Fitness Classic 2016 lauantai

Huomenta! Eilinen päivä meni käytännössä kokonaan kulttuuritalolla Supermass hupparissa heiluessa.  Päivä piti sisällään superpaljon hulinaa ja pulinaa. Paikalle oli saapunut kiitettävästi porukkaa ja katsomo taisi olla loppuunmyyty. Pakko myöntää, että eilisillan olkapäätreeni meinasi olla vähän rakas messujen hulinan jälkeen. Mutta ei hätää! Onneksi tänään on vuorossa jalat 😀

DSC_0753
Linda Pauliina Paldanius, 162 cm offseason 😀

Omalta kohdaltani kisat jäivät näkemättä, mutta tämä ei minua haitannut. Tuskin olisin sinne katsomon puolelle edes kerennyt, koska olin koko ajan suustani kiinni. Suu tarttui joko maistiaisiin tai puheen pauloihin. Nämä paulat imivät hyvin mennessään. Mukava päivä kaiken kaikkiaan! Superpaljon samanhenkisiä ihmisiä samassa paikassa! Toivottavasti tästä päivästä tulee yhtä hauska ja vilkas.

Samanhenkisiin vielä palatakseni. Kulttuuritalon messuilla pyörähti myös useampi poliisipartio. Tämä oli mielestäni hätävarjelun liioittelua. Kyseinen talo tulee kuitenkin pitämään tänä viikonloppuna sisällään varmasti satoja järjestyksenvalvontakortteja. Nyt en halua mitenkään vinoilla, mutta veikkaan että paikalla olleista bodykansasta joka toinen mies ja useampi nainenkin omistaa kyseisen kortin. Turvallista on siis ilman poliisejakin 😀 Paikalla on kyllä ihan riittävästi pokeja pitämässä järjestystä yllä 😀

Kisalavan puolella lauantain suosikki likkani olivat Linda Ajo ja Bettina Gräsbeck. Molemmat sijoittuivat hienosti omien sarjojensa toisiksi.

FitnessClassic2016-1579
Linda Ajo, Beginners alle 163cm
Bettina Gräsbeck, Body Fitness alle 168 cm
Bettina Gräsbeck, Body Fitness alle 168 cm

Niin ja eilen minua puhuteltiin useampaan kertaan koko nimelläni, joka itselleni hiukan huvittavaa. Voin tehdä sinunkaupat kaikkien kanssa nyt heti tai vastavuoroisesti toivon tilanteista tänään vieläkin huvittavampia. Eli toivottavasti tänään osa messuilla minuun törmäävistä lukijoita moikkaa minua ihan oikealla (koko 😀 ) kokonimelläni, eli Linda Pauliina Paldaniusta 😀 Nähdään kultsalla!

12986582_1770341473202228_1330694306_o

Penkkipunnerrus.fi teki upean reportaasin kisoista!

Ja tässä vielä Jukan kuvaamaana naisten Body Fitness

lindapaldanius

2 vastausta artikkeliin “Fitness Classic 2016 lauantai”

  1. Poliisit käy usein tapahtumissa omasta mielenkiinnostaan, koska pääsevät joka kekkereihin ilmaiseksi tyydyttämään omia mielenkiinnon kohteitaan. Lätkäpelissä viihtyvät erityisen hyvin.

    • 😀 totta!
      Tosin näille messuille ei ole sisäänpääsymaksua 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta