Herpes Simplex Fitness

Fitness on kuin huuliherpes. Se tarttuu lähikontaktissa ja tämän olen saanut huomata kuluneen vuoden aikana. Osa lukijoista tietääkin, että olen kaksonen ja että olen asunut viime keväästä asti yhdessä kaksoissisareni kanssa. Vaikka olemme kaksosia, olemme fyysisesti hyvin erilaisia. Elämäntapamme ovat aikuisiällä olleet jokseenkin erilaiset tai ainakin oman #bikinifitnesshelvettini aikana, eli kisavuosinani. Kuvailisin tai ainakin ennen olisin kuvaillut sisartani Lauraa suhteellisen mukavuudenhaluiseksi ihmiseksi. Tämä mukavuudenhaluisuus oli siis ennen Herpes Simplex Fitnessin tartuntaa.

DSC01902

Herpes Simplex Fitness näkyy nykyisin todella salakavalasti sisareni elämässä. Tartunnan ensioireet alkoivat näkyä viime syksynä, kun yhtäkkiä Laura päätti hankkia salikortin. Ennen tätä hänen elämässään urheilun roolia oli hoitanut juoksuharrastus. Sisareni asetti heti alkuun kunnianhimoisen tavoitteen, jossa hän harjoittaa kuntosali treenaamista kolme kertaa viikossa. Tätä uhkausta kuunnellessani ajattelin, että: “NIIN VARMAAN!” Mutta niin varmaan -asenne sai kyytiä kun viikon kuluivat. Salilla on tosiaan käyty se kolme kertaa viikossa ja täysin oma-aloitteisesti!

Kuntosalin lisäksi Herpes Simplex Fitnessiin oireistoon kuuluu lihashuolto. Hieronnassa ravaamiseni on varmasti jossain vaiheessa kuulostanut sisarestani rahan tuhlaukselta ja ehkä jopa vähän luksukselta. Herpes Simplex Fitness tartunnan edetessä hieronta on saavuttanut sisareni elämässä itsestään selvän hoitomuodon. Hieronta on siis nykyisin hänen silmissään hyvinvointia ei hemmottelua. Tosin käymme samalla hierojalla ja oli varmasti heti ensimmäisen kerran jälkeen selvää, että mistään hipsuttelusta ei ole kyse 😀 Urheiluheronta ei ole aina kivaa!

DSC01901

Herpes Simplex Fitnessiin kuuluu myös osaltaan sisarelleni vanha tuttu, eli mukavuudenhaluisuus. Tämä mukavuudenhaluisuus tosin ilmenee vain erilaisina asioina kuin ennen. Yksi uusi ilmenemismuoto hänelle on vaatetus. Sisarellani on erinomainen maku tyyli asioissa. Tämä tyylikkyys on kuitenkin karissut mukavuuden nimissä. Viimeksi eilen sisareni lähti töihin Gazoksen Brasil Sul malliston treenihousuissa, koska ne on vaan super ihanat päällä. Oli siinä varmasti osastolla vähän astetta enemmän silmänruokaa kun sairaanhoitaja viilettää käytävillä eläinkuvioiduissa trikoissa 😀 Lisäksi tämä uudempi mukavuudenhaluisuus ilmenee sisareni elämässä olemattomina baarireissuina. Krapula ei ole miellyttävä 😀

Herpes Simplex Fitness vaikutukset heijastuvat myös ruokavalioon. Tiedän, että Laura on useampana aamuna lähtenyt töihin banaanijugurtin voimin. Herpes Simplex Fitness oireiden myötä aamupalalla juhlii nykyään AINA kaurapuuro. Tällä viikolla viimeistään myös (sokeri) banaanijogurtti oli saanut kyytiä, kun kaupasta kannettiin korvaavan tuotteen asemasta nauttivaa herkullista skyr -maitorahka (ihan itse!) 😀

Kotona olen havainnut myös joitakin Herpes Simplex Fitness kuuluvia pakko-oireita ja nämä pakko-oireet ovat tietenkin poset. Toki edelleenkin poseissa on todella ivaileva vivahde… Mutta kuinka kauan? Tätä kuinka kauan voidaankin epäillä toden teolla, nimittäin Laura on jatkuvan kälätykseni tuloksena aika haka mm. bodyjuoruissa, kisadieeteissä, kisaväreissä, kisabikineissä, treenitekniikoissa, body -ruokavaliossa yms…. Laura on tosiaan jo kokeillut huoltajan roolia, huolehtimalla mm. kisaväristäni viime SM -kisoissa.

Tiedän, että Laura on näistä vihjailusta ja huomiosta ihan hiilenä. Joten jätetään Lauran kuva postauksesta pois 😀 Mennään taas meikän naamalla. Ihan hassua miten joku ei tykkää olla esillä, niin me kaikki vaan ollaan erilaisia 😀 Joten lupaan jatkossakin hoitaa tämän meidän perheen naaman esittelyn 😀 Ai niin! Laura kiitos kaikesta siitä tuesta jota olet minulle antanut!

DSC01898

lindapaldanius

Yksi vastaus artikkeliin “Herpes Simplex Fitness”

  1. Minulla ja siskollani puolestaan tämä fitness-tauti on puhjennut vuoron perään kummallakin meistä ja tautimme ruokkivat toisiaan. Tämä ilmenee mm. kilpailuna siitä, kumpi saa enemmän painoa lastattua jalkaprässiin ja kumpi käy useammin salilla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta