Ruuan hamstraaja

Rakastan ruuan hamstraamista. Nyt en tarkoita erityisesti mitään tarjousten perässä juoksemista, vaikka super pihi olenkin. Tarjoushaukan rooli ei sovi elämäntyyliini. Minulla ei ole aikaa tai voimia moiseen huviin 😉 Mutta RUUAN hamstraamiseen minulla on aina aikaa ja voimia!

Kävin eilen postissa noutamassa M-nutrition lisäravinne tilaukseni ja jouduin asioimaan paikallisessa Citymarketissa (koska posti on kyseisen supermarketin sisällä). Citymarket reissullani huomasin taas, miksi asioin kyseisessä kaupassa todella harvoin. Syy vähäisiin käyntikertoihini ovat kulutustuote tarjoukset. Sisäinen tarjoushaukkani voi todella huonosti, jos pitäisi ostaa esimerkiksi yksi astianpesuaine. Mutta vitsi kun niitä pesuaineita pitäisi ostaa 14, että saisi sen 14:sta maksutta. Eli mahdollisuus säästöön! Mutta käytännössä tämä 14 purkkia tarkoittaisi viiden vuoden astianpesuaineita. Ihan pelkästään ajatustasolla ketuttaa se, että minun pitäisi varastoida näitä pesuaineita itse pienessä luukussani. Vain siksi, että voin säästää kyseisen kaupan varastointikustannuksissa! Samperi! Missä ovat pienen ihmisen ihmisoikeudet! 😀

DSC01755

Mutta, mutta… Tilanne on niin eri, jos minulle annetaan mahdollisuus päättää montako ostan ja kyseessä on joku ruoka-aine. Sisäinen tarjoushaukkani on ihan irti! “Mitä! Kaurahiutaleet 49 senttiä!” Otan seitsemän! Eikä ketuta yhtään, kun yritän piilottaa puuropaketteja kaikkiin kolmeen keittiökaappiimme 😀 Oli vaan niin halpaa, että säästön tuomalla mielihyvällä voi juhlia vielä seuraavallakin viikolla 😀

Mitä, kuinka sekaisin ihminen voi olla?!? Mutta toisaalta ihanaa huomata, että kuinka megalomaaniset kiksit voi saada näin pienistä jutuista. 😀

DSC01773

Ruuan hamstraaja ei kuitenkaan tarvitse tarjouksia. Ruokaa voi hamstrata, koska se on ehkä kohta lopussa. Vähän sama kävi taas M-nutrition lisäravinnepakettini kanssa. Huomasin, että herapurkkin pohja on lähestymässä. Äkkiä netti auki ja lopputuloksena olen tilannut neljä purkkia 😀 Eli 800 g x 4 😀 ( jos joku muu on kohtalotoverini eli ruuan hamstraaja, muista TARJOUSKOODI LINDA10 -10%, kun tilaat M-nutrition tuotteita) 😀

Ai niin, ei varmasti edes tarvitse mainita miten onnelliseksi ihminen voi tulla ilmaisesta ruoasta 😀 Olisiko kiva jos tekisin vähän yhteistyötä ja laittaisin arvontaa pystyyn M-nutrition tuotteista?

DSC01783

lindapaldanius

10 vastausta artikkeliin “Ruuan hamstraaja”

 1. Kyllä tota tulee itsekin hamstrattua ruokaa jos halvalla saa 😀 Tässä huushollissa se ei kuitenkaan kauaa kaapeissa kerkeä homehtua kun kaikki on jo syöty! Hah! Ja toudellakin arvontaa pystyyn!! Tällanen köyhäkin pääsee taas kokeilemaan onneensa jos vaikka pääsis joskus kokeilemaan noita m-nutritionin tuotteita 😀

 2. Ah, nää sun jutut jaksaa aina piristää mun päivää!! 🙂 Kuin raikas tuulahdus näiden muiden ”asiallisten” bloggaajien joukossa… 🙂

 3. Voi kulta, arvaa miten käy kun meillä alkaa herapurkin pohja näkyä… Äkkiä tilataan neljän kilon säkki lisää. Tai vaikka se pohja ei olis vielä lähelläkään näkyvissä, mutta se meijän herajauhe on tarjouksessa, ni tilataan kaks. Tällä hetkellä tuolla on purkit täynnä ja kaks säkkiä odottamassa. Ja nää meijän purkit on tosiaan sen neljä kiloa vetäviä ämpäreitä oikeesti, yks mulle ja yks miehelle. Eli makuuhuoneen nurkassa seisoo 16 kiloa herajauhetta 😁

  Miten niin muka on taipumus hamstrata… 😂

 4. jos tuotteessa on pitkä päiväys tulee hamstrattua juuri esim kaurahiutaleita ja lisäravinteita. nytkin 4kg herapurkissa on päiväys 2019…joten no hätä! kiitos linda muuten m nutritionin mainostamisesta, löytyi vatsalle toimiva heraprotsku!

 5. Ah hamstraaminen on parasta. Ja oo kyllä vähän (paljon, tosi paljon) tarjoushaukka. Siis silkkaa säästöä ostaa asioita ja ruokia, joita ei muuten ostain, mutta kun on tarjouksessa!!!

  Jajuu arvonnat on kingejä.

 6. Joo jee arvontaa kehiin ja lisää hamstrattavaa minulle sillä mieheni on hätää kärsimässä kun mitään ei riitä yksi tai kaksi. Vähintään viisi sen olla pitää😊😊 joskus saatan jopa pelastaa kaikki ruokakätköilläni ja kukapa sitten nauraa…. nii-i, hamstraaminen on hyvä juttu!!😀

 7. Kyllä! Hamstraaja ilmoittautuu. Varsinkin Mannisen tuotteissa. Jos jonkun purnukan pohja häämöttää, on tilattava heti uusi. Mielellään kaksi. Ellei kolme. Ja myös niitä muita on tilattava, jotka ei edes ole loppumassa.

  Ja tietysti tarjoukset on hyödynnettävä, vaikkei olisi tarve. Koska kun kerran halvalla saa.

  Ps. Arvontaa kehiin ja mielellään supermassan tuotteita! 😋

 8. Täällä ilmottautuu toinen ruokatarjousten perässä juoksija ! Joskus kun lähden kaupasta niin mietin,että kyseisellä ruokamäärällä ruokkisi viisi henkisen perheen ! 😀 ja asun siis tosiaan yksinäni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta