. Ei kaiken tarvitse aina olla niin vakavaa 😀

Linkki viime torstain jaksoon:

http://www.katsomo.fi/#!/jakso/33010006/fitnesspaivakirjat/586332/suomen-mestari

Vakavasta puheenollen. Tästä kyseisestä Lahden SM-kisamatkasta oli jätetty pois niitä rankempiakin osia. Esimerkiksi lauantaina 10.10-15 Nicole Wilkins -kisan jälkeen vedimme Eevin kanssa yhden vuoden raskaimmista treeneistä. Eeville treeni taisi olla vähän kevyempi, mutta itse meinasin kuolla. Treenin jälkeen menimme hotellihuoneeseen palautumaan ja valmistautumaan seuraavan päivän voitokkaaseen SM -kisapäivään 😉 Toki näihin pois jätettyihin pätkiin on aina syynsä mm. ohjelman pituus, valot ja kuvakulmat 😀 Mutta itse olin odottanut näkeväni tämän salisession.

Täytyy vielä tähän loppuun kehua WhatsApp:n nauhoitustoimintoa. Olen super laiska kirjoittamaan viestejä, joten nauhoittaminen on loistava tapa olla aktiivinen. Lisäksi olen kova tyttö käyttämään kyynelehtivää nauruemojia, mutta kyllä se naura välittyy ihan eri tavalla äänenä 😀 Varsinkin jos omistaa sen räkäisistä rakäisimmän naurun. Voitte vaan kuvitella montako pelkkää naururäkää olemme vaihtaneet jenkkilän ja Suomen välillä 😀

Räkänaurua olen nauranut molempia nyt ulos tulleiden jaksojen aikana, mutta itkultakaan en ole välttynyt. Muistoja (hyviä) on niin paljon ja fitnesspäiväkirjat ovat ainakin tähän asti olleet kunnon verestelyä. Jotta tunnetilat eivät loppuisi tähän… Naurun ja itkun lomassa olen ollut myös vähän kateellinen. Tämä kateellisuutta aiheuttava nainen on sarjan tuleva äiti, eli Nanna. Näinkin Nannaa viime viikolla salilla (YLLÄTYS!) ja tuolloin laskettuun aikaan taisi olla noin kaksi viikkoa. Miettikää! Mutsi treenaamassa, vaikka synnytys on tyyliin nurkan takana 😀 Pakko ihailla! Kateellisuutta ei ole aiheuttanut treenaaminen, vaan tietenkin Nannan hehkuva olemus. Sanotaan, että raskaana oleva nainen hehkuu, mutta en ole kyllä ikinä nähnyt oikeasti tällaista hehkua. Sädekehä puuttuu enää! Mieletön nainen <3

Sarjan lahjaimmaista tähdestä eli Oona Kivelästä on vielä pakko sanoa, että hän on juuri niin helposti lähestyttävä ja iloinen kuin sarja antaa ymmärtää. Huippu mimmi myöskin 😀

12168162_10153655399491250_1673273208_n

lindapaldanius

7 vastausta artikkeliin “Fitnesspäiväkirjat”

 1. 😂 Oho. Mun suosikkiemoji myös.

  Ihana Paldanius! Jakso oli ihan huippu, kun vilahtelit siellä selittämässä lintujen rasvakerroksesta. Täyttä Paldaniuskamaa. Voisko ne tehdä susta ohjelman? 😄

  Ja mää niin tykkään kans watsupin nauhotusmahdollisuudesta! Kätevä! Mun mielestä. En tiedä, mitä vastaanottajat tykkää kuunnella mun jorinoita.

 2. Mä inhoon sitä nauhoitusominaisuutta, koska sitä käyttää vaan mun 10v tytär ja yks naapuri. Molemmat kuulostaa tylsiltä tubettajilta: ”Nii, siis, öö, mitäs mä olinkaan sanomassa, öö, khihihii…” 😁 mut tykkään tosta räkänauruemojista 😂

  Kolmesti raskaana olleena äiti-ihmisenä mäkin kadehdin Nannaa ja sen hehkua. Kaks viikkoa laskettuun aikaan ja salilla ei yllätä yhtään, koska tiiän hyvin miten pitkältä aika saattaa (ja todennäköisesti)tuntuu nyt, mutta se hehku. Mä olin 157-senttinen ja ihan viimeisillään eli just silloin 1-2vkoa ennen la:a vyötärön ympärys oli 162cm. Kaikki luuli että ootan kaksosia. Mahan takia housut oli mallia työmiehen hymy, ja kun koivet on niin lyhyet ni käytännössähän käytin miesten shortseja sellaseen hiphop-tyyliin. Ja miesten paitoja kokoa 9xl, paitsi että leikkasin hihat pois. Edes äitiysvaatteet ei mahtuneet päälle. En myöskään nukkunut sen mahan kanssa oikeastaan yhtään, tissit oli turvoksissa maidosta jo silloin (kyllä, oon a-luokan lypsykarjaa) ja pissarakko oli olematon eli koko ajan piti pysytellä max metrin päässä vessasta. Omasta mielestäni olin ihan räjähtäneen sinivalaan näkönen, ja sit tultiin sanoo että ”oi kun sä oikein hehkut raskauden onnea!” Oli varmasti monen onni ja pelastus se että olin niin iso ja kömpelö, koska muuten oisin varmaan lyönyt 😂

 3. Oli kyllä hauska nähdä suakin fitnesspäiväkirjoissa! Sut kun sais lisäks siihe n yhdeks päätähdeks nii ois kyllä super hauskaa katottavaa! 🙂

 4. Hei! Millaista treenijakoa suosittelisit? Olen käynyt nyt noin vuoden salilla ja haluaisin kokeilla ns työntävät,vetävät, jalat tyyppistä ohjelmaa. Riittääkö tähän jakoon kolme salikertaa viikossa, vai enemmän? 🙂 ps. Ihan huippuja postauksia sulla!

  • Moikka! Nyt en ihan ymmärtänyt mitä haet takaa, luetunymmärtämisessäni on ehkä tänä aamuna jotain vikaa 😀 Mutta jos nyt jotain yritän vastata, niin mielestäni kolme kertaa viikkossa salilla on TODELLA riitävä määrä jos haluaa ylläpitää ns. perus lihaskuntoa. Jako voi olla esim: jalat(älä unohda pohkeita), rinta/olkapää/ojenta ja selkä/hauis. Vatsoja aina kun vaan jaksaa 😀

 5. Heti bongasin Paldaniuksen likan kun nauru kuului! Susta tv-sarja olisi parhautta!! Voimatsempit ikävään ja ihanaa kevättä ❤

 6. Siis olet mieletön tapaus 😁 Sun pitäs ehdottomasti olla yks päätähdistä. Toivottavasti näyt paljon loppukaudellakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta