Treenatun näköinen, vaatteet päällä!

Havahduin eilen salilla siihen faktaan, että kohonnut elopaino tekee minusta treenatun näköisen myös vaatteet päällä! Kuulostaa ihan hassulle, mutta totta. Kisakunnossa rasvat ovat alhaalla ja lihaserottuvuus huipussaan. Mutta! Alhaisista rasvoista johtuen on pakko kääriä itsensä vähintään neljään huppariin, jotta tarkenee 😀 Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kisakunnossa näytät hyvälle ainoastaan alasti. Vaatteet päällä olet lähinnä säälittävä ilmestys, koska kaikki vaan roikkuu!

Muistan viime kesältä, kun olisi tehnyt mieli viilettää ympäriinsä napapaidoissa (koska palikat näkyivät!), mutta ei pystynyt. Oli vaan niiiiiiiin helkutin kylmä. Kun painat sen 49 kg ja vaikka kuinka paljon sitä lihasta olisikin. Ei mistään saa niiiiiiiin kireitä, ohuita ja pieniä huppareita ,jotta näyttäisit siltä että olisit edes joskus käynyt salilla.

Näin 57 kiloisena tilanne on hyvin eri 🙂 Nyt, jopa paksussa hupparissa voi näyttää siltä kun olisi joskus treenannut. Mutta! Auta armias miten eri tilanne on alasti. Pakko myöntää, että peilin edessä ei tule paljon alasti pyörittyä (toisin kuin kisadieetillä) 😀 Tämä johtuu tietysti siitä, että ne hupparit näyttää niiiiiiin super upeille 😀 😉 😀 😉

Tässä kohtaa voin paljastaa lukijoille oman kuluneen salivitsini. Huppareiden uuteen tyköistuvaan -lookkiin vaikuttaa myös, kasvanut rintalastan päällä kelluva rasvasolukertymä. Naisilla rasva kertyy luonnostaa hivenen eri paikkoihin kuin miehillä. Yksi näistä eri paikoista on etumus. Etumuksella en kuitenkaan hae alakertaa, vaan tuota etuolkapäiden ja leuan (alta ja välistä) löytyvää aluetta. Olen suhteellisen räkäinen muija ja sitä linjaa olen noudattanut myös salilla. Minut hyvin tuntevat “treenikaverit” (yleensä miespuoliset), uskaltautuvat välillä kommentoimaan kohonnutta etumustani. Tästä pääsemmekin kuluneen salivitsini pariin, jolla kuittaan usein nämä alatyyliset huomautukset. “Kannattaisi sinunkin penkata enemmän, penkatessa ne minunkin tissit ovat kasvaneet” 😉 Eli kaikki naiset ja ehkä osa miehistä, jos haaveilet isoista rinnoista. MUISTA PENKKI.

DSC01859

P.s maanantaina blogissani käynnistyy arvonta! Eli lupaamani yhteistyö 😀

lindapaldanius

3 vastausta artikkeliin “Treenatun näköinen, vaatteet päällä!”

  1. 😂 mäkin oon joskus jollekin miespuoliselle sanonut tissikommentointiin, että penkkaa, poika, ni saat omat tissit. Tää tais tosin olla jollain keikalla ympärikännissä oleva yksilö, koska kellään ei kyllä tulis mieleenkään kommentoida ainakaan positiiviseen sävyyn mun rintavarustustani selvin päin 😂

    Mä en oo silti omasta mielestäni kovin räkäinen muija, mutta ehkä mä oikeesti oon enkä vaan tiedä sitä? 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta