Mikä urheilijan elämässä kyllästyttää?

Eilen nautin vapaapäivästä ja luvassa oli suhteellisen tyypillinen vapaapäivä (miinus ainainen siivoaminen). Aamu alkoi klo: 8.00 puurolautasella ja kananmunilla. Aamupalan jälkeen siirsin itseni keskustaan käkättämään kaimani kanssa. Thor Beautyssä Linda laittoi minulle todella kauniit kesäkynnet ja samalla vaihdoimme kaikki mahdolliset bodyjuorut. Vitsi, että oli taas hauskaa!

IMG_20160413_212307

Kynsien jälkeen kävin vapaapäivästä huolimatta töissä, koska halusin syödä valmiiksi rakentamani lounaan (ihan rauhassa) takahuoneen uumenissa. Olen raahannut töihin myös aikamoisen arsenalin purkkeja ja seuraavaan aktiviteettiin, eli saliin tarvittava lauri odotti minua kätevästi lokerossani 🙂 Eli säästin mielelläni itseäni yhden ylimääräisen shaikkerin kanniskelulta 😉

DSC01932

Salilla luvassa oli rinta-olkapäätreeni ja vitsi että lihakset tulivat taas kipeäksi. Tästä päästäänkin itse aiheeseen. Minua ei koskaan ärsytä se, että vapaapäivät ja käytännössä kaikki vapaa-aika menee treenien tai palautumisen ehdoilla. Myöskään ruokien punnitseminen ei ketuta, koskaan! Mutta lihaskivut. Välillä, kuten nyt! Torstaiaamuna olen ihan lopussa tähän jatkuvaan särkyyn. Aina joku lihas on ihan sairaan kipeä. Vaikka nämä lihaskivut ovat niitä “positiivisia” on se vaan välillä ihan älytöntä kun näytän koko ajan joko siltä, että minulla olisi kakat housuissa tai appelsiinit kainaloissa. Ihan järkyttäviä stereotypia -lookkeja, joissa esiinnyn valitettavan usein.

DSC01945

Stereotypia -lookkejen lisäksi lihaskivut vaikuttavat välillä mielialaan. Toisinaan jalat voivat olla helposti kipeät kolme päivää ja tämä raateleva lihaskipu voi saada välillä mielialan aavistuksen kireäksi. Tuolista itsensä ylös ähertäminen voi suoraan sanottuna harmittaa ihan mielettömästi!

Olen huomannut, että nämä lihaskivut ovat lisääntyneet selvästi nyt kun paino on korkeammalla. Vuodenajasta johtuen olen myös niin valkea, että usein itsekin epäilen onko minut tehty A4:sta 😀 Noh, joka tapauksessa tämä valkoinen pullukka näyttää omasta mielestäni todella usein vaahtokarkeista rakennetulta michelin man:ltä kun saapuu kuntosalille. Koska tämä ei ole se naisellinen fitnessurheilija -look jota olen metsästänyt viimeiset kuusi vuotta, olen joutunut treenaamaan ihan tosissani että saisin aikaiseksi edes jonkun tason lihaserottuvuutta. Lopputuloksena ovat siis olleet ihan jäätävät lihaskivut ja kireät suupielet 😀

DSC01950

Eilen ei onneksi sattunut muualle kuin pakaroihin 😀 Salitreenin jälkeen suuntasin kotiin ahmimaan kunnon annoksen hiilihydraatteja ja menin mikropäikkäreille. Päikkäreiltä pyyhälsin takaisin keskustaan ja joogaan. Jooga on tätä minun olematonta lihashuoltoa hieronnan ohella, mutta luulen että ei näitä kipuja saa millään vatkauksella vähennettyä 😀 Otetaan loppuun vielä pika-analyysi joogan 1,5 h:n suorituksesta: kotka ei oikein onnistunut, mutta hiki irtosi kiitettävästi. Tunnin tuottama mielihyvä saa kuitenkin täydet 10 pistettä!

Jotta joogassa eilen menettämäni kieraät suupielet saadaan takaisin, ajattelin tappaa tänään jalat! 😀

Pro-Fuel -kilpailu on päättynyt ja arpaonni suosi Susannaa. Olen laittanut Susanna sinulle sähköpostia!

lindapaldanius

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta