Fitness Classic 2016 sunnuntai

Todella raskas viikonloppu takana. Sunnuntai-illalla olin kyllä ihan lopussa. Lopusta huolimatta mukavaa oli! Mitään kisakuumetta en todellakaan saanut, koska olen koko ajan tiennyt että kilpailen syksyllä. Eli suomeksi sanottuna kisakuumeeni ei ole koskaan ollut hukassa 😉

Koska oma motivaationi lajini parissa on ollut koko ajan huipussaan, suuntasin lopusta huolimatta sunnuntaina suoraan messuilta jalkatreenille. Oksennus meinasi tulla, todennäköisesti siksi että olin niin sairaan väsynyt. Mutta ei hätää! Se mikä ei parane Ben & Jerry jäätelöllä tappaa 😀 Sunnuntai iltana nauttimani herkkujäätelö oli lajissaan ensimmäinen tänä vuonna. Tai itse asiassa yli vuoteen 😀 Tämä kuvaa ehkä hyvin väsymykseni tasoa. Tänään energiat ovat taas huipussaan, kiitos Ben & Jerryn!

DSC_0783
Sofian kanssa hereillä 😀

Ennen kuin pureudutaan omiin sunnuntai suosikkeihini haluasin kiittää Ben & Jerryn lisäksi, kaikki niitä ihania ihmisiä joita tapasin messujen lomassa. Ihanaa huomata miten samanlaiset elämäntavat ja mielenkiinnon kohteet yhdistävät tuntemattomia ihmisiä <3 Messuilta mukaani tarttui myös sosiaalisuuden maksimoinnin lisäksi Marko Savolaisen uusin kirja! Palataan tähän opukseen myöhemmin tällä viikolla, jahka olen kerennyt lukea oman uunituoreen painokseni.

Mennään sitten eli asiaan eli sunnuntain suosikkeihini. Ykkös suosikiksi on pakko nostaa Milla Kelahaara. Tämä likka näytti pyllysilmää kaikille jotka ovat koskaan selittäneet, että bikini likat ovat naruja. Bikini -kilpailijalla saa kyllä olla lihasta. Milla kilpaili lauantaina Body Fitneksessä (Beginners yli -168 cm) ja sijoittui hienosti toiseksi! Sunnuntai Milla palasi oman lajinsa pariin ja VOITTI oman (yleisen) Bikini Fitness yli -168 cm sarjansa! Eli hähää!!! Ne poset merkkaa oikeasti tosi paljon! Hyvä Milla!

FitnessClassic2016-1601

FitnessClassic2016-3466
Tämä kuva on ehdottomasti viikonlopun onnistunein!

Millan kauniin tuuletuksen varjossa ei myöskään Eveliinan tuuletus kalpene. Ihan super ihana kuva!

FitnessClassic2016-1997

Lyhyessä sarjassa odottamani Johanna Hermans teki paluun kisalavoille ja toikin lavalle tiukemmat kintut kuin koskaan! 

FitnessClassic2016-3196

Women’s Physiquen voittaja Niina Pelikka oli ihan änkyrä kireä ja suorastaan ylivoimainen! Kyseinen äiti -ihminen on upea esimerkki kaikille niille naisille jotka eivät voi tehdä sitä ja tätä, koska heillä on perhe. Niina upeaa työtä!

FitnessClassic2016-2017

Lopuksi en halua haukkua ketään, mutta jälleen peräänkuulutan valmentajan velvollisuutta sanoa koska sinne lavalle EI KANNATA MENNÄ!!! Esimerkiksi Masters bikini yli 163 cm on ollut tuomaristolle todella haastava pisteyttää. Ja mitä tuohon uuteen Beginners kategoriaan tullee, on se mielestäni todella kaivattu. Upea uudistus!

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Fitness Classic 2016 sunnuntai”

  1. Todellakin pitäisi sanoa koska EI lavalle!..siis voi hyvänen aika miten aina näitä tapauksia vaan mahtuu mukaan..

  2. Even reidet, ihan mahtavan upeat – ihan näin sivukommenttina 😁 se varsinainen pointti näin äiti-ihmisenä, voihan sitä tehhä vaikka mitä, mutta on se vaan niin helevetin paljon vaikeempaa kun on ne lapset koko ajan häiritsemässä. Niitä kun ei voi vaan sammuttaa ja laittaa oottamaan sitä että on saanut syödä, nukkua, treenattua jne… Mä oon niin onnellinen että on jo se kilpailukokemus uinnin puolelta ennen lapsia, eikä se enää houkuttele. Mutta jos ei olisi, jos en tietäisi että tottakai mä voin tehdä sen oman menestyksen eteen vaikka kuinka paljon, nyt ehkä houkuttelisi sekin kokeilla ja mä oisin just sellanen sohvan pohjalla suklaalevyn kanssa märisevä mutsi joka syyttäisi lapsia siitä etten mä voi tehä mitään koska lapset – nyt ei tarvi, voin syyä riisikakkuja 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta